Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Wody, napoje, soki itp.

Featured Replies

Opublikowano

Kumpela dała cynk, podobno już od dłuzszego czasu w sklepach, ale kto patrzy (pipi)a na etykiety

36612697_10204700916641008_7221408456438

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Wyświetleń 169,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

No właśnie miałem pisać jak zobaczyłem, że temat z napojami się odsieżył. Widziałem w delikatesach Merkus w piątek, ale w puszce. Nie lubię Mountain Dew, ale może kogoś zainteresuje.

Opublikowano

Czytalem ostatnio artykul o ekipie wprowadzajacej na rynek Chai Cola. Wielka pompa, konkurencja dla coke i w ogóle. Guwno smakuje jak gazowany kompot z suszu, nikt w domu nie chciał tego wypić do końca po sprobowaniu.

Edytowane przez _Red_

Opublikowano

Fantastyczna jest. Tak samo Chai Mate <3

Opublikowano

Ostatnio piłem też Yerbatę, też fajny smak, ale dla mnie dodatek cukru jest zbędny w takim napoju.

Opublikowano
W dniu 6.07.2018 o 22:08, Shen napisał:

Kumpela dała cynk, podobno już od dłuzszego czasu w sklepach, ale kto patrzy (pipi)a na etykiety

36612697_10204700916641008_7221408456438

ale sztos, właśnie spożywam. dalej smakuje jak małpen dju, tylko już nie zakleja mordy cukrem

i jeszcze w normalnej cenie :banderas:

chyba kompletnie wyparł starego z cukrem, bo w żabce zwyklaka nie widziałem

Opublikowano

Z tego co czytałem to tak. Lipa, że żadnej reklamy nie było, etykieta prawie bez zmian. Gdyby nie kolezanka to dalej bym żył w niewiedzy.

Opublikowano

Może to krok ku temu, że u nas zaczną się pojawiać ciekawsze napoje zero w ludzkich cenach.

Opublikowano

Pepsi przoduje teraz w temacie z pepsi lime, wisniowa i  mountain dew. Szkoda, ze zrezygnowali z mirindy zero

Opublikowano

No ta grejfjutowa była spoko, Pepsi lime i cherry są bardzo dobre, ale no taka Coca-Cola waniliowa, albo mango by się przydała, to samo Fanta Zero.

Opublikowano
20 godzin temu, _Red_ napisał:

Czytalem ostatnio artykul o ekipie wprowadzajacej na rynek Chai Cola. Wielka pompa, konkurencja dla coke i w ogóle. Guwno smakuje jak gazowany kompot z suszu, nikt w domu nie chciał tego wypić do końca po sprobowaniu.

tssooooooooooooo

nie

chai kola bardzo ok, mate już mniej

Opublikowano

W Kauflandzie Mountain Dew 0,5l (data do spożycia 10/2018) i puszka (12/2018) z cukrem, 1l (11/2018) bez cukru. 2yxogp2.jpg

Zdjęcie bokiem, wtf?

Edytowane przez Shankor
Zdjęcie bokiem?

Opublikowano

@Shankor Zdjęcia robione w pionie po wrzuceniu na tinypic zostają obrócone. Najlepszym wyjściem... robić foto poziomo. :potter: Serio.

Opublikowano

W zabkach Green Cola z 2,99. Bez cukru, konserwantow, slodzona stewia. No nawet niezla. Produkowana przez Grekow :reggie:

Opublikowano

Ten Russchian od Schweppesa całkiem fajny, tylko 9 gramów cukru. Oczywiście mógłby być bez niego w ogóle, ale nie można mieć wszystkiego.

Opublikowano

Taka ciekawostka:

monster-java-vanilla-light-50-mniej-kalo

Kawowo-waniliowy Monster. Polecam obczaić resztę na guiltfree.pl, bo multum ciekawych smaków niedostępnych normalnie w sklepach.

Opublikowano

Przecież ten Mountain Dew Zero w ogóle nie smakuje jak MD :/ słodzik ino czuć, oszukujo. 

Opublikowano

RelCT5i.jpg

Właśnie spożywam i smakuje mi, ale ja lubię wszelkie takie wynalazki.

No i zero kalorii :fsg:

Opublikowano

MD już od kilku lat smakuje jak g owno, bo EU się doczepiła o jeden składnik i jest zamiennik. Także dzisiaj MD mocno olewam, ale kilka lat temu jak pracowałem w Pepsi był sztos :D 

U nas i tak jest tylko jeden smak, bo w usa jest kilka odmian MD.