Opublikowano 19 sierpnia 20222 l Posmakowała mi ta nowa Pepsi Ananasowa. Jestem fanem Pepsi i soku ananasowego, więc musiało się to tak skończyć.
Opublikowano 19 sierpnia 20222 l 10 minut temu, krupek napisał: Posmakowała mi ta nowa Pepsi Ananasowa. Jestem fanem Pepsi i soku ananasowego, więc musiało się to tak skończyć. wróciła? gdzie? Ja sie uzaleznilem od nowego oshee, smakuje jak fioletowe skittles
Opublikowano 19 sierpnia 20222 l W Żabce jest ta Pepsi, w puszkach. Oshee są niektóre dobre, ale mają strasznie ubogi skład, raptem parę witamin w małych dawkach, żadnych minerałów, czasami jedynie magnez. Wolę kupować w proszku ze Sport Fuel i robić sam w domu.
Opublikowano 19 sierpnia 20222 l Teraz, krupek napisał: W Żabce jest ta Pepsi, w puszkach. puszki to tam chuj, nie oplaca sie, byla w butelkach duzych Teraz, krupek napisał: Oshee są niektóre dobre, ale mają strasznie ubogi skład, raptem parę witamin w małych dawkach, żadnych minerałów, czasami jedynie magnez. Wolę kupować w proszku ze Sport Fuel i robić sam w domu. to pierwsze oshee ktore mi smakuje, nawet nie patrzylem co tam jest w skladzie
Opublikowano 19 sierpnia 20222 l Niedawno piłem coś tam z truskawką i też dobry. Tego borówkowego też spróbuję przy okazji.
Opublikowano 19 sierpnia 20222 l Godzinę temu, krupek napisał: Posmakowała mi ta nowa Pepsi Ananasowa. Jestem fanem Pepsi i soku ananasowego, więc musiało się to tak skończyć. GDZIE takie wynalazki kupujesz ekolego? :>>>
Opublikowano 10 listopada 20222 l Zajebisty, kupiłem wczoraj w Dealz. Kwaśna wiśnia, cukru 2g w 100 ml. Jest jeszcze pomarańczowy.
Opublikowano 10 listopada 20222 l Colę to znam, bo i w Żabkach bywa, ale nie wiedziałem, że mają też inne napoje.
Opublikowano 14 listopada 20222 l W dniu 19.08.2022 o 14:03, krupek napisał: Posmakowała mi ta nowa Pepsi Ananasowa. Jestem fanem Pepsi i soku ananasowego, więc musiało się to tak skończyć. Całkiem smaczna, też mogę polecić. Trochę się bałem kolejnej smakowej Pepsi, bo po tej z mango prawie zwymiotowałem - tak paskudna i sztuczna była.
Opublikowano 15 lutego 20232 l Dawtona już też przycina w chuja. Nie dość że cenki w górę poszły to zjechali z 330ml butelki do 300ml.
Opublikowano 10 czerwca 20231 r Kupiłem lipton green tea po długiej przerwie, kiedys fajny, lekko gorzki smak, teraz gowno słodkie, patrze na skład 20% soku jablkowego. Zrobili z tego napój jabłkowy z ekstraktem z herbaty. Jebac pis i podatek cukrowy.
Opublikowano 29 czerwca 20231 r Kojarzy ktoś? Ale bym sobie to wypił Pamiętam, że krótko istniało na rynku, jakoś może z rok i to już ze 20 lat temu. Najlepsze pićko ever.
Opublikowano 29 czerwca 20231 r To na mleku? Masz mnóstwo mlecznych owocowych koktajli na rynku teraz, smaków w opór, z białkiem i bez, z cukrem i bez.
Opublikowano 29 czerwca 20231 r Tak, to był mix mleka z sokiem, aczkolwiek to sok dominował. Próbowałem przez lata różnych wynalazków, ale nic mi w smaku i gęstości nie przypomina tego napoju. Z drugiej strony piłem to tak dawno, że może to mój mózg zapamiętał go jako boską ambrozję, z którą nic nie może się równać Edytowane 29 czerwca 20231 r przez Josh
Opublikowano 6 września 20231 r To jakaś nowość, czy była wcześniej, bo sam nie wiem Przed chwilą w sklepie natrafiłem i wziąłem na testy, dobra jest.
Opublikowano 18 listopada 20231 r Turbo-sztosik... Sieć ,,Action" - takie niby ,,z dupy" sklepy, które w Polsce pojawiły się nie tak dawno. Miejsce gdzie można znaleźć wszystko co potrzebne i niepotrzebne do domu, ogrodu itp. itd. Ale... Czasami właśnie w Action można dostać... takie perełki, jak ta mini-puszka Pepsi Zero. ,,Dondek" jest na głównej! xD
Opublikowano 28 stycznia 20241 r Ja lubię, ale ze szklanej butelki, albo z kija, mocno schłodzony i żeby za dużo cukru nie miał, bo słodycz zabija ten główny smak. Chociaż piłem też kiedyś śliwkowy i ciekawe połączenie.