Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Którą grę wybrać? ver. NDS

Featured Replies

Opublikowano

Jaką grę polecicie do szkoły na nudne lekcje?

Przeszedłem już Phoenix'y, Zelde, Mariany. Rpg'i mi nie podchodzą.

• 1 miesiąc temu...
  • Odpowiedzi 261
  • Wyświetleń 90,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Guernica, jak to nie byly powiazane? A postacie, a rozne watki wspomniane ? Kazda czesc jest ze soba bardziej lub mniej polaczona, mozna nie grac po kolei, ale wedlug mnie kubi sie duzo smaczkow nie o

• z rpg/taktycznych rpg 1. Dragon Quest iv,v,vi,x 2. dragon ball attack of the saiyans 3. final fantasy 4 heroes of light 4. front mission ds 5, luminous arc 1,2 6.pokemon conquest 7. sands of de

• Grałem tylko w pierwsze dwie czesci i nie byly powiazane.

Opublikowano

Ludziska, polecie jakies godne grania action RPG na dsa ! TWEWY mam, ale to mi nie starcza :P chce cos pokroju legend of mana jesli ktos gral na psx. Inne tytuly tez mile widziane !

Opublikowano

Skoro coś pokroju legend of mana, to może Children of Mana :P

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Szukam... RPG-a :) Odpadają FF III i IV, DQ IV i Joker, Chrono Trigger, TWEWY oraz Mario & Luigi. Mile widziana dobra fabuła :)

Opublikowano

Może Luminous Arc?

Opublikowano

summon night tez spoko

a na dniach bede sprawdzal soma bringer tez wydaje sie okej

Edytowane przez kubson

Opublikowano
a na dniach bede sprawdzal soma bringer tez wydaje sie okej

soma bringer? To wyszło po angielsku chociaż ?

Opublikowano

Nie wyszło, ale na gbatemp znajduje się prześwietny patch, który tłumaczy 99% gry :) Na razie grałem nieco ponad pół godziny i muszę powiedzieć, że translacja stoi na naprawdę dobrym poziomie.

Opublikowano

Dzisiejszej nocy udało mi się znaleźc wolny czas dla Soma Bringer i muszę powiedziec, ze to wstyd, ze nie została ona wydana oficjalnie w jezyku angielskim. Gra bez dwóch zdań jest genialna.

Edytowane przez andyhhc

Opublikowano

Wyszedł nowy Fire Emblem w zrozumiałej wersji, więc chyba mój problem się rozwiązał ;)

Opublikowano

z tego co widzę, to ciekawie się zapowiada... póki co to soma bringer męcze :P

Edytowane przez andyhhc

Opublikowano

szukam czegoś w mrocznych klimatach najlepiej jakiś survival horror. Pojawiło się coś dobrego na ds'a?

Opublikowano

Edytowane przez coopa

Opublikowano

do tego można doliczyć Theresia: Dear Emile i Haioku Byoutu (wydane tylko w Japonii jako Simple DS Series Vol.42, ale spokojnie da się grać bez znajomości języka)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie wiem czy to dobre miejsce na takie pytanie ale jakie gry polecacie dla dwojga na dwa dsy z jednym kardem( opcja DS Download)?? Moze poza Mario Kartem bo to katujemy z bratem non stop smile.gif

PS. Nie che byc wybredny ale jakies gry z dawka konkurencji

Opublikowano

Brothers in Arms, CoD: WaW

Edytowane przez 3d_

Opublikowano

Wyszły ostatnio jakiś fajne szpile na ds-a? Jakiś rpg byłby dobry. Btw wiadomo cos czy wyjdzie ouendan 3?

Opublikowano

o Ouendanie nie wiadomo, ma niedługo wyjść Tales of Innocence wersja w zrozumiałym języku, jeśli to Cię interesuje.

Opublikowano

Z ostatnio wydanych RPG-ów to chyba remake'i Final Fantasy IV i Dragon Quest IV najbardziej godne uwagi... A w I kwartale 2009 roku szykuje się sporo ciekawych tytułów dla fanów tego gatunku więc będzie w co grać :) .

Opublikowano
Z ostatnio wydanych RPG-ów to chyba remake'i Final Fantasy IV i Dragon Quest IV najbardziej godne uwagi... A w I kwartale 2009 roku szykuje się sporo ciekawych tytułów dla fanów tego gatunku więc będzie w co grać :) .

Zapomniałeś jeszcze o chyba najlepszym, Chrono Triggerze!

A wiadomo coś może o EBA 2? Wydadzą kiedyś w ogóle?

Opublikowano

Zapomniałeś jeszcze o chyba najlepszym, Chrono Triggerze!

Miałem na myśli europejskie premiery, niektórzy dopiero czekają na Chrono Triggera, właśnie do początku przyszłego roku ;) .

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Chodza po internecie pogloski, ze EXIT wyjdzie na naszego kochanego NDSa, wiecie moze cos o dacie premiery?

Opublikowano

Chodzi o

?

Jeśli tak, to to już wyszło. W Japonii rok temu, a poza nią jesienią.

Opublikowano

Dokladnie o to, gralem w to na 360tce arcade i jest bardzo przyjemna... jednak spodziewalem sie nieco lepszej daty dla europy :/

Opublikowano

nom, ale chodzi o jesien 2008