Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Guitar Hero World Tour

Featured Replies

Opublikowano

Wątpie aby był dużo gorszy niż ten sam gówniaty pedał w RB1. ;-P

• Odpowiedzi 562
  • Wyświetleń 55,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Szybkie pytanie.   W quickplay nie mam wszystkich utworów. Jak je odblokować? Wyczytałem że podobno są od początku a nie ma np. 30 second to mars - The Kill.... Wie ktoś coś???   Pozdrawiam,

Opublikowano

Set z RB2 i po krzyku :).

BTW. pożyczyłem od kumpla GH:WT, żeby przejść karierę, bo swoje sprzedałęm jakiś czas temu bo potrzebowałem kasy, gram i co? oj, dobrze, ze sprzedałem, takiego badziewia to ja nie widziałem dawno ; /.

Opublikowano

On tylko podał ci rozwiązanie. Warto pograć dla Trapped Under Ice, kawałków Hendrixa, czy choćby Scream Aim Fire (ze względu na hardkorowe nawalanie ^^). No, ale wydawać hajs na te parę kawałków to... :P

Opublikowano

No dokładnie bojan, Trapped lubię ale mam GH:M gdzie mam masę innych lepszych piosenek a za resztą nie przepadam. Oczywiście zależy kto ma jakie gusta, jeden lubi to, drugi to, ja swą opinie wyraziłem pod kątem swojego gustu oraz gameplayu na perce :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jak doradzacie nauczyć się grać na wszystkich pięciu kolorach? Zupełnie nie łapię. Jak najlepiej to chwycić i powiedzcie na jakim utworze najłatwiej to przećwiczyć?

Opublikowano

Spróbuj na basie przejść Harda. Co do złapania gitary - jak potrzebuję użyć pomarańczowego buttona to po prostu przesuwam dłoń o jeden przycisk (tak, by pierwszy palec był na czerwonym).

Edytowane przez miki77

Opublikowano

wskazujący na czerwonym. posluchalem rad uzytkowników i teraz tak gram, i jest bardzo dobrze :)

Opublikowano

Szybkie pytanie.

W quickplay nie mam wszystkich utworów. Jak je odblokować? Wyczytałem że podobno są od początku a nie ma np. 30 second to mars - The Kill.... Wie ktoś coś???

Pozdrawiam,

Opublikowano

Część utworów odblokowuje się dopiero w trakcie przechodzenia gra. Jak powiedział Bojan. Przejdź grę to wszystko odblokujesz.