Opublikowano 29 kwietnia 200816 l jj - ja raz z dupą podjeżdżałem pod wesołe miasteczko, stanęliśmy i właśnie zauważyłem akcję, że pies zaczął gonić jakiegoś bumpa to sa zwierzeta w 4?
Opublikowano 29 kwietnia 200816 l Są, na jakimś filmiku było widać, jak typ strzela do gołębia. Czekanie, na kuriera mnie dobija. <_<
Opublikowano 29 kwietnia 200816 l Ja mam pytanie nie do fanboyow...czy ktos z was na 360ce tez non stop widzi jak gra gubi framerate? Strasznie mnie to wkurza i nie ma co ukrywac jest najwieksza wada gry. Szczerze mowiac to ja np pop-up'u nie widze ale framerate jest slaby niestety. Moze trzeba cache konsoli przeczyscic...sam juz nie wiem...
Opublikowano 29 kwietnia 200816 l Gołębie to odpowiednik ukrytych paczek z trójki. Trzeba go rozwalić.
Opublikowano 29 kwietnia 200816 l Gołębie to odpowiednik ukrytych paczek z trójki. Trzeba go rozwalić. W GTA:VCS było podobnie, po mieście było rozrzuconych 99 czerwonych balonów (99Luftballons) które trzeba było przestrzelić.
Opublikowano 29 kwietnia 200816 l Ja mam pytanie nie do fanboyow...czy ktos z was na 360ce tez non stop widzi jak gra gubi framerate? Strasznie mnie to wkurza i nie ma co ukrywac jest najwieksza wada gry. Szczerze mowiac to ja np pop-up'u nie widze ale framerate jest slaby niestety. Moze trzeba cache konsoli przeczyscic...sam juz nie wiem... Nie mam takich problemow. Jaki masz naped?
Opublikowano 29 kwietnia 200816 l Oh noes. Co my biedni posiadacze PS 3 zrobimy teraz??? Kicham na techniczne pierdoły. Liczy się gra a nie to w której wersji pop-up jest o 3 piksele wcześniej.
Opublikowano 29 kwietnia 200816 l Ja mam pytanie nie do fanboyow...czy ktos z was na 360ce tez non stop widzi jak gra gubi framerate? Strasznie mnie to wkurza i nie ma co ukrywac jest najwieksza wada gry. Szczerze mowiac to ja np pop-up'u nie widze ale framerate jest slaby niestety. Moze trzeba cache konsoli przeczyscic...sam juz nie wiem... Ja mam to samo (samsung), w centrum miasta to srednio 20fps (nie tnie sie jakoś konkretnie, ale widać że prędkość spada).
Opublikowano 29 kwietnia 200816 l Podobno problemy są właśnie z napędem BenQ, montowanym najczęściej w Arcade. Sam mam Hitachi, to się nie obawiam.
Opublikowano 29 kwietnia 200816 l Pierwsze wrażenie po godzinie grania (X360 Premium): - chodzi płynnie , choć czasem minimalnie gubi framerate, ale NIE przeszkadza to. Pop'upów nie zauważyłem wcale. Widoczność jest bardzo duża. - na początku trzeba się przyzwyczaić do zamazanego krajobrazu w oddali , potem gra się świetnie. Widoczność w chwilach gdy jest słonecznie, jasno itp jest bardzo duża. Grafika mnie osobiście zaskoczyła na duży plus. Gra wygląda bardzo ładnie, absolutnie nie ma mowy o San Andreas w HD. To zupełnie inny silnik. Miasto jest duże , pogmatwane, dużo zaułków i wielopoziomowe . Do tego teren nierówny, zjawiają się też niedzielni kierowcy (np. jakiemuś zgasło auto i się zrobił korek przy wjeździe na most... ) - przejścia między sklepami a miastem są w czasie rzeczywistym. Wychodzisz ciemno, nagle bardzo jasno (muszą się źrenice przyzwyczaić) i po chwili już normalnie. - w grze czas leci 2x wolniej (1 minuta = 2 sekundy a nie sekunda jak dotychczas) - moim zdaniem bardzo dobrze. - efekty świetlne, zmienne warunki pogodowe itp - POEZJA ... niby to samo miasto a ono wciąż jest inne ... - motyw z telefonem rządzi ... smsy, rozmowy, jak w życiu ... Umówisz się z laską, nie zdążysz szybko przyjechać to przychodzi SMS typu : "niko nic Ci się nie stało? Martwię się..." i takie różne. O SMSach od ****** nie wspomnę - fabuła i sposób jej przedstawienia the best ... od razu można się wkręcić. - na ulicach ruch jest bardzo konkretny ... to samo na chodnikach. W południe albo w godzinach szczytu ludzi i samochodów jest mnóstwo. Noc jest wreszcie nocna. Jest ciemno i bez znajomości miasta bardzo łatwo można się zgubić. Nocą LC jest zupełnie inne. W ciemnych miejscach strach chodzić - motyw z minigrami ... świetna sprawa, nawet rozbudowane - w fabułę bardzo łatwo można się wkręcić. Gra wciąga jak cholera . Poszczególne możliwości otwierają się z czasem, np. póki co nie można być taksówkarzem, ale jest np. achievement więc pewne z czasem jest to możliwe (aczkolwiek pewien nie jestem). - miasto żyje. niemal każdy przechodzień robi coś innego. Gadają w różnych jezykach, czasami kierowcy walczą o samochody , które Niko chce im ukraść i dochodzi do bujek , odbierają telefony (rózne! - raz gadają coś tam do ukochanej, raz się kłócą ...) - jeszcze raz powtórzę: MIASTO JEST BARDZO ZRÓŻNICOWANE I WIELKIE . Praktycznie każda ulica to niemal inny krajobraz. Dla mnie szok i to duży . - już początkowe misje wkręcają Tyle po godzinie...a nie, 2... ponad;) godzinach grania . Od razu można odczuć , że gra jest bardzo rozbudowana i pewnie długo będziemy odkrywać jej kolejne smaczki . Bez wątpienia polecam . Więcej napiszę jak się akcja rozkręci Jak sobie pomyślę, że oprócz singla jest multi ... Powiem tak: to gra na miesiące...lata... jej żywotność będzie bardzo długa. To, co multi zrobi z tą grą ... ale nie ma sensu od razu wchodzić. Trzeba pograć i poznać miasto. Ono jest naprawdę duże i na początku zgubić się jest bardzo łatwo. ---a - muza. Stacje radiowe. Klimat GTA bezwzględnie. Każde radio ma swój klimat i jest pod odpowiednią sytuację czy misję . ...wracam grać Wróciłem na chwilkę... Jeszcze raz: grafika absolutnie daje radę . Ci, którzy myśleli , że GTA = grafika nie na czasie się mogą mocno zdziwić. Im dłużej gram tym bardziej jestem pod wrażeniem. A jak się patrzy na to żyjące miasto ... Tak, żyjące. Można zatrzymać się na ulicy na 48minut (24h w grze) i oglądać co się dzieje. Rano ludzie się spieszą, w ciągu dnia pełno biznesmenów... popołudniami korki, wieczorami pełno "młodych" i parki ...nocami w zależności od dzielnicy... ...........nie da się opisać słowami. Zaczynam rozumieć skąd 10/10. ...Jeszcze wróciłem Jaka akcja: Jadę sobie...przejście dla pieszych...jedni idą, drudzy biegną, jedni się rozglądają, inni nie, taksówka hamuje z piskiem opon wpadając niemal na jakiegoś skina. Ten się wkurza i wyciąga taksówkarza , wylatuje kobieta przerażona, skin taksówkarza zostawia widząc, że kobieta , taksówkarz ociera czoło , wsiada wooooolno do samochodu, kobieta (pasażerka;) ) go pogania... i ruszają z piskiem opon jakby uciekali z dzielnicy ... no nie mam pytań... ...jeszcze jedno... no życie normalnie:D ...Jadę po gościa (misja) , stoję akurat nadjeżdża policja ... widzi, że nie przejedzie to COFA ... i czeka aż wsiądzie pasażer... policjant się wkurza, otwiera okno i coś krzyczy machając ręką bym zjechał ... - Ilość detali w mieście poraża . Zaczynam powoli to wszystko dostrzegać. PRZEPYCH detali po prostu. Nie ma pustej ulicy gdzie są 3 drzewa na krzyż. Do tego to miasto jest tak skontruowane, że przed nami widać jakieś zabudowania wysokie, jakieś pomniki, centrum handlowe ... Takiego miasta nie było w żadnej grze . Nie tylko tak skonstruowanego ale...tak wyglądającego. ...Wracam grać Edytowane 29 kwietnia 200816 l przez neopb20
Opublikowano 29 kwietnia 200816 l Powiedzcie mi czy grajac z dyskiem i bez jest roznica we framerate i popingu? Po prostu niech ktos z premiumem wylaczy konsole, wyjmie dysk, odpali gre i pogra 15 minut ;p. Moze jeszcze dzis pojade po konsole or sth .
Opublikowano 29 kwietnia 200816 l Powiedzcie mi czy grajac z dyskiem i bez jest roznica we framerate i popingu? Po prostu niech ktos z premiumem wylaczy konsole, wyjmie dysk, odpali gre i pogra 15 minut ;p. Moze jeszcze dzis pojade po konsole or sth . dokładnie, również poprosze o zorganizowanie takiego porównania.
Opublikowano 29 kwietnia 200816 l Jestem po pierwszych 2 meczach w multi...i mam tylko jeden komentarz w glowie...ta gra powstala wlasnie dla multi...single player to tylko dodatek serio...kazdy kto zagra w multi dojdzie do wlasnie takiego wniosku REWELACJA!!!I tak jak po singlu mialem mieszane uczucia tak multi wrecz mnie oczarowal...WYMIATA...grajcie w multi nie traccie czasu na singla
Opublikowano 29 kwietnia 200816 l Podzielę się z Wami widokiem, który mnie oczarował ...: Ściemnia się powoli, w oddali most a jeszcze gdzieś tam daleeeeeko...wieżowce z manhattanu ... i muza w radiu ,która mi się włączyła...no klimat nie do pobicia. Zaznaczam, że jakość zdjęcia to 50% tego co widać... obraz jest czysty ...bardzo . Sami zobaczcie: http://www.rf24.pl/gta4/gta4-1.jpg To tylko jedna ulica, jedno miejsce, jedna minuta ...... z tej potężnej, pięknej, cholernie grywalnej gry ... Edytowane 29 kwietnia 200816 l przez neopb20
Opublikowano 29 kwietnia 200816 l Salwacha miałeś porównać obie wersje na własne oczy i dać znać. Napisz jak to się ma. Pozdro.
Opublikowano 29 kwietnia 200816 l Powstrzymujecie mnie przed ruszeniem do EB Games x}. Chrzanie, jade, dowiem sie na miejscu co i jak smiga, ew. przy rozpakowywaniu konsoli xD.
Opublikowano 29 kwietnia 200816 l Czy ktos mial problemy z polaczeniem na Multi (PS3) ? Mnie kilka razy rozlaczylo jak chcialem zagrac, bylem juz w Lobby, ale wylecialem.
Opublikowano 29 kwietnia 200816 l No i Ficuś doczekał się swojej kopii GTA4 na PS3:) Wrażenia na szybko-niesamowite,framerate dobry,jak graliście w GTA na PS2 i Wam tam framerate nie przeszkadzał to nie będziecie tu marudzić,gra chodzi zdecydowanie zdecydowanie lepiej niż stare części. Pierwsze pół godziny przesiedziałem w pokoju oglądając TV .Normalnie szok,ile programów i audycji z jajem(nawet coś na wzór MTV Cribs lub Zone gdzie pokazują bogatych ludzi-nawet jeden koleś chodził do szkoły z Bully-ehh te smaczki) Gracie z włączonym czy wyłączonym filtrem na obraz(opcja do wyszukania w Display w opcjach gry)?
Opublikowano 29 kwietnia 200816 l Jest taka opcja? Och frack me X_X NIby gdzie jest ta opcja?! ... ja nie widziałem ...
Opublikowano 29 kwietnia 200816 l Czy ktos mial problemy z polaczeniem na Multi (PS3) ? Mnie kilka razy rozlaczylo jak chcialem zagrac, bylem juz w Lobby, ale wylecialem Nie zanotowałem jeszcze problemów z online (3 godz gry) mam neo 1mb, przeszedłem 5 misji i nie mogłem sie powstrzymać aby nie sprobować multi i wiecie co? tak mnie wessało że będe miał ciężko ukończyć single jest całe mnóstwo polaków z mojej listy znajomych 16 osób!! R E W E L A C J A !! spadam grac dalej ps.Można wysyłać zaproszenia do wszystkich zalogowanych osób z listy, nawet gdy ktos nie ma włączonej gry! Edytowane 29 kwietnia 200816 l przez sivkins
Opublikowano 29 kwietnia 200816 l Jest taka opcja? Och frack me X_X Start-Display-Flicker Filter(on/off) Przecież w kazdym GTA była taka opcja to nie jest żadna nowość,że można nałożyć,wyłaczyć filtr obrazu