Kroolik 7 Opublikowano 21 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 Albo jestem ślepy, albo nie ma tematu o tej nieziemskiej grze... Filmiki: http://www.gametrailers.com/player/34267.html -> Skate Deuce Teaser (hehe fajna wejściówka) http://www.gametrailers.com/player/34266.html -> What Happened To That Dude Trailer http://www.gametrailers.com/player/34265.html -> What Happened To The City Trailer Oficjalna strona pierwszego Skate'a, ale pojawiają się tam informacje na temat dwójeczki -> http://www.ea.com/skate/home.jsp Cytuj Odnośnik do komentarza
qb3k 946 Opublikowano 21 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 Niech mi ktoś tylko powie, czy te mini-gameplay'e w tych trailerach to już z dwójki czy z jedynki takie fleszbeki? Bo jeśli to już dwójka to za wiele się nie zmieniło Cytuj Odnośnik do komentarza
Fab3r 4 Opublikowano 21 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 Dajcie mi schodzenie z deski i darkslide'y, oraz możliwość budowy własnego parku i będzie za(pipi)iście Mam nadzieję, że te filmiki to z 1ki... Cytuj Odnośnik do komentarza
Kroolik 7 Opublikowano 21 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 A czego wy się spodziewacie? Lepszej grafiki (może troszkę podciągną), więcej trick'ów (na bank będą)? Edytor by się przydał ale może być problem, tak myślę. KCE: trick'i freestylowe (Rodney Mullen!) i schodzenie z dechy. Cytuj Odnośnik do komentarza
dx36 2 Opublikowano 21 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 Jeszcze mogli by dać licencjonowane postacie (bynajmniej ja bym tak chciał ;p) Cytuj Odnośnik do komentarza
Amer 1 366 Opublikowano 21 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 od 2-ki chce tylko jednej rzeczy: stałych 60 klatek/s. Tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza
McDriv3r 0 Opublikowano 21 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 Ja oczekuje dwa razy dluzszego singla.15 h w skate. to byla porazka Cytuj Odnośnik do komentarza
qb3k 946 Opublikowano 21 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 Jeszcze mogli by dać licencjonowane postacie (bynajmniej ja bym tak chciał ;p) A nie ma licencjonowanych? Terry Kennedy? Rob Dyrdek? Chris Haslam i cała masa innych to co? Przechodziliśmy już przez to, co by kto chciał w dwójce, więc dajcie spokój . Cytuj Odnośnik do komentarza
bajej 28 Opublikowano 21 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 bynajmniej to nie to samo co przynajmniej.. kuwa -_-. A na temat. Jakos ominałem ta gre[1ka].. Teraz jakos kusi :]. Tylko zastanawiam się czy ta gra nie jest zbyt hardcorowa? Jestem ciekaw co pokażą goście od Tonego skoro ich najwiekszy przeciwnik juz szykuje 2ke Cytuj Odnośnik do komentarza
8800 GTS 0 Opublikowano 23 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 Oby był słabszy poziom trudności Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 23 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 Oby był słabszy poziom trudności Ty chyba zartujesz -,- Cytuj Odnośnik do komentarza
McDriv3r 0 Opublikowano 23 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 No bez kitu.Pierwsze 2 godziny to troche masakra ale pozniej to jest za latwa gra Cytuj Odnośnik do komentarza
qb3k 946 Opublikowano 23 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 Oby był słabszy poziom trudności Lameee. Przecież expowanie w tej grze to czysta przyjemność. Nauka kręcenia pro tricków to bajka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Tosh 1 Opublikowano 24 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2008 Mnie wkurzały tylko niektóre filmy w strefach No-Skate - ale wystarczył mnożnik X3 i duzo speeda i dało radę. No, pro challenge dla Roba Dyrdeka. Cytuj Odnośnik do komentarza
ping 9 006 Opublikowano 24 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2008 niech będzie dłuższy i cięższy. kocham takie gry (choć do deskorolki zraziłem się gdy jako 6 latek wytłukłem sobie mleczaki uderzając twarzą o rurkę) ale denerwuje mnie fakt że można je łatwo i szybko rozpykać. Cytuj Odnośnik do komentarza
toxicELF 0 Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 to bedzie kozak tak czy inaczej :> Cytuj Odnośnik do komentarza
miki77 16 Opublikowano 26 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 Nowe informacje - http://xboxspot.pl/Aktualnosci/4663,0,skat...sze_detale.aspx Cytuj Odnośnik do komentarza
Texz 670 Opublikowano 26 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 Ja bym wolał, żeby jednak nasz chłopek doskonalił swoje statsy podczas gry. Cytuj Odnośnik do komentarza
Owiec 281 Opublikowano 26 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 W jaki niby sposob? Jak na zywo pojezdzisz na desce przez cholera wie ile ,raczej Ci nie wzrosna staty i nie bedziesz skakal na 2m, anie jezdzil szybciej od samochodow. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Beka Wnusiu Opublikowano 26 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 Tony hawk jak dla mnie lepszy, lubie czesac jeden trick, ktory trwa kilka minut ;] Skejt to byla moja pierwsza gra na klocka i za dlugo w nia nie pogralem, wole czysty arkejd Cytuj Odnośnik do komentarza
qb3k 946 Opublikowano 26 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 Patrzę- odświeżony temat o skate 2. Myślę- nic, tylko gameplay dali! A tu... informacje, których jak najbardziej można było się spodziewać . Byle ta gra nie wyszła jesienią tego roku, bo mój portfel, a raczej konto tego nie zniesie . Cytuj Odnośnik do komentarza
stabik 3 Opublikowano 26 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 (edytowane) Oby była jeszcze bardziej realistyczna+stałe fps+ściągnięcie zbędnych filtrów graficznych na rzecz grafiki bardziej realistycznej+wywalenie głupich eventów w stylu "natrzaskaj 8k w 30sekund" co prawie każdy zrobił zjeżdżając z górki po krawężniku i combując co przypominało TH+możliwość oglądania zapisanych fotek i filmików z poziomu dashboarda, bez potrzeby wkładania płyty+ realistic event mode, w którym liczy się również styl i płynność przejazdu(np. za lądowanie można dostać od 0-100% pkt)+więcej tricków(brakuje bardzo wielu)+więcej oficjalnych skopiowanych skateparków+stabilniejszy online+dodanie klasycznych tournamentsów online, przy jednoczesnej możliwości oglądania takie tournamentu jako spectator+poprawa kamery+własny soundtrack+większa paleta dźwięków i lepsze ich oddanie(po kilku h te same dźwięki męczą)Jako świetną promocję, widziałbym tournament online, w których udział biorą normalni gracze, a sędziować mogą takie sławy jak tony hawk, rodney m., Bob B., Danny W. itd Oczywiście tylko np co kwartał przez pierwszy rok. Edytowane 26 Lipca 2008 przez stabik Cytuj Odnośnik do komentarza
Owiec 281 Opublikowano 26 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 Mondrze prawisz, ale jak wyobrazasz sobie zwiekszenie liczby trickow? Nie za wiele zostalo opcji krecenia galka - niestety. Chyba ,ze robiloby sie juz na trzy, a nie dwa tak jak teraz sa, ale to juz oddalenie sie od realistycznosci. Cytuj Odnośnik do komentarza
qb3k 946 Opublikowano 26 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 Mi wystarczy, że miasto będzie bardziej zagęszczone dobrymi miejscówkami i dodanie paru trików. No i więcej zadań w takiej formie jak są. 100 questów na poziomie nollie 360 flip to FS Smith to minimum . Cytuj Odnośnik do komentarza
hooki 194 Opublikowano 26 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 gałka + RT/LT albo RB/LB jako trikowy zamieniacz, a wtedy graby jako RB+RT i LT+LB. bo ani gałka wraz ze spustem nie utrudnia gry i wciśnięcie przy grabie obu frontowych guzików też nie jest jakąś niewygodą. lub jeszcze mam inny pomysł trochę mało pasujący do skate ale trudno, jak nabijemy x1,5/x2/x3 to każde "x ileśtam" bedzie zmieniało trik pod machnięciem gałką - im bardziej płynnie śmigniemy tym ciekawsze w linii triki machniemy. btw. zejście z deski + laseczki to zbawienie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi