Skocz do zawartości

Co ostatnio jadłeś/piłeś?

Featured Replies

  • Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Wyświetleń 420,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

  • A ja zacznę od klasyka czyli bulionu który ostatnio robię w sporych ilościach by wstawić zawekowane do lodówki i co jakiś czas wyciągam i na szybko mieszam z czymś    Przygoda zaczyna się od

  • Ostatnie dwa miechy u mnie to pare tripow w tym Nowy Jork, Barcelona i Londyn takze wrzucam troche dobrego      Bajgle w NYC to kosmos, ten akurat z Russ & Daughters, chyba najlepszy. Se

  • Dawno nie dawałem fotek jedzenia więc przygotujcie się na większą ilość zdjęć    Od ponad 2 miesięcy szaleje z panini w rożnych wersjach         

Opublikowano

Miałem pootwierane z 15 zakładek i nagle czytam "zjadłem dwie kanapki z sałatą, pomidorem, gotowanym jajkiem, sczypiorkiem i koperkiem, oraz wypiłem wodę z syropem malionowym", nie wiedząc o co chodzi.

Opublikowano

Najlepsze mielone z wołowinki ever. Takiej z befsztyka, zmielonej u lokalnego rzeźnika na moich oczach, z pasącej się jeszcze krufki.

Nigdy już nie kupię biedronowego po tym, co spróbowałem <3

Opublikowano

Krowa sie jeszcze pasla jak ja mielili? Chore poj.eby ;/

Opublikowano

Przynajmniej świeże, coś jak obiad w akwarium u Zetty.

Opublikowano

A ja ostatnio kupiłem te mielone z Biedry, jasny ch.uj, jak ono klepało podczas smażenia. Co mi w ogóle przyszło do głowy, żeby to kupić.

Opublikowano

9 potraw z Europy na widelcu. A na deser:

 

 

zemasta Montezumy :reggie:

 

Opublikowano

Ja ostatnio jajówa w fancy sposób czyli w formie babeczek. Wysmarowałem foremke do muffinów masłem, wyje.bałem kabanosa,czerwona cebulę, paprykę zwykła i chilli oraz tomata. Zalałem rozbełtanymi jajkami z przyprawami i pokrojonym szczypiorem i zeżarłem z ketchupem :)

Edytowane przez Bjały

Opublikowano

Mi jakoś średnio właśnie podchodzą te muffiny z jajek, ale to spoko opcja na jajo na wynos, do pracy, czy coś.

Opublikowano

Kanapeczki z masłem, Almette chrzanowym i szczypiorkiem, ujujujuju :banderas:

Opublikowano

Twarożek Piątnicy, Oliwkowy, albo Koperkowy też zaje.bisty do takich połączeń.

Opublikowano

Eee zdrowozywieniowcy, myslalem, ze gardzicie takimi serkami bo chemia i lepiej kuic twarog i sobie wymieszac z warzywami/czymkolwiek. Zwlaszcza, ze niedlugo nowalijki.

Opublikowano

Kanapeczki z masłem, Almette chrzanowym i szczypiorkiem, ujujujuju :banderas:

 

W sensie że masło i na tym Almette? Meh.

Opublikowano

W tych Piątnicach to chyba nie ma chemii poza spulchnianiem azotem. Smietanka, sól, przyprawy.

Opublikowano

Eee zdrowozywieniowcy, myslalem, ze gardzicie takimi serkami bo chemia i lepiej kuic twarog i sobie wymieszac z warzywami/czymkolwiek. Zwlaszcza, ze niedlugo nowalijki.

W sumie, to nabiału prawie w ogóle nie jem, ale napisałem, że takie połączenie jest dobre, no bez tego masła, oczywiście. Syfiaste to są raczej takie serki topione, choć, Almette też szału nie robi, średniak, ale te od Piątnicy są ok jak na nabiał.

Opublikowano

Mozliwe. Tylko data przydatnosci do spozycia zawsze dluzsza niz w przypadku zwyklego twarogu to mi cos nie pasowalo.


Topione fuj.

Opublikowano

Smaku narobiliście, wleciał Piątnica Grani z ogórkiem i koperkiem. Ale on jest dobry.

Opublikowano

Kartofle szturane ze smażonym boczkiem z cebulom i jajkami sadzonymi plus oliwa z oliwek xtr-dziewica. W sumie taka typowa kolacyja ma tyle, że ledko podrasowana. Lepiej robi po robocie niż segz.

Opublikowano

Gyros z piersi i pomidoryvz mozillą. Idealna kolacja.

Opublikowano

Młode ziemniaczki z cebulką i koperkiem, do tego mizeria ze szczypiorkiem. Zapite kefirem. 

Opublikowano

Zjadłem sobie trzy mandarynki. Zapytacie pewnie kochani "wow cor, czemu zjadłeś te mandarynki?". Już spieszę z odpowiedzią - bo bardzo je lubię!

 

POZDRAWIAM

Edytowane przez c0r

Opublikowano

Pestki były? Strasznie mnie brzydzą te obślizgłe pestki w mandarynkach.

Opublikowano

Mnie zastanawia skad on wzial mandarynki w polsce latem.

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

Ostatnio przeglądający 0

  • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.