Opublikowano 21 czerwca 200816 l Koleś który ma pod maską 4.2 litrowy silnik mówi, że trzeba się liczyć z większym spalaniem w quattrówkach, no ładnie.
Opublikowano 21 czerwca 200816 l I 255 kucy daje mu całkiem znośne osiągi. Całkiem znośne to mi 130 koni daje.
Opublikowano 21 czerwca 200816 l Też miałem "dylemat 10.tys.zł" 2 lata temu i w grę wchodziły tylko japończyki (niezawodność nawet przy 200 kkm): Mitsubishi Colt (najlepiej już w tej nowszej budzie i 1.6), Mazda 323f lub Honda Civic V. Padło na Hondę, z czego żem rad niezmiernie :] Nawet udało mi się wyrwać niezły egzemplarz, choć w sumie nie pogardziłbym 105-konnym Coupe (i większym bagażnikiem ), albo 125 KM "jajkiem", ale takie silnik w dobrym stanie znaleźć, to cud.
Opublikowano 22 czerwca 200816 l no ja jak zdalem to mialem do dyspozycji kwote ~8 tysiecy. wachalem sie miedzy honda piatka (zaba), golfem xD i oplem astra zdecydowalem sie jednak na honde i nie zaluje. autko fajnie wyglada mimo ze to zamierzchla generacja xD nie pali jakos mega duzo, osiagi powiedzmy narazie wystarczajace. jesli chodzi o naprawy to wiadomo, zaraz po kupieniu troche wje.balem ale to byly groszowe sprawy. ogolnie nic sie nie dzieje z nia raczej, chodzi spoczko. w tej kategorii cenowej imo to dobry wybor
Opublikowano 22 czerwca 200816 l Ja wam sie nie dziwie ze tak lykacie Hondy bo to naprawde fajne sprzety a w srodowisku motocyklowym Honda to odpowiednik solidnosci Mercedesa lub innej marki tej klasy. Bezawaryjna, wykonanie wysokiej klasy (materialy, spasowanie elementow), wygoda, uniwersalnosc i bezpieczenstwo bierne tyle tylko ze motocykle Hondy do ostatniego roku mialy renome bezjajecznych, designem i osiagami zawsze odstawaly od konkurencji. Zmienilo sie to od tego roku gdy wyszedl nowy CBR1000RR i CB1000R dwa sprzety ktore wysunely Honde na prowadzenie. A osobiscie do jazdy po miescie tez bym lyknal takiego Civica.
Opublikowano 22 czerwca 200816 l rafinerie masz za chata?? Nie pali aż tak dużo jakby się zdawało. jeżdże głównie po mieście i wtedy zjada mi jakieś 15l/100km, chyba ze włączy się totalny pie*dolec (o co nie tak trudno ), wtedy spalanie rośnie nawet do 25l. I 255 kucy daje mu całkiem znośne osiągi. Całkiem znośne to mi 130 koni daje. Tylko ile waży Twój wóz? Mój ma prawie 2 tony i troszeczke go to spowalnie BTW: też mogłem jakiegoś japońca wybrać, ale padło na merca i jestem z tego powodu bardzo zadowolony. Mimo wieku czuć w nim klasę. Edytowane 22 czerwca 200816 l przez wilku00034
Opublikowano 22 czerwca 200816 l zdecydowalem sie jednak na honde i nie zaluje. autko fajnie wyglada mimo ze to zamierzchla generacja xDKur.wa... ja co patrzę na to auto, to oderwać wzroku nie potrafię i cieszę się jak dziecko. I tak od 2. lat już. No zaje.biście mi się podoba i tyle :]
Opublikowano 5 lipca 200816 l Mój pierwszy samochód to była Lancia Thema 2.0 16v Turbo z 92 roku 185 KM. Udało mi się kupić po bardzo okazyjnej cenie 4 lata temu, od gościa który wyjeżdzał na stałe do Włoch. Świetny samochód ze świetnym silnikiem. Po połtora roku sprzedałem wujowi, a on przerobił ją na diesela... Obecnie Lancia Kappa 2.4 TDS
Opublikowano 12 lipca 200816 l Co sadzicie o takim PIERWSZYM aucie FORD FOCUS KOMBI 2000 rok Cena 15000zł Rok produkcji 2000 Przebieg [w km] 78000 Pojemność silnika [w cm3] 1800 Moc silnika [w KM] 115 Skrzynia biegów Manualna Rodzaj paliwa Benzyna Typ Kombi Liczba drzwi 4/5 Kolor Niebieski Stan Używany Uszkodzony Nie Wyposażenie ABS, Centralny zamek, Elektryczne szyby, Klimatyzacja, Kontrola trakcji, Lakier metallic, Poduszka powietrzna, Radio+CD, Wspomaganie kierownicy Informacje dodatkowe Sprowadzony http://img300.imageshack.us/img300/4135/fo1ux6.jpg Edytowane 12 lipca 200816 l przez J.D
Opublikowano 12 lipca 200816 l ze swojego punktu widzenia: nie kupiłbym czemu :?: bo za drogie, bo kombi
Opublikowano 12 lipca 200816 l Bo Ford Ze swojegu puntku: nie kupiłbym, ale nie przeczę, że są ładne. Dizajn napewno ponadczasowy.
Opublikowano 12 lipca 200816 l bo ford (przerobilem juz dwa, wiecej nie chce) bo kombi (na pierwsze auto kombi??!! chyba, ze potrzebujesz) za 15 koła jest z 20 innych samochodow, ktore wolalbym miec, ot co
Opublikowano 12 lipca 200816 l bo kombi (na pierwsze auto kombi??!! chyba, ze potrzebujesz) za 15 koła jest z 20 innych samochodow, ktore wolalbym miec, ot co jakies sugestie co bys polecil za taka cene
Opublikowano 12 lipca 200816 l tez bym nie wziol bo 115KM w Kombi to nie ma "szału" <_< a akurat Ja lubie depnac... i za te pieniadze to tez prawda ze sa lepsze auta ^_^
Opublikowano 12 lipca 200816 l kup coś tańszego japośkiego albo niemieckiego. Reszte odłóż na paliwo ^_^
Opublikowano 12 lipca 200816 l bo kombi (na pierwsze auto kombi??!! chyba, ze potrzebujesz) za 15 koła jest z 20 innych samochodow, ktore wolalbym miec, ot co jakies sugestie co bys polecil za taka cene honda civic/crx, audi a4, peguot 206 (s16), seat ibiza, golf IV czasami trzeba dobrze poszukac lub pofatygowac sie i samemu sobie przywiezc auto. nie twierdze tez, ze ten focus to zla decyzja, ale jak juz pisalem - wolalbym cos innego.
Opublikowano 12 lipca 200816 l Bardzo sensownym wozem za mniej niż 15 tys. jest Alfa 156 - http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C5656858
Opublikowano 12 lipca 200816 l Bardzo sensownym wozem za mniej niż 15 tys. jest Alfa 156 - http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C5656858 Nom, wcale sie nie psuje....
Opublikowano 13 lipca 200816 l Ktoś niedawno płakał tutaj, że nowy przegub do Alfy 170zł kosztuje ;f Edytowane 13 lipca 200816 l przez Pajda