Jump to content

Samochód marzeń

Recommended Posts

No.

Więc ja miałem okazje przejechać się kilkukrotnie Audi S8 i się zakochałem. Nie dość, ze bardzo cenię tą (tę?) markę, to... no model wywarł na mnie niesamowite wrażenie.

Ew. Range Rover, ze względu na swoją wyjątkową fajność i luksus w środku.

jakbym byl boagty to kupil bym sobie 7 modeli Mercedesa SL w 7 roznych kolorach. na kazdy dzien tygodnia inny.

a powaznie:

- do sportowej jazdy: SL 65 AMG, SLR-McLaren, F430, Lambo Reventon (zakladajac, ze ktos by mi odsprzedal)

- luxus: S 65 AMG, S8, rolls-royce drophead

- zakupy: moglby byc jak Range Rover

- teren: Hummer I

Guest Grzehoo

Od S8 wolałbym S5, koniecznie w białym kolorze, oszałamiająco wygląda i nieźle brzmi. Miałem okazję przejechać się A5 3.0 TDI, maszyna ma niesamowite odejście, aż strach pomyśleć, co się dzieje w S5.

Z supersamochodów liczy się tylko Pagani Zonda. Genialny i unikalny wygląd (również wnętrza), serce od AMG oraz fakt, że model ten jest niezwykle ekskluzywny i rzadko spotykany, czynią Zondę samochodem idealnym.

Z super-samochodów, to Lamborghini Murciélago Roadster, bo to moja miłość od pierwszego wejrzenia. Gdybym miał wystarczającą ilość sosu i mieszkał w Italii, to brał bym go od razu.

Z tych mniej super, ale i tak koszmarnie drogich: Aston DB9 - za moc i linię.

Ferrari, mercedesow i bmw nie lubie to tez zadnego nie chcialbym miec. Jesli chodzi o wyglad to Aston DB9, na szwajcarskie krete sciezki Gallardo, dla hobby cala flota Audi, a dla super osiagow Koeniggseg i Bugatti. Do Reventona bym nie wsiadl bo bym sie rozmarzyl nad designem kokpitu i zginal.

Syrena 105 lux. Serio, najlepiej oryginał. No chyba, że z innym silnikiem (wiadomo jaki był w oryginale, i nawet nie chodzi o pojemność) i paroma pierdołami do podwozia (np. inne hamulce). No generalnie buda ze skiety. Wiadomo, brak tego zapachu i odgłosu, ale oryginalne skarpety były zbyt wymagające jeśli chodzi o naprawy, a na prowizorkach nie mam zamiaru jeździć.

Dobrze zrobiony Ford Focus.

A do 30tki lanserska BMW z ganxta rapem na full i wulgarną laseczką na wiadomym miejscu żeby ludzie sie wkur.wiali "a to bogaty frajer lamus"cool.gif

Edited by NDL

Lambo Countach (Diablo wymieka) czarne/czerowne :D

Ferrari F40

i tak z bardziej mozliwych w przyszlosci:

"VW Golf MK2 G60 16V Limited" (wiem powiecie dresiarska fura <_< , ale ja cenie sportowe Goferki 8) )

niby przyziemne ale bedzie chyba trudniej niz z lambo i z ferrarka :/ dlaczego ? bo tego golfa bylo tylko 71 sztuk a dzisiaj ceny dochodza do 20tys. Eurosow... no moze kiedys sobie pozwole :lol:

no stara 911 tez bym nie pogardzil :rolleyes:

Edited by Alec
  • 2 weeks later...

Ja raczej marzenia mam takie w miarę osiągalne, bardzo mi się podoba nowy fiat bravo. Wcześniej podobała mi się audika a3, małe sportowe auto z zaje.bistym przodem- auto ma charakter. Ale od kiedy bravo zaczęło jeździć po naszych drogach odkochałem się od audiki i chcę bravo :)

bravojl2.jpg