Opublikowano 3 czerwca 200915 l Silnikiem miazdzy R8. Ale tylko nim. Zj ebali te diody w A6 po lifcie :|
Opublikowano 3 czerwca 200915 l Ja ostatnio w szczecinie na parkingu pod sklepem R8 widzialem. Myslalem, ze jest troche wieksze, ale i tak jest niezle Białe?
Opublikowano 6 lipca 200915 l He, dzisiaj o 4 nad ranem zjechało autko moich marzeń. Taki tam prezent urodzinowy od rodzinki - większość kasy z mojego konta, ale ciiiiiicho xD Audi a6, 1,9 tdi, 99rocznik, 200k przejechanych km, kolor czerwony - do przemalowania. ! ; D
Opublikowano 6 lipca 200915 l Gratuluje audi. Jak zostanie cos po malowaniu to wirusik, moze fmic i bedzie fajnie smigalo.
Opublikowano 12 lipca 200915 l nowe auta marzeń, ale w zasięgu ręki. Fiat 500 Abarth i Alfa Romeo Mito GTA Edytowane 12 lipca 200915 l przez nWo
Opublikowano 13 lipca 200915 l nowe auta marzeń, ale w zasięgu ręki. Fiat 500 Abarth i Alfa Romeo Mito GTA przypomina mi karalucha
Opublikowano 14 lipca 200915 l Nie jestem w stanie skumac zachwytu nad tymi malymi robalami. Z powodu 500tki wiekszosc ma kisiel w majtkach, do tego zapanowal trend na zmniejszanie silnikow dzieki czemu mamy takie wynalazki jak 1.4 tsi czy 1.2 t jet, na koncu spuszczanie sie nad ekologia i wszystko powinno byc w ekonormie zebywiecej sarenek zylo w naszym ekosystemie i tym samym wiecej wpadalo pod nasze kola. Nosz ku rwa.
Opublikowano 14 lipca 200915 l W niedziele bylem na zawodach motocross w Bogatyni, jak jechalismy do lubania to w jakiejs wioszy Audi R8, piekne czarne, wypucowane. Blaszka niemiecka. Moglem sie mu przyjrzec bo bylo ograniczenie do 40 i wszyscy tak jechali - auto na zywo robie swietne wrazenie. Jeszcze w czarnym lakierze, niskie, szerokie, taka plaszczka z diodami led. Cudo. Yacek skad Ty jestes jezeli moge zapytac ;]. ze po moich okolicach sie rozbijasz?
Opublikowano 14 lipca 200915 l nowe auta marzeń, ale w zasięgu ręki. Fiat 500 Abarth i Alfa Romeo Mito GTA przypomina mi karalucha Chyba nigdy nie byłeś zbyt dobry w "znajdź 10 różnic między obrazkami", co? Mito jest oczywiście cudowna, na żywo ta bajecznie wyrzeźbiona karoseria robi niesamowite wrażenie. Osobiście nie mogę się doczekać Alfy 149. Edytowane 14 lipca 200915 l przez Blok
Opublikowano 14 lipca 200915 l MiTo zwykłe jest takie se, wzorowanie na 8c niby, ale kurcze nie jest superaśne. Za to GTA pokazane tutaj jest fajniutkie ^_^ No a Fiat 500 też niczego sobie, strasznie mi się podoba to małe gó.wienko A Abarth, uuuu to jest klasa już i można tym dosyć konkretnie pośmigać, a wcale takie drogie to nie jest jak na nowe auto. edit: hm, to chyba nie jest GTA, a jedynie ten kolor w którym widziałem GTA, więc chyba zwykłe MiTo też "robi" w takim razie. edit2: Jednak to GTA, ale jakby nie było to chyba wciąż tylko jakiś concept Edytowane 14 lipca 200915 l przez Oran
Opublikowano 14 lipca 200915 l W niedziele bylem na zawodach motocross w Bogatyni, jak jechalismy do lubania to w jakiejs wioszy Audi R8, piekne czarne, wypucowane. Blaszka niemiecka. Moglem sie mu przyjrzec bo bylo ograniczenie do 40 i wszyscy tak jechali - auto na zywo robie swietne wrazenie. Jeszcze w czarnym lakierze, niskie, szerokie, taka plaszczka z diodami led. Cudo. Yacek skad Ty jestes jezeli moge zapytac ;]. ze po moich okolicach sie rozbijasz? walbrzych
Opublikowano 14 lipca 200915 l nowe auta marzeń, ale w zasięgu ręki. Fiat 500 Abarth i Alfa Romeo Mito GTA przypomina mi karalucha Chyba nigdy nie byłeś zbyt dobry w "znajdź 10 różnic między obrazkami", co? Mito jest oczywiście cudowna, na żywo ta bajecznie wyrzeźbiona karoseria robi niesamowite wrażenie. Osobiście nie mogę się doczekać Alfy 149. nie wiem o co ci chodzi wiem że to są 2 różne samochody tak samo beznadziejne które przypominają karalucha i tyle . Takie auto dla kobiety .
Opublikowano 14 lipca 200915 l Tylko to nie są "zwykłe" karaluchy, a dopasione wersje i co jak co, ale Alfa pewnie zap.ierdalać równo będzie abarcik jest już zaj.ebisty ale GTA u Alfy to kozaki - tylko szkoda, że FWD. Tak jak ta Alfa 147 od autodelty 3.7 v6 z mocą taką której nigdy się nie wykorzysta w przednio napędówce. Ale jak ja to mówie - włosi są pop.ierdoleni i tyle
Opublikowano 30 lipca 200915 l Tylko to nie są "zwykłe" karaluchy, a dopasione wersje i co jak co, ale Alfa pewnie zap.ierdalać równo będzie abarcik jest już zaj.ebisty ale GTA u Alfy to kozaki - tylko szkoda, że FWD. Tak jak ta Alfa 147 od autodelty 3.7 v6 z mocą taką której nigdy się nie wykorzysta w przednio napędówce. Ale jak ja to mówie - włosi są pop.ierdoleni i tyle ta, typowe auto dla samobojcow. sposob reagowania na bodzce zupelnie nieprzewidywalny
Opublikowano 30 lipca 200915 l Alfa Romeo Mito GTA podobno została wstrzymana, tzn nie zostanie wypuszczona na rynek bo kryzys dopadł włochów więc póki co zrezygnowali z jej produkcji. Ale to piękne auto, pozostaje więc Fiat 500, mała rakieta bo Abarth. Małe autka są super te dwa strasznie mi się podobają. I nie chodzi w nich tylko o sarenki, to oszczędne ekonomiczne małe autka w sam raz dla mieszczucha. Podobno sam michael szumacher jeździ fiatem 500 abarth co przyznał w Top Gear. Piękne autka ale tylko Fiata można dostać. O alfie tylko pomarzyć w tej wersji. A moje marznie? Niby dla ludu ale piękną ma linie.
Opublikowano 31 lipca 200915 l Szumi mówił o jakimś innym fiacie, nie pamietam juz, ale takim rodzinnym chyba. W top gearze tak mówił, że na co dzień no nie. Edytowane 31 lipca 200915 l przez Oran
Opublikowano 31 lipca 200915 l http://img24.imageshack.us/content.php?pag...amp;via=mupload <link bo nie chce pokazać ;/> Edytowane 31 lipca 200915 l przez mate5
Opublikowano 31 lipca 200915 l Mówił, że ma Fiata 500 i jeździ Cromą. Kiedyś reklamował Fiaty, może dlatego nimi jeździ.
Opublikowano 31 lipca 200915 l Taki kontrakt. Dostaniesz kuuupe pieniedzy za jazde tym go wnem. Tak samo dodzie czy wojewodzkiemu daja porsche za free aby nimi jezdzili i tym samym reklamowali. Tak samo jak podpisujesz kontrakt reklamowy z firma od szmat i placa abys w tym smigal.
Opublikowano 31 lipca 200915 l http://img24.imageshack.us/content.php?pag...amp;via=mupload <link bo nie chce pokazać ;/> Po uj bezcześcić takie piękne auto bezsensownymi wiejskimi spoilerami?
Opublikowano 31 lipca 200915 l Taki kontrakt. Dostaniesz kuuupe pieniedzy za jazde tym go wnem. Tak samo dodzie czy wojewodzkiemu daja porsche za free aby nimi jezdzili i tym samym reklamowali. Tak samo jak podpisujesz kontrakt reklamowy z firma od szmat i placa abys w tym smigal. I Szumi dostaje Fiata, a Doda Porsche <ok>
Opublikowano 31 lipca 200915 l A co ma dostac ? Nie jedno ferrari ma w garazu, ktorego wlascicielem i tak jest pewnie fiat a nie on sam. Szchumacher jest twarza ferari, a tym samym fiata. Placa mu kupe kasiory i na wiele rzeczy musi sie godzic. U nas jest inna sprawa troche bo to firmom zalezy abys jezdzil ich grubymi furami, stad tez Kulczyk Tradex obdarowal znaczna ilosc gwiazd i aktorow swoimi autami. Dodzie czy wojewodzkiemu dali Porsche aby ktos chcial to kupic. To jest inna sytuacja i w ogole zupelnie inny poziom kontraktu miedzy lokalnym dealerem, a wielkim miedzynarodowym koncernem jakim jest Fiat i jego podopieczny Michalek, ktoremu smaruja.