Skocz do zawartości

Zdjęcia naszych aut

Featured Replies

Opublikowano

http://www.forum.alfaholicy.org/nasze_belle/87861-sportwagon_1_8_t_s.html

tutaj masz czarne auto z czarnymi kołami - poza wspomnianym motywem z kołem ciemniejszym od opony wygląda dobrze - zamiast takiego czarnego można gunmetal albo jakiś ciemny grafit zrobić.

e. btw. auto gościa co mieszka koło mnie ;)

Edytowane przez hooki

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Wyświetleń 644,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ululululu Paaanowie! Co to była za wycieczka! Trip życia, naprawdę polecam każdemu! Tyrol, Bawaria, przełęcz  Grossglockner hochalpenstrasse jest niesamowita, i przez 4 dni 30 stopni, słońce i an

• Sure   Mam ja co prawda dopiero kilka miesiecy, ale wrazen bylo przez ten czas pod dostatkiem   Dla mnie - jako chlopaka wychowanego na Gran Turismo, Initial D, F&F itd - mot

• okej, czas się pochwalić nowym nabytkiem. Dopiero teraz pogoda dopisała żeby auto umyć i ogarnąć.   Pozbyłem się swojej białej alfy i nabyłem tym razem hot hatcha   to znowu alfa x

Opublikowano

Kwestia gustu, zupełnie mi sie nie podoba. 

Opublikowano

Ale juz biale auto czarne felgi to combo wypas IMo 

vmrwheelsaudia3whitev71.jpg

Lucek masz czarne felgi? :D

Opublikowano

Na razie mam fabryczne, srebrne ;) W przyszłym roku chciałbym kupić 18 na letnie koła i myślałem właśnie o czarnych, albo seryjnych:

88.jpg

W sumie to jeszcze sam nie wiem, ale mam czas na zastanowienie się :D

Opublikowano

ja kiedyś przymierzałem sie do 19" ale to jednak przesada jest a polskie drogi, chyba że auto jest odpowiednio duże na gwincie

zostałem jednak przy 18"

Opublikowano

2v9yu0w.jpg

Raz w roku porządnie umycie się przyda ;) Data w aparacie nieprzestawiona. Btw - chyba za mocno waliłem Karcherem w maskę, bo teraz dmuchawa huczy jak odkurzacz, jakby się coś urwało.

Opublikowano

Zawsze jak widzę TT to pierwsza moja myśl to film 'Wesele' ;)

Opublikowano

Uwielbiam design pierwszego TT. Ta stylizacja jest ponadczasowa, a sam model jednym z najpewniejszych kandydatów na przyszłego poszukiwanego klasyka.

Opublikowano

Nawet ten sam kolor co w "Weselu" ;) Jak te parę lat temu stałem się jego właścicielem, miałem do wyboru to SLK, które Ktoś tutaj kupił i wrzucał fotę. I bardziej chciałem właśnie to SLK, ale był trochę droższy i skończyłem z TT. Z perspektywy czasu nie żałuję, bardzo dobre auto, jedynym minusem w przypadku jazdy takim samochodem w kraju jest stan dróg. Odczuwa się każdą nierówność, jakby jechało się taczką, każdy prób zwalniający to koszmar, a większa dziura grozi trwałym kalectwem auta, tak jak i wyższy krawężnik w postaci parkowania. Ale poza tym, to polecam.

Opublikowano

Zawsze jak widzę TT to pierwsza moja myśl to film 'Wesele' ;)

A moja Need for speed underground

Opublikowano

Ale musi iść, zazdro :D

Opublikowano

Insane tez jestes z Gdyni ? :D

To mozna obadac z bliska z tym moim SLK :D

Edytowane przez Codename

Opublikowano

d50c389bf433293a9f59578a5d8a79bf.jpg

a0702f013fdc6b661814cd9a9b95a56d.jpg

do pełni szczęścia brakuje jej tylko innej felgi. styling 32 powinien ładnie siąść

Opublikowano

no, te felgi co widać na zdjęciach faktycznie kiepskie :(

Opublikowano

felge wrzucalem juz kiedys:

fela.jpg

sam wzor nie jest taki zly, ale 16" w tej budzie wyglada dosc slabo. i nie moge zniesc tego balona wokol niej

Opublikowano

i nie moge zniesc tego balona

<nadęty> :D

Propsuję pomysł zmiany felg, bo te faktycznie jakieś takie 'niezbyt'.

Opublikowano

xD mozna stwierdzic ze masz wyjatkowo bogatego balona

A wracajac do tematu 

Jaki kolor felg pasuje do srebrnego lakieru? :P

Opublikowano

Ladny, zadbany srebrny? Bo jak w srednim stanie, to tylko zwykly, najwyzej przepolerowany srebrny.

Podobaja mi te plany co do felg i 200sxa. Dobry Mlody :)

Edytowane przez Infidel

Opublikowano

To fakt, 1.8 jest przykladem auta, ktore 'nie jedzie' :D

Opublikowano

e46 zostaje, bo zrobilem sobie liste za i przeciw s13 i niestety wiecej bylo minusow po stronie japonczyka. jako drugi samochod do zabawy ok, jako daily - niekoniecznie. a zmiana felg to chyba nic wielkiego, tym bardziej, ze chce stylingi 32, ktore chodza w normalnych pieniadzach.

co do silnika to musze sie zgodzic, 2,5 w benzynie byloby mile widziane. tym bardziej, ze z tego co slyszalem spalanie jest na podobnym poziomie.