Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zdjęcia naszych aut

Featured Replies

Opublikowano

http://www.forum.alfaholicy.org/nasze_belle/87861-sportwagon_1_8_t_s.html

tutaj masz czarne auto z czarnymi kołami - poza wspomnianym motywem z kołem ciemniejszym od opony wygląda dobrze - zamiast takiego czarnego można gunmetal albo jakiś ciemny grafit zrobić.

e. btw. auto gościa co mieszka koło mnie ;)

Edytowane przez hooki

• Odpowiedzi 6,3 tys.
  • Wyświetleń 679,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ululululu Paaanowie! Co to była za wycieczka! Trip życia, naprawdę polecam każdemu! Tyrol, Bawaria, przełęcz  Grossglockner hochalpenstrasse jest niesamowita, i przez 4 dni 30 stopni, słońce i an

• Sure   Mam ja co prawda dopiero kilka miesiecy, ale wrazen bylo przez ten czas pod dostatkiem   Dla mnie - jako chlopaka wychowanego na Gran Turismo, Initial D, F&F itd - mot

• okej, czas się pochwalić nowym nabytkiem. Dopiero teraz pogoda dopisała żeby auto umyć i ogarnąć.   Pozbyłem się swojej białej alfy i nabyłem tym razem hot hatcha   to znowu alfa x

Opublikowano

Kwestia gustu, zupełnie mi sie nie podoba. 

Opublikowano

Ale juz biale auto czarne felgi to combo wypas IMo 

vmrwheelsaudia3whitev71.jpg

Lucek masz czarne felgi? :D

Opublikowano

Na razie mam fabryczne, srebrne ;) W przyszłym roku chciałbym kupić 18 na letnie koła i myślałem właśnie o czarnych, albo seryjnych:

88.jpg

W sumie to jeszcze sam nie wiem, ale mam czas na zastanowienie się :D

Opublikowano

ja kiedyś przymierzałem sie do 19" ale to jednak przesada jest a polskie drogi, chyba że auto jest odpowiednio duże na gwincie

zostałem jednak przy 18"

Opublikowano

2v9yu0w.jpg

Raz w roku porządnie umycie się przyda ;) Data w aparacie nieprzestawiona. Btw - chyba za mocno waliłem Karcherem w maskę, bo teraz dmuchawa huczy jak odkurzacz, jakby się coś urwało.

Opublikowano

Zawsze jak widzę TT to pierwsza moja myśl to film 'Wesele' ;)

Opublikowano

Uwielbiam design pierwszego TT. Ta stylizacja jest ponadczasowa, a sam model jednym z najpewniejszych kandydatów na przyszłego poszukiwanego klasyka.

Opublikowano

Nawet ten sam kolor co w "Weselu" ;) Jak te parę lat temu stałem się jego właścicielem, miałem do wyboru to SLK, które Ktoś tutaj kupił i wrzucał fotę. I bardziej chciałem właśnie to SLK, ale był trochę droższy i skończyłem z TT. Z perspektywy czasu nie żałuję, bardzo dobre auto, jedynym minusem w przypadku jazdy takim samochodem w kraju jest stan dróg. Odczuwa się każdą nierówność, jakby jechało się taczką, każdy prób zwalniający to koszmar, a większa dziura grozi trwałym kalectwem auta, tak jak i wyższy krawężnik w postaci parkowania. Ale poza tym, to polecam.

Opublikowano

Zawsze jak widzę TT to pierwsza moja myśl to film 'Wesele' ;)

A moja Need for speed underground

Opublikowano

Ale musi iść, zazdro :D

Opublikowano

Insane tez jestes z Gdyni ? :D

To mozna obadac z bliska z tym moim SLK :D

Edytowane przez Codename

Opublikowano

d50c389bf433293a9f59578a5d8a79bf.jpg

a0702f013fdc6b661814cd9a9b95a56d.jpg

do pełni szczęścia brakuje jej tylko innej felgi. styling 32 powinien ładnie siąść

Opublikowano

no, te felgi co widać na zdjęciach faktycznie kiepskie :(

Opublikowano

felge wrzucalem juz kiedys:

fela.jpg

sam wzor nie jest taki zly, ale 16" w tej budzie wyglada dosc slabo. i nie moge zniesc tego balona wokol niej

Opublikowano

i nie moge zniesc tego balona

<nadęty> :D

Propsuję pomysł zmiany felg, bo te faktycznie jakieś takie 'niezbyt'.

Opublikowano

xD mozna stwierdzic ze masz wyjatkowo bogatego balona

A wracajac do tematu 

Jaki kolor felg pasuje do srebrnego lakieru? :P

Opublikowano

Ladny, zadbany srebrny? Bo jak w srednim stanie, to tylko zwykly, najwyzej przepolerowany srebrny.

Podobaja mi te plany co do felg i 200sxa. Dobry Mlody :)

Edytowane przez Infidel

Opublikowano

To fakt, 1.8 jest przykladem auta, ktore 'nie jedzie' :D

Opublikowano

e46 zostaje, bo zrobilem sobie liste za i przeciw s13 i niestety wiecej bylo minusow po stronie japonczyka. jako drugi samochod do zabawy ok, jako daily - niekoniecznie. a zmiana felg to chyba nic wielkiego, tym bardziej, ze chce stylingi 32, ktore chodza w normalnych pieniadzach.

co do silnika to musze sie zgodzic, 2,5 w benzynie byloby mile widziane. tym bardziej, ze z tego co slyszalem spalanie jest na podobnym poziomie.