qyk 0 Opublikowano 14 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2008 Vamp jak go dokładnie przejśc ?? i co to za strzykawka ?? mam włączonom tom strzykawke co w jednym z filmików urzywa Naomi czy to ta strzykawka?? staje za nim i naparzam R1 ale wąż go tylko bije a nie chwyta może ktos wytłumaczyć mi kroczek po kroczku co i jak?? Cytuj Odnośnik do komentarza
qyk 0 Opublikowano 14 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2008 Vamp jak go dokładnie przejśc ?? i co to za strzykawka ?? mam włączonom tom strzykawke co w jednym z filmików urzywa Naomi czy to ta strzykawka?? staje za nim i naparzam R1 ale wąż go tylko bije a nie chwyta może ktos wytłumaczyć mi kroczek po kroczku co i jak?? http://uk.youtube.com/watch?v=MuMN2U9o1pE już wiem!! Cytuj Odnośnik do komentarza
marcin0903 1 Opublikowano 21 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2008 Jestem zaraz po walce z Vampem, w 4 akcie, teraz jak Raiden walczy z nim ja musze nawalać do Gekko, tylko kurde ten Rail Gun gó*** daje, Javellinem próbowałem, to ciężko trafić bo naboje się odbijają ktoś ma jakąś metodę dobrą ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Mr. Blue Opublikowano 22 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2008 Rail Gun + solid Eye + celowanie w czerwony punkcik = gekko nie żyje Cytuj Odnośnik do komentarza
PiotrB 9 Opublikowano 22 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2008 Rail Gun + solid Eye + celowanie w czerwony punkcik = gekko nie żyje Tyle, że Rail Gun powinien być naładowany na fulla. Równie dobre jeśli nie lepsze w tej walce jest M82A2 bo jest szybsze. Dwa pociski szybciej strzelisz do Gekko niż jeden zanim się naładuje z Raila. Ja na The Boss Extreme używałem właśnie M82A2. Stałem trochę za Rexem i mnie prawie nie trafiali. Cytuj Odnośnik do komentarza
marcin0903 1 Opublikowano 22 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2008 Ładowanie Raila :>? Niczego takiego nie zauważyłem może ktoś bliżej opisać (mój pierwszy MGS to MGS4, więc proszę nie bić!) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Mr. Blue Opublikowano 22 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2008 celujesz i... się łąduje. Po prostu wytrzymaj trochę zanim strzelisz, trzymając L1. Pod ikoną broni, jest pasek stanu naładowania. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gawlick 7 Opublikowano 22 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2008 (edytowane) Przytrzymujesz L1 aż pasek naładuje sie na maxa. W taki sposób RG zadaje 5000 dmg. Tylko uważaj żeby nie zahaczyć o coś bronią, bo wtedy całe ładowanie zejdzie. Edytowane 22 Września 2008 przez Gawlick Cytuj Odnośnik do komentarza
ciuh 1 Opublikowano 31 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2009 (edytowane) Do kasacji Edytowane 31 Maja 2009 przez ciuh Cytuj Odnośnik do komentarza
qyk 0 Opublikowano 10 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2009 3. Bonusowe wyposażenie a) Bandana - ukończ grę, nie zabijając po drodze nikogo, nawet bossów. Można ją kupić za 5 mln DP, po rozpoczęciu nowej gry. Daje nieskończoną amunicję. Mam pytanko To jak pokonac bosa niezabijając go?? a co z finałowym bosem?? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gawlick 7 Opublikowano 10 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2009 Pokonuje się na stamine, używając broni na strzałki itp. Cytuj Odnośnik do komentarza
raven0 1 Opublikowano 23 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2009 panowie (ale nie tylko, też panie i transwestyci) potrzebuje pomocy, przechodze na The Boss Exteme bez kontynuacji, alertów itp. i się zablokowałem na Crying wolf. Tzn to było parę miesięcy temu ale mnie tak wku.rwiła że nie grałem. Teraz wróciła mi ochota na jej zniszczenie i potrzebuje pomocy Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 501 Opublikowano 24 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2009 panowie (ale nie tylko, też panie i transwestyci) potrzebuje pomocy, przechodze na The Boss Exteme bez kontynuacji, alertów itp. i się zablokowałem na Crying wolf. Tzn to było parę miesięcy temu ale mnie tak wku.rwiła że nie grałem. Teraz wróciła mi ochota na jej zniszczenie i potrzebuje pomocy http://www.youtube.com/watch?v=kD-RDr_bhTM&feature=PlayList&p=B71C8916D38B7FC9&index=6 Polecam filmiki tego kolesia wrazie problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza
raven0 1 Opublikowano 24 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2009 (edytowane) dzięki Edytowane 24 Września 2009 przez raven0 Cytuj Odnośnik do komentarza
IrenicuS 7 Opublikowano 2 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2012 Witam, nie wiedziałem w którym temacie napisać moje pytanie.. Otóż, czy posiada ktoś może poradnik do Metal Gear Solid 4, w PDF'ie, z Gry Online, mógłbym prosić o link na PW? Dzięki z góry, pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi