Opublikowano 1 grudnia 201014 l Wiadomo czy przedłużą? Od nowego roku Fringe będzie przesunięte z czwartkowych na piątkowe wieczory, a to często slot śmierci dla seriali, więc niestety nie wróżę mu zbyt długiej przyszłości.
Opublikowano 3 grudnia 201014 l Jeżeli wywalą Fringe z ramówki to nie mam pytań. Serial z sezonu na sezon coraz lepszy, a oglądalność taka biedna Widzieliście nowy ep? Moim zdaniem najlepszy odcinek sezonu (jeśli nie najlepszy z całego serialu).
Opublikowano 25 stycznia 201114 l Potwierdzam. Lloyd genialnie zagrał podstarzałego klawiszowca zmęczonego życiem. No i są już ponoć bardzo realne szanse na 4ty sezon :]
Opublikowano 25 stycznia 201114 l Powariowaliście, czy jak? Wątek Lloyda, to flaki z olejem jak na standardy tego serialu. Dopiero końcówka była ciekawa.
Opublikowano 25 stycznia 201114 l Pewnie nie chciał się wychylać, bo pewnikiem alterkonto. Edytowane 25 stycznia 201114 l przez Masorz
Opublikowano 30 stycznia 201114 l Jak dla mnie to najlepszy obecnie emitowany serial, obok Breaking Bad.
Opublikowano 5 lutego 201114 l Te odcinki co lecą na tvn w czwartek o 00.05 to który sezon ? Oglądam od jakiegoś czasu i się nawet wkręciłem, lubię takie klimaty, ale nie wiem czy powinienem dużo tego nadrobić.W sumie nie wiem czy to science fiction czy może bardziej fantasy.
Opublikowano 21 marca 201114 l W 10 epie ponoć ten nasz doktor ma okulary w 2 kolorach i mówi że przysłał mu je Jacoby ... No (pipi) Twin peaks ;] Dzieje się coś ciekawego? Bo na 9 epie się zatrzymałem.
Opublikowano 26 marca 201114 l No i fajnie, ale ja bym chciał przede wszystkim, żeby scenarzyści wiedzieli ile jeszcze mają do wypełnienia sezonów, żeby fabuła była jakaś spójna. Bo na razie nie mogę się oprzeć przekonaniu, że serial tworzony jest z sezonu na sezon. Co zresztą jest faktem. Przynajmniej jest dużo bardziej spójny niż Lost, którego twórcy zarzekają się, że mieli swój serial rozpisany w całości od samego początku. edit: no tak, bo lepiej mieć 10 wątków, które zostaną przez scenarzystów zapomniane w połowie serialu. Edytowane 26 marca 201114 l przez Hela
Opublikowano 27 marca 201114 l Typek co gra Brandona jest jednym z najbardziej irytujacych aktorów, wyglada i gada jak retard.
Opublikowano 2 maja 201113 l Wczorajszy odcinek mnie zniszczył, mam tylko nadzieję, że to nie był finał, bo chyba nie wytrzymam do września
Opublikowano 2 maja 201113 l Będzie jeszcze jeden odcinek. http://www.youtube.com/watch?v=0K2yAfqwTJ0&feature=player_embedded Jaram się.
Opublikowano 7 maja 201113 l Dobry sezon, szkoda tylko ze dwa ostatnie odcinki tragiczne i troche psuja odbior calosci.