Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Champions League

Featured Replies

• Odpowiedzi 22,7 tys.
  • Wyświetleń 1,6 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Anderson strzelający gola brzmi jak żart;)

Wygląda na to, ze Tottenham jest pierwsza drużyna która w fazie grupowej w każdym meczu zdobyła przynajmniej 2 bramki!!!

Edytowane przez TRANCEREZ

Opublikowano

A Inter dalej słaba passa. 3:0 w plecy z Werderem.

Niech już wywalą Beniteza. :verymad:

Opublikowano

No to Manchester nie pobije rekordu.

Już jest remis.

Ale gdyby nie stracili bramki w tym meczu, to byli by pierwszym teamem który zachował czyste konto w grupie.

Opublikowano

Chyba kibolom Ziliny nie spodobaly sie wystepy swojej druzyny w tym sezonie

ŻILINA - SPARTAK MOSKWA 0:0. Trudno, żeby było inaczej, skoro mecz najpierw został wstrzymany, a potem drużyny zeszły do szatni. Stadion został opanowany przez kiboli, rzucających race na boisko
Opublikowano

Wielki pech Dudka...dostał w szczękę po zderzeniu z Oliechem. Uderzenie było tak mocne ,że nasz bramkarz musiał zejść z boiska. Gdy Dudek schodził z boiska całe Santiago Bernabeu skandowało jego nazwisko. Miło ^^

Opublikowano

Milan przegrywa z Ajaksem 0-2. Czyli faktycznie kupili sobie awans. Futbol dziś umarł.

Opublikowano

ale ładnie przyfasolił Alderweireld. warta odnotowania statystyka strzałów z 35 minuty, 9-1 dla Ajaxu xD

Opublikowano

Chyba kibolom Ziliny nie spodobaly sie wystepy swojej druzyny w tym sezonie

ŻILINA - SPARTAK MOSKWA 0:0. Trudno, żeby było inaczej, skoro mecz najpierw został wstrzymany, a potem drużyny zeszły do szatni. Stadion został opanowany przez kiboli, rzucających race na boisko

Do skandalu doszło w Żylinie, gdzie miejscowy stadion został zdemolowany przez kibiców Spartaka Moskwa. Sędzia na 20 minut przerwał spotkanie, które dzięki negocjacjom rosyjskich piłkarzy z przyjezdnymi fanami udało się wznowić.

Jak coś piszesz, to staraj się nie zachowywać jak pismaki z GW ;)

No to jak, walkower dla Żyliny?

Opublikowano

Real wygrywa skromnie z Auxerre 4-0 . Hatrick Benzemy i owacja na stojąco dla Dudka...najważniejsze wydarzenia.

Opublikowano

A Chelsea kontynuuje świetną passę. Kolejny mecz w dupe :potter:

Edytowane przez sprite

Opublikowano

No to Dudek podpisze jeszcze nowy kontrakt na dekadę, byle zarobić dobre pieniądze na resztę życia.

fix'd :potter:

Za co dostał owacje? Nie oglądałem :(

Opublikowano

doznał kontuzji pod koniec pierwszej połowy to mu kibice otuchy chcieli dodać :P

154349_475863224177_160737419177_5445200_5804931_n.jpg

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

Oglądałem mecz w Marsylii - grały pierwsze składy, myślałem, że będzie fajny mecz. Nie był. Był tragiczny. Marsylia nie grała kompletnie nic, ale i tak była lepsza od Chelsea, która wyglądała jakby cały zespół dopadła epidemia grypy. Nogi z waty, kopanie gdzie popadnie. A różnica umiejętności piłkarzy była wyraźna. Generalnie lubię francuskie kluby, ale nie wróżę im wielkich sukcesów z taką grą. Chelsea też, ale oni jak sobie trochę odpoczną czy coś to może wrócą do dyspozycji.

Dobrze by było, jakby w tym sezonie ktoś podjął walkę z Barceloną. Postawiłbym, że zrobi to Real, gdyby nie ten jeden mecz... w którym Barcelona zrobiła im z du'py masakrę w Srebrenicy. Więc kto? Manchester? Kiepsko to wygląda.

AC Milan dokonał niebywałej sztuki - przegrał dwumecz z dwoma zespołami spośród trzech, z którymi grał, ale i tak awansował. Dzięki golowi ze spalonego. Jakbym był piłkarzem Ajaksu to bym się z deczka wnerwił.

Ogólnie trzy włoskie drużyny mocno walczą o miano tej najżałośniejszej. Roma po porażce z Basel wyszarpała remis z CFR Cluj i w fazie pucharowej będę wyglądał kolejnego 7-0, w starym dobrym Romowym stylu. Inter zaś... hmm, przy takim tempie, w jakim piłkarze wypadają z formy i ze zdrowia, w marcu będzie pewnie walczył o utrzymanie w Serie A. Eto'o będzie już zawieszony za chamskie zachowanie, Sneijder uzależni się od kokainy, a Argentyńczycy będą leżeć grupowo w szpitalu ze złamanymi kręgosłupami.

Biorąc pod uwagę, że Arsenal na wiosnę też co sezon łapie zadyszkę, spodziewam się, że najbardziej wyrównanym dwumeczem 1/8 finału będzie ten z udziałem FC Kopenhaga. Chłopaki fajnie grają, mam nadzieje wobec ich.

Opublikowano

Przeczytałem, że bramkarz Spartaka dostal flarą, wiec założyłem, że to kibice Ziliny <_< Po pierwszej bramce Arsenalu poszedłem film obejrzeć, wiec nie interesowalem sie dalej tym tematem, ale milo, ze nie tylko w Polsce mozna stadion rozj.ebać :potter:

Opublikowano

Nie tylko w Polsce się trafiają debile jak widać :potter: W meczu Arsenalu nic nie straciłeś. Skończyło się tak jak miało się skończyć. Fabian praktycznie bezrobotny.

Opublikowano

W sumie tegoroczna faza grupowa była bardzo średnia, praktycznie w żadnej grupie nie było ciekawej rywalizacji do końca, a ilość pionków do bicia nie pomagala.