Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Champions League

Featured Replies

Opublikowano

ja.pier.dole

• Odpowiedzi 22,7 tys.
  • Wyświetleń 1,6 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Joe! Poprowadzisz reprezentację Synów Albionu do mistrzostwa swiata!

Chyba jednak nie.

Opublikowano

Boże drogi. Magiczny ten mecz się zrobił. Niesamowite rzeczy cały czas, partactwo i wielki skill, dramat. Starcie futbolu z antyfutbolem, ten pierwszy wbrew oczekiwaniom zwycięża. Ten mecz przejdzie do historii LM.

Opublikowano

Czekam na mysze az powie, ze kristiano tylko czeka na podania i w ogole nic nie warty jest.

Opublikowano

Mou miszcz :D

Opublikowano

kąpany zarządził, szkoda Harta;/

Opublikowano

Bez jaj, zamiast jakiegoś Essiena czy obrońcy w Realu powinien grać jeden koleś z batem i smagać resztę po plecach, bo widać jak naprawdę trzeba, to jednak potrafią kopnąć piłkę w bramkę.

Di Matteo potrafił tak z ławki. Deal with it.

Opublikowano

Juz mou kazał się cofnąc, takze konczymy na 3:2

Opublikowano

Wynik idealnie pokazał poziom gry obu drużyn w drugiej połowie, bo pierwszej nawet nie ma co brać pod uwagę. Mieliśmy 45-minutowy mecz, ale za to jaki.

Opublikowano

Raczej poziom fuksa City.

Opublikowano

Włączyłem na 60 minucie przy stanie 0:0 i słucham gości, że mecz jest kapitalny. Te ostatnie 30 minut mnie roztrzaskało, 5 goli, strzały, akcje... tempo magiczne. I co, Mourinho i jego drużyna zabija stylem piłkę nożną? Raczej wie kiedy i jak zagrać. Jest największym trenerem ostatniego dziesięciolecia, zdobył najwięcej tytułów w ostatnich latach gdzie się nie pojawił, po prostu jest wielki, Football Manager ołrajt! (-_-)

Opublikowano

rykoszet i głupota obrońcy dały dwie bramki realowi, więc poziom fuksa city był troszku niższy

Opublikowano

Ufff na szczęście jest jeszcze sprawiedliwość i paralitycy z tartaku przyjęli 3ke.

Opublikowano

Kapitalne widowisko w drugiej połowie meczu Realu z City. Jak widać kiedy mają zmobilizować się gracze z Madrytu to efekty są.

Opublikowano

Ten mecz bede pokazywal potomnym :). Widowisko cudowne. Hala Madrid !

Opublikowano

Cristiano Ronaldo w tym meczu: 50 podań - 50 celnych. Niech to złagodzi te dziesięć zmarnowanych okazji.

Opublikowano

Rewelacyjny mecz, jak ja się cieszę, że mi Qvstra podpowiedział tę niezacinającą transmisję, bo emocje w ostatnich minutach sięgnęły zenitu.

No i piękna sprawa, że ostatecznie sprawiedliwości stało się zadość, nie zdzierżyłbym takiego fuksiarskiego zwycięstwa City. Real zdecydowanie zasłużył na zwycięstwo, a sam Ronaldo też zasłużył na tą nierealną bramkę w ostatniej minucie.

Opublikowano

Widzę, że warto było wybrać mecz Milanu, w którym najciekawszym wydarzeniem była chyba żółta kartka dla Wasyla.

Opublikowano

Nie licząc Greków, wszystkie mecze ułożyły się zgodnie z moimi fachowymi przewidywaniami. Normalka.

Opublikowano

Pogratulujmy Hulkowi świetnego transferu xD

Kapusty w kieszeni też chciałbym mu pogratulować. Ewidentnie poszedł na pieniądze, bo na pewno nie na jakieś spektakularne sukcesy sportowe. Generalnie można i tak układać sobie karierę, ja bym nie narzekał. ^^