Opublikowano 18 września 201212 l Joe! Poprowadzisz reprezentację Synów Albionu do mistrzostwa swiata! Chyba jednak nie.
Opublikowano 18 września 201212 l Boże drogi. Magiczny ten mecz się zrobił. Niesamowite rzeczy cały czas, partactwo i wielki skill, dramat. Starcie futbolu z antyfutbolem, ten pierwszy wbrew oczekiwaniom zwycięża. Ten mecz przejdzie do historii LM.
Opublikowano 18 września 201212 l Czekam na mysze az powie, ze kristiano tylko czeka na podania i w ogole nic nie warty jest.
Opublikowano 18 września 201212 l Bez jaj, zamiast jakiegoś Essiena czy obrońcy w Realu powinien grać jeden koleś z batem i smagać resztę po plecach, bo widać jak naprawdę trzeba, to jednak potrafią kopnąć piłkę w bramkę. Di Matteo potrafił tak z ławki. Deal with it.
Opublikowano 18 września 201212 l Wynik idealnie pokazał poziom gry obu drużyn w drugiej połowie, bo pierwszej nawet nie ma co brać pod uwagę. Mieliśmy 45-minutowy mecz, ale za to jaki.
Opublikowano 18 września 201212 l Włączyłem na 60 minucie przy stanie 0:0 i słucham gości, że mecz jest kapitalny. Te ostatnie 30 minut mnie roztrzaskało, 5 goli, strzały, akcje... tempo magiczne. I co, Mourinho i jego drużyna zabija stylem piłkę nożną? Raczej wie kiedy i jak zagrać. Jest największym trenerem ostatniego dziesięciolecia, zdobył najwięcej tytułów w ostatnich latach gdzie się nie pojawił, po prostu jest wielki, Football Manager ołrajt! (-_-)
Opublikowano 18 września 201212 l rykoszet i głupota obrońcy dały dwie bramki realowi, więc poziom fuksa city był troszku niższy
Opublikowano 18 września 201212 l Ufff na szczęście jest jeszcze sprawiedliwość i paralitycy z tartaku przyjęli 3ke.
Opublikowano 18 września 201212 l Kapitalne widowisko w drugiej połowie meczu Realu z City. Jak widać kiedy mają zmobilizować się gracze z Madrytu to efekty są.
Opublikowano 18 września 201212 l Znow Barklajsy jechali na farcie ale się tym razem nie udało Malaga tez niezle.
Opublikowano 18 września 201212 l Ten mecz bede pokazywal potomnym . Widowisko cudowne. Hala Madrid !
Opublikowano 18 września 201212 l Cristiano Ronaldo w tym meczu: 50 podań - 50 celnych. Niech to złagodzi te dziesięć zmarnowanych okazji.
Opublikowano 18 września 201212 l Rewelacyjny mecz, jak ja się cieszę, że mi Qvstra podpowiedział tę niezacinającą transmisję, bo emocje w ostatnich minutach sięgnęły zenitu. No i piękna sprawa, że ostatecznie sprawiedliwości stało się zadość, nie zdzierżyłbym takiego fuksiarskiego zwycięstwa City. Real zdecydowanie zasłużył na zwycięstwo, a sam Ronaldo też zasłużył na tą nierealną bramkę w ostatniej minucie.
Opublikowano 18 września 201212 l Widzę, że warto było wybrać mecz Milanu, w którym najciekawszym wydarzeniem była chyba żółta kartka dla Wasyla.
Opublikowano 18 września 201212 l Nie licząc Greków, wszystkie mecze ułożyły się zgodnie z moimi fachowymi przewidywaniami. Normalka.
Opublikowano 18 września 201212 l Pogratulujmy Hulkowi świetnego transferu xD Kapusty w kieszeni też chciałbym mu pogratulować. Ewidentnie poszedł na pieniądze, bo na pewno nie na jakieś spektakularne sukcesy sportowe. Generalnie można i tak układać sobie karierę, ja bym nie narzekał.