Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Champions League

Featured Replies

• Odpowiedzi 22,7 tys.
  • Wyświetleń 1,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Byłem daleko od tej sytuacji, nie mogłem jej widzieć. Rozmawiałem ze Zlatanem po meczu, a on zawsze jest szczery. Powiedział, że nie było tam zachowania na czerwoną kartkę, był bardzo rozczarowany. Jeśli to prawda, to mam nadzieję, że UEFA anuluje mu karę i pozwoli zagrać w ćwierćfinale, ponieważ na to zasługuje.

PSG zasłużyło na zwycięstwo. Kiedy dany zespół nie umie obronić dwóch rzutów rożnych i traci po nich gole, nie zasługuje na wygraną. Dla mnie niespodzianką było to, że na własnym stadionie nie potrafiliśmy nałożyć presji na przeciwniku, który grał w osłabieniu.

Zupełnie się nie przygotował do wywiadu :/

Opublikowano

Czyje to słowa? Mourinho?

Kuzwa oczywiscie, ze zaskoczeniem jest, ze Chelsea nie mogla nalozyc presji jak Hazarda byl idealnie kryty przez 2-och pilkarzy non stop, Costa odpierdalal maniane, a od poczatku gral Ramires i Oscar. Willian od momentu wejscia podniosl poziom gry Chelsea o kilka poziomow.

Fatalnie rozegrany mecz. Remis byl zasluzonym wynikiem w tym meczu, to maks na co Chelsea zasluzyla. Brawo PSG.

Opublikowano

No nic tylko 2 pucharki w tym sezonie, zawsze coś.

Chociaż mecz spoko.

Edytowane przez Ore

Opublikowano

2 pucharki pomniejszej ligi :reggie:

Opublikowano

Ale te dwa mecze w tym tygodniu, Real-Schalke i Chelsea-PSG były prawdziwą Ligą Mistrzów i właśnie kwintesencją tego, za co kocha się piłkę nożną :P 

Wczoraj nie wierzyłem w to co widzę, jak Ibra dostał czerwony kartonik, sędziowie zepsuli te mecze (bo i niezasłużony był czerwony kartonik dla zawodnika Szachtara), ale później ta gra PSG do samego końca i gol Luiza, który doprowadził do dogrywki - majstersztyk. Emocje nie z tej ziemi, bo chociaż żadnej z drużyn nie kibicuję, to i tak mi się mocno udzielało :P 

Ale z tego dwojga wolałem PSG w kolejnej rundzie, bo na to po prostu zasłużyli :)

Opublikowano

Jutro gra Borussia, a TVP nie transmituje jej meczu. Co się stało?

Opublikowano

+ Piszczek kontuzja, a Błaszczykowski nie wiadomo czy wejdzie choćby na kilka minut.

Z drugiej strony jeśli Barca wygrała w Manchesterze to już jest po dwumeczu, za to rewanż w Dortmundzie zapowiada się ciekawie i wydaje mi się, że Borussia ostro zawalczy o awans.

Edytowane przez Yakubu

Opublikowano

Chyba skuszę się na mecz Materaców z Aptekarzami. Czysto sportowo pewnie ciekawszym meczem będzie Monaco-Arsenal, ale tam już wszystko jasne.

Zobaczymy hihi

Opublikowano

:frog: 

wiem

Opublikowano

Jak mnie te streamy w(pipi)iają :diablo:  Akurat zacięło jak bramka wpadła, dajcie linka do czegoś normalnego

Opublikowano

Ale się dzieje ku.rwa poprzeczka, potem Giroud na 1:0 a przed chwlią Welbeck huknął i po rykoszecie prawie wpadło :obama:

Opublikowano

No przycisnął Arsenal pod koniec, będzie ciekawie w drugiej połowie.

Opublikowano

2 pucharki pomniejszej ligi :reggie:

Najbardziej wymagającej, bez (nene)owatej przerwy między rundami chciałeś pewnie rzec :reggie:

Opublikowano

Szkoda Arsenalu. Pierwszy mecz przespany, dziś walczyli, może gdyby była lepsza skuteczność dziś? Powtórka z 2013, gdzie nie było żadnej angielskiej drużyny w ćwierćfinale?

Opublikowano

No ta francja dzisiaj to prawie jak podczas II wojny światowej. 

Opublikowano

Po drugim golu Arsenal grał gorzej niż można było oczekiwać. Rywal głęboko cofnięty, 0 prób z dystansu i tylko bezproduktywne wrzuty w pole karne, z którymi Monaco nie miało problemu.

Opublikowano

No szkoda Arsenalu. Mecz zagrali poprawnie ale niestety poprzednie spotkanie miało tu duże znaczenie. Jako kibic Arsenalu już się przyzwyczaiłem kolejnym odpadnięciem w 1/8 w CL. Liczę jeszcze na obronę tytułu z FA Cup i drugie albo trzecie miejsce w lidze, bo Chelsea już raczej zostanie w TOP 1.