Opublikowano 18 godzin temu18 godz. Arsenal tak wygrał, że aż forum rozjebało.I jakie 100%, wyszli rezerwami xdrezerwami co się jakością nie różnią od pierwszego wyboru Artety niestety, ale ten dalej na Manure wypuści gjokeresa, czyli gramy w dziesiątkę... Edytowane 18 godzin temu18 godz. przez MarekCol
Opublikowano 18 godzin temu18 godz. @MarekCol Ej Szwed dziś zrobił co do niego należy, więc brawo on i drużyna
Opublikowano 17 godzin temu17 godz. 6 minut temu, Kaczi napisał(a):Szwed dziś zrobił co do niego należy, więc brawo on i drużynaSven Goran Eriksson znowu kogoś wyruchał, czy o jakiego Szweda Ci chodzi? Edytowane 17 godzin temu17 godz. przez MarekCol
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Ja wczoraj oglądałem drugą połowę Sportingu z PSG i miałem niezłe PTSD z Luśkowej Romy. 75% posiadania piłki, ponad pińcset podań i mecz w papę po paru koślawych kontrach Sportingu. xd Co drugi mecz Romy za jego kadencji tak wyglądał.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 13 hours ago, MarekCol said:Kaczi, dlaczego nie rozumiesz zjawiska trollingu?Nie wiem, może dlatego że jest bezcelowy, cyniczny i itp. Szydera to co innego ale trollowania to ja nie zdzierżę.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Jeśli dobrze rozumiem, to dzisiaj na YT Canal+Sport Barcelona - Slavia.Edit. Jednak nie, tylko studio. Sorry
Opublikowano 25 minut temu25 min Te wielkie kluby chyba się tym tak nie przejmują. Man City przeżyje tę porażkę. I tak zadecyduje dwumecz pucharowy. Rok temu PSG było na dnie tabeli w pewnym momencie, ledwo weszło, a potem wygrało finał 5-0...Takie mecze jak Karabach-Eintracht to bardziej walka o życie w tej fazie. O ile rozumiem, ekipa z Baku zanotowała pierwsze zwycięstwo w historii LM dla całego Azerbejdżanu w tym sezonie. A nadal ma realne szanse na wejście do top 24. Dla nich to jest mecz o wszystko. No i ich bramkarz to w sumie jedyny Polak, który tak regularnie gra w LM w tym sezonieJuventus-Benfica. Dwie ekipy, które mają coś do udowodnienia. Obie aspirują do czegoś więcej, a tak naprawdę każda wygrana dla nich coś znaczy, bo ludzie już zapominają, że to niby klasowe europejskie marki.Marsylia ma bardzo ważny mecz z Liverpoolem. Wiecznie komentowana w angielskim świecie z racji kontrowersyjności Greenwooda, a po cichu i Pierre-Emerick Aubameyang zaliczył niezły comeback w tej edycji.