Skocz do zawartości

Europa League

Featured Replies

Opublikowano

Jeśli mnie pamięć nie myli to jakiś miesiąc temu czytałem gdzieś jego wypowiedź, że tak bardzo kocha Legię i podpisuje kontrakt do końca kariery i że nigdzie nie odchodzi. No i jak teraz odchodzi do jakichś Chin to bekę mam niesłychaną z człowieka. No chyba, że pomyliłem go z kim innym, jeśli tak to mnie poprawcie.

• Odpowiedzi 4,4 tys.
  • Wyświetleń 430,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• El Loco Chocko
    El Loco Chocko

• O fak. Polskie drużyny miały okazję zdobyć tyle punktów do europejskiej klasyfikacji, a ja głupi im nie kibicowałem   Z tego miejsca chciałbym przeprosić naczelnego znawcę futbolu - ogórka!   Pop

• Że niby ja? Co ja znowu zrobiłem?   Napisałem ci już dziesięć razy, że nikogo tutaj nie obchodzi, czy komuś kibicujesz, czy nie, po prostu męczące jest czytanie tych pseudośmiesznych tekstów "uhuhuh

Opublikowano

No ale jak się dostało możliwość zarobienia w 2 lata tyle co w Legii by musiał kopać jeszcze przez 10 to żadna miłość do klubu z tym nie wygra. Kasa i tylko kasa się liczy :sorcerer:

Opublikowano

To co on robił tyle czasu w Legii?

Opublikowano

No ale jak się dostało możliwość zarobienia w 2 lata tyle co w Legii by musiał kopać jeszcze przez 10 to żadna miłość do klubu z tym nie wygra. Kasa i tylko kasa się liczy :sorcerer:

dokladnie, wielu na prawde wielu zapomina ze bycie pilkarzem to praca, taka sama jak bycie listonoszem, mechanikiem czy kims innym. Oczywiscie kazdy z was, niezaleznie czy zarabiacie 1500zl czy 10tys jakby dostal oferte pracy z 5 razy wiekszymi zarobkami to by zostal w obecnej pracy bo pracuje tam od lat, to jego pierwsza praca, zzyl sie z zaloga itp

na serio zbyt wielu kibicow uwaza ze pilkarz to stan umyslu i powienien biegac po murawie nawet a darmo bo to stan umyslu

Berg wyraźnie powiedział, że Radović nie był gotowy do gry. Nie "żył" meczem (wcale się nie dziwię), w ciągu ostatnich dni nie spał (o czym mówił w wywiadach).

i na pewno przez to bym w gorszej formie i dyspozycji niz cala 18stka jaka wystawil - no (pipi) , rado nawet z 2promilami jest lepszy niz cala zbieranina (nie liczac moze kuciaka), zwykly damski foszek berga bo sie nie spodziewal odejscia rado i tyle

Opublikowano

Na forum Legii ktoś pisze:

"Spalił za sobą wszystkie mosty!!!"

Pada opowiedź:

"Przynajmniej jedna zagadka rozwikłana"

:Coolface:

Opublikowano

historia w pl piłce zataczała koło.Pamiętacie wisłe,lecha walczyli o puchary to jak dobrze pamiętam wisła pozbyła sie kluczowych graczy po ktorys nieudanych kwalifikacjach kosowski,zurawski itd.Jednego nie do końca rozumie gdzie sie podziały ambicje ludzi (choc w sumie wiem kasa i tylko kasa) tutaj europa puchary prestiż tam chiny 2 liga z drugiej strony on juz ma 31 lat jako pilkarz zbytnio nic nie osiagnął z Legią mam na mysli Puchary.Takze reasumujac zrobił deal zycia pogra tam 2,3 lata zrobi licke uefa i wroci do pl trenować jakiś ogórków :)

Opublikowano

Trybuny puste, ale chociaż doping będzie. I tak ma być! :good2:

Opublikowano

Milik lepiej niech sie na narodowym nie pojawia :teehee: Ladny strzal w srodek tez.

Edytowane przez Bartg

Opublikowano
:fsg:
Opublikowano

Jakby zamiast Kuciaka wystawili worek ziemniaków to może jeszcze by było 0:0 xD

Opublikowano

no nie wiem co tak slabo

Opublikowano

Plebs niech się cieszy - jutro wraca rodzima liga.

w ktorej twoja druzynka tez ostatnio zbiera srogi wpjerdol  :sorcerer:

szkoda w sumie ze tylko 1-0 ajax sobie wypracowal. mam nadzieje ze ilosc szczescia i wygrywania psim swedem druzyna maidena juz wykorzystala przez ten sezon na kolejne 10 lat i w rewanzu nic niespodziewanego sie nie stanie. najlepiej niech milik dolozy druga na poczatku meczu w warszawie i bedzie spokoj.

No, chętnie wrócę do tego posta na końcu sezonu. Zresztą przed nami drugi mecz. A jeżeli zagrają tak jak w drugiej połowie, a za Żyro zagra ktokolwiek to o wynik drżeć nie będę. 

Opublikowano

w sumie maiden ma racje, nie drzy o wynik bo juz po zawodach

Opublikowano

Przynajmniej nikt nie wyjdzie przed koncowym gwizdkiem z trybun :D

Opublikowano

Chłopaki się zestresowali wizją wygrania meczu 

Opublikowano

W 9 jak beda konczyc to bedzie dobrze, Sa jaki musk

Edytowane przez Bartg

Opublikowano

Orlando Ssie próbuje sił w ręcznej