Skocz do zawartości

Woodstock

Featured Replies

Opublikowano

Nigdy nie zapomnę jak 1 raz dzwoniłem do Masorza i się rozdarłem "SUPER MAR.IO KU.RWA!" xd Albo jak mi opowiadał ... eee aa miałem tego nie opowiadać nikomu!

Edytowane przez Wiolku

• Odpowiedzi 390
  • Wyświetleń 70,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

podobno ministry zagra za rok o_O

Opublikowano

Chociaż Ministry to już raczej trup sądząc po tym co ostatnio wydali, to na koncercie w stodole 3 lata temu dali czadu. Jeżeli dziadek Al da radę jakoś wdrapać się na scenę i pominą milczeniem wszystko po Last Sucker, to może być ciekawie.

Opublikowano

Jak to prawda to też się jaram. Żałowałem bardzo że nie poszedłem do stodoły na pożegnalny koncert. A tu znany motyw - powrót.

• 1 miesiąc temu...
  • 2 miesiące temu...
  • 6 miesięcy temu...
Opublikowano

ja na off w tym roku , na woodstocku bieda raczej w moim odczuciu a dla klimatu zap.ierdalać pół polski w pociągu i spać 3 dni pod namiotem bez wody nie warto .

Opublikowano

z krk ?

ta, jak bedzie ten nocny regio to we wtorek wieczorem przybede do Krk. Jak takiego nie bedzie to tak jak rok temu z Katosow.

Opublikowano

Przed samym łudstokiem, musimy się skontaktować Masorzu, bo na 99% jadę ale wolę mieć pewność.
Opublikowano

Spoko luzior.

Okazało się, że z Krk w tym roku jadą nocne wutkostokowe, więc my z ekipą jedziemy tym o 21:42.

31.07 ;]

Edytowane przez Masorz

Opublikowano

Tez jade, mam nadzieje ze mi Masorz nie wperdolisz za to, co napisalem o oscypkach :(

Opublikowano

Jak dasz numer i napijesz się ze mną wutki to będziesz nietykalny przez góroli.

Opublikowano

A propos wódek i innych napojow, lepiej zaopatrzyc sie juz przed wjazdem, czy wszystko do zdobycia na miejscu?

Edytowane przez komar737

Opublikowano

Na miejscu dostaniesz tylko piwo, przez cały Woodstock jest zakaz sprzedaży napojów wysoko procentowych.

W Kostrzynie ofkoz.

Ja biorę litr mojej ukochanej śliwowicy 70% :)

Opublikowano

Moze sie spotkamy panowie :turned: ja wybywam w czwartek w nocy wiec od piatku okolo 10 zaczynam reset :sorcerer:

Opublikowano

Przyjezdzasz smieci pozbierac? :P

Ja tam bede w srode z rana i mam nadzieje, ze bedzie mozna gdzie chawire jeszcze postawic

Edytowane przez komar737

Opublikowano

Spoko..mamy swoje magiczne miejsce gdzie sie zawsze rozkladamy ;] a 2 dni ubostwa mi starcza...niedziela nad morze sie wykapac i wracamy na slask ;]