Skocz do zawartości

Fast food

Featured Replies

Opublikowano

Będąc w Poznaniu wpadłem do Fat Boba i to był najlepszy burger w moim życiu, absolutna kosa 10/10, do tego rewelacyjne frytki.

Poleci ktoś jakąś dobrą burgerownię w Katowicach?

• Odpowiedzi 7,5 tys.
  • Wyświetleń 523,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość osiol
    Gość osiol

@Yano   Byłem ostatnio w McD. Mam tu na myśli restaurację McDonald's, a więc międzynarodowego potentata restauracji szybkiej obsługi. Lokal, do którego się wybrałem (mowa o McDonald's) mieści się na

• No dobra żarłoki, krótki i selektywny przegląd wybranych fast foodów z południowego zachodu USA. Generalnie wybór jest wręcz porażający, przeróżnych sieci jest od zajebania, zarówno krajowych jak i lo

• Gość _Milan_
    Gość _Milan_

Marze by pewnego dnia zobaczyc wpis :   "witajcie tutaj mama Janusza, Janusz dzisiaj zjadł 10 hamburgerów, tych okrągłych, nie tych podłużnych, bo te podłużne to są zapiekanki, niektorzy mowia zapie

Opublikowano

Rozi chyba polecał Mad Micka.

A tego Fat Boba to chętnie obadam jak będę w rodzinnym mieście. W Poznaniu widziałem tez fajną knajpę "Miś Burger" xd Otworzyli na Piątkowie w miejscu sklepu 24h, który tam stał od dzieciństwa i chyba w końcu splajtował. Dobre ceny, niezłe mięso i fajne logo z misiem <3

Opublikowano

niech ktos ustawi zeby temat stawal sie niewidzialny po 21 do 7 rano, bo znowu kureskiego smaka mi narobiliscie.

jesli ktos bedzie w poznaniu przejazdem niech sie porozglada za Food Patrolem. najlepsze burgery jakie jadlem i nikt mi kitu nie wcisnie ze Fat Bob albo Swieta Krowa smaczniejsza, nie wspominajac juz o korpopaszy

Bardziej mi smakował z Checkpointu przy kupcu.

Opublikowano

Rozi chyba polecał Mad Micka.

no polecał, dlatego chciałam zbadać. to był jeden ze słabszych burgerów jakie jadłam (chociaż original burger w Gdańsku gorszy), a trochę ich sprawdziłam.

bułka sucha, pytanie o stopień wysmażenia było chyba tylko po to, żeby wyglądać profesjonalnie, a wszystko dość słabo doprawione. fryty z batatów dawały radę.

no ale może w Katowicach faktycznie najlepszy. 

Opublikowano

chociaż original burger w Gdańsku gorszy

Królem burgerowni w Gdańsku jest Surfburger.

Opublikowano

Spróbuj Beat Burger na Przymorzu, zayebisty. Choć w Surf nie jadłem jeszcze.

Opublikowano

O, no to Ty sprawdzaj koniecznie Surfa, a ja obczaję Beat Burgera, bo już jakiś czas temu widziałem i planowałem wizytę :usmiech:

Opublikowano

Mają dwa stacjonarne punkty, na Morenie oraz na starówce, przy ul. Garncarskiej. Oprócz tego dwa food-trucki, często stoją przy większych wydarzeniach (imprezy, koncerty, mecze), ale jeden z nich przez większość czasu stacjonuje przy hali Olivia.

Opublikowano

W Poznaniu słyszałem że Love Krove ma dobre burgery ale sam osobiście jeszcze nie próbowałem.

Edytowane przez balon

Opublikowano

To love krove to kiedys bluber polecal jako wegankska knajpe ale nie wiem czy to to samo

Opublikowano

Ona chyba ma takie i takie dania w menu ale jak bluber poleca to nie może byc dobra.

Opublikowano

Nie, on polecał Novą Krovę w Krakowie. Swoją drogą raz skorzystałam z tego polecenia i bardzo pozytywne zaskoczenie. 

Opublikowano

Love krove znane od dawna, jedna z pierwszych popularnych burgerowni, o której można było poczytać w necie. Generalnie dobre żarło, można iść w ciemno tak samo jak do Moa.

Opublikowano

te nazwy tych burger-kioskow z blachy :pawel:

Opublikowano

Akurat niektóre to fajne i klimatyczne lokale np Wrocławski Karava (moim zdaniem najlepsze burgery we Wro).

Opublikowano

LoveKrove jest też w Katowicach, na Mariackiej.

A Mad Micka mi proszę szanować.

Opublikowano

Coś jeszcze dobrego w Katowicach?

Przy okazji, które lokale polecacie we Wrocławiu? Byłem dwa razy w Burger Ltd, bardzo mi smakowało, ale może wcale nie trafiłem najlepiej jak mogłem.

Opublikowano

Assasine, a gdzie byś chciała by Cię chłopak wziął na romantyczną kolację? We Wrocku, oczywiście.