Opublikowano 11 sierpnia 20159 l Będąc w Poznaniu wpadłem do Fat Boba i to był najlepszy burger w moim życiu, absolutna kosa 10/10, do tego rewelacyjne frytki. Poleci ktoś jakąś dobrą burgerownię w Katowicach?
Opublikowano 11 sierpnia 20159 l Rozi chyba polecał Mad Micka.A tego Fat Boba to chętnie obadam jak będę w rodzinnym mieście. W Poznaniu widziałem tez fajną knajpę "Miś Burger" xd Otworzyli na Piątkowie w miejscu sklepu 24h, który tam stał od dzieciństwa i chyba w końcu splajtował. Dobre ceny, niezłe mięso i fajne logo z misiem <3
Opublikowano 11 sierpnia 20159 l niech ktos ustawi zeby temat stawal sie niewidzialny po 21 do 7 rano, bo znowu kureskiego smaka mi narobiliscie. jesli ktos bedzie w poznaniu przejazdem niech sie porozglada za Food Patrolem. najlepsze burgery jakie jadlem i nikt mi kitu nie wcisnie ze Fat Bob albo Swieta Krowa smaczniejsza, nie wspominajac juz o korpopaszy Bardziej mi smakował z Checkpointu przy kupcu.
Opublikowano 11 sierpnia 20159 l Rozi chyba polecał Mad Micka. no polecał, dlatego chciałam zbadać. to był jeden ze słabszych burgerów jakie jadłam (chociaż original burger w Gdańsku gorszy), a trochę ich sprawdziłam. bułka sucha, pytanie o stopień wysmażenia było chyba tylko po to, żeby wyglądać profesjonalnie, a wszystko dość słabo doprawione. fryty z batatów dawały radę. no ale może w Katowicach faktycznie najlepszy.
Opublikowano 11 sierpnia 20159 l chociaż original burger w Gdańsku gorszy Królem burgerowni w Gdańsku jest Surfburger.
Opublikowano 11 sierpnia 20159 l Spróbuj Beat Burger na Przymorzu, zayebisty. Choć w Surf nie jadłem jeszcze.
Opublikowano 11 sierpnia 20159 l O, no to Ty sprawdzaj koniecznie Surfa, a ja obczaję Beat Burgera, bo już jakiś czas temu widziałem i planowałem wizytę
Opublikowano 11 sierpnia 20159 l Mają dwa stacjonarne punkty, na Morenie oraz na starówce, przy ul. Garncarskiej. Oprócz tego dwa food-trucki, często stoją przy większych wydarzeniach (imprezy, koncerty, mecze), ale jeden z nich przez większość czasu stacjonuje przy hali Olivia.
Opublikowano 11 sierpnia 20159 l W Poznaniu słyszałem że Love Krove ma dobre burgery ale sam osobiście jeszcze nie próbowałem. Edytowane 11 sierpnia 20159 l przez balon
Opublikowano 11 sierpnia 20159 l To love krove to kiedys bluber polecal jako wegankska knajpe ale nie wiem czy to to samo
Opublikowano 11 sierpnia 20159 l Ona chyba ma takie i takie dania w menu ale jak bluber poleca to nie może byc dobra.
Opublikowano 11 sierpnia 20159 l Nie, on polecał Novą Krovę w Krakowie. Swoją drogą raz skorzystałam z tego polecenia i bardzo pozytywne zaskoczenie.
Opublikowano 11 sierpnia 20159 l Love krove znane od dawna, jedna z pierwszych popularnych burgerowni, o której można było poczytać w necie. Generalnie dobre żarło, można iść w ciemno tak samo jak do Moa.
Opublikowano 11 sierpnia 20159 l Akurat niektóre to fajne i klimatyczne lokale np Wrocławski Karava (moim zdaniem najlepsze burgery we Wro).
Opublikowano 11 sierpnia 20159 l LoveKrove jest też w Katowicach, na Mariackiej. A Mad Micka mi proszę szanować.
Opublikowano 11 sierpnia 20159 l Coś jeszcze dobrego w Katowicach? Przy okazji, które lokale polecacie we Wrocławiu? Byłem dwa razy w Burger Ltd, bardzo mi smakowało, ale może wcale nie trafiłem najlepiej jak mogłem.
Opublikowano 11 sierpnia 20159 l Assasine, a gdzie byś chciała by Cię chłopak wziął na romantyczną kolację? We Wrocku, oczywiście.
Opublikowano 11 sierpnia 20159 l we Wrocławiu to cały przewodnik ci mogę napisać Wrzucaj, zrobie Ci plusowe bukake.