Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Fast food

Featured Replies

Opublikowano

Jadłem burgera vege z burakiem, zielonym pesto, rukolą (i innymi dodatkami). Ale zdziwiło mnie to połączenie buraka i pesto. Całkiem niezłe.

Edytowane przez grzybiarz

• Odpowiedzi 7,6 tys.
  • Wyświetleń 573,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość osiol
    Gość osiol

@Yano   Byłem ostatnio w McD. Mam tu na myśli restaurację McDonald's, a więc międzynarodowego potentata restauracji szybkiej obsługi. Lokal, do którego się wybrałem (mowa o McDonald's) mieści się na

• No dobra żarłoki, krótki i selektywny przegląd wybranych fast foodów z południowego zachodu USA. Generalnie wybór jest wręcz porażający, przeróżnych sieci jest od zajebania, zarówno krajowych jak i lo

• Gość _Milan_
    Gość _Milan_

Marze by pewnego dnia zobaczyc wpis :   "witajcie tutaj mama Janusza, Janusz dzisiaj zjadł 10 hamburgerów, tych okrągłych, nie tych podłużnych, bo te podłużne to są zapiekanki, niektorzy mowia zapie

Opublikowano

o mój dobry boże :banderas: warto czekać cały rok na Drwala, dostałem dziś świeżo zrobionego burgera i był GE-NIA-LNY. Ser dosłownie wciekał po ugryzieniu, rozpływał się w ustach, mięso soczyste, składniki pyszne, bułka jędrniutka i prawie chrupiąca, o mój dobry boże, właśnie dostałem foodgasmu <3 

Opublikowano

ser na niej z bekonem był mocno przypieczony to prawdopodobnie to mi "chrupało" ale i tak pieczywo było o niebo lepsze niż zwyczajowy kapeć <3 

Opublikowano

rayos, wytlumacz jak mogles naklamac tak wiele razy w jednym zdaniu, tak sie chyba przeciez nie da, fizycznie nie mozliwe

znowu atencjujesz i chcesz nadrobic bo dzisiejszej schizie

Opublikowano

Je baniutki wie że teraz drwal ma swoje 5 min i chce pojechać na jego atencji.

Opublikowano

drwal jest dobry, może rajosa poniosła fantazja ale jest dobry, wiec akurat w tym wypadku dajcie chłopakowi żyć

Opublikowano

Nie poniosła mnie fantazja, jem Drwala co rok i co rok go ubóstwiam, ale to co dostałem dzisiejszego dnia przebiła moje najśmielsze oczekiwania. Była GOTY i tak dobrej buły w MCD nie jedliście :banderas: muszę jeszcze te frytki kręcone spróbować

Opublikowano

Teraz są mega fajne kupony do Burger Kinga, za 2 duyhy można się najeść jak prosiak. W sobotę odwiedzam na bank.

Opublikowano

Czemu ten drwal jest tylko zimą?

Dzisiaj jadłem, bo tak sie tu nim podniecacie no i kur.wa przehajpowaliscie. Ot, kanapka jak kanapka z makdonalda.

Opublikowano

Bo wiesz zima, potrzeba energii, zeby organizm zaczac grzac, wiec trzeba dorzucic do pieca. Pewnie o to chodzi, a latem malo kto ma chec na gorace, ciezkie kanapki z Mc, przypuszczam, ze lody lepiej sie wtedy sprzedaja.

Opublikowano

Są ludzie, którzy w lato po zjedzeniu Drwala z kręconymi frytami i colą i wyjściu na upał, dostaliby zawału.

Opublikowano

Te kupony do BK są na telefon?

Opublikowano

Te kupony do BK są na telefon?

Tak, ale w papierowej wersji jest więcej opcji.

Opublikowano

mozna pokazac tego pdfa na telefonie, tam nikt nie robi problemow w jakiej formie to masz

Opublikowano

W takim bobby burger np. chcieli wydrukowane: https://bobbyburger.pl/promocje/

Akurat miałem drukniętą kartkę A4 z wersją lo-fi (bez tła), pokazałem ją i babka zaczęła mi wycinać kupon, po czym go zabrała. Zastanawiałem się nad sensem tego, bo przecież i tak mogę dodrukować więcej kopii bez limitu, co im nie robi różnicy :dafuq:

Opublikowano

Dzięki za te kupony, akurat kupiłem sobie whoppera jr z crispy chicken w zestawie za 15 :-) dobre, znów świeżo zrobione, sycace i smaczne, tylko frytki kiepskie

Opublikowano

w BK to tylko steak house z tych duzych kanapek, a z tych małych kapci

chili-cheese-burger-stor.jpg

Opublikowano

2 chili czizy + jeden rodeo i jest super.

Opublikowano

O kurde, faktycznie bardzo sensowna oferta w BK, trzeba odwiedzić. Taki zestawik 4 + 8 i jestem kontent.

Spróbowałem dzisiaj tego drwala na ostro i... był całkiem ok. Na pewno nie aż tak dobry jak zwykły, ale i tak wszedł jak złoto, do tego jeszcze 2forU wrap + fryty i całkiem się najadłem.

Opublikowano

No te kupony bardzo fajne, szczególnie porównując do Maka, w którym teraz jest promocja na McDouble z frytkami i Colą, śmiech na sali, bo tyle to on nawet nie powinien kosztować bez promocji.

Opublikowano

Chłopaki dajcie mi namiar na taką kanapkę z BK, żeby nawet 3 dychy kosztowała, ale żebym się NAJADŁ! Nie chcę dopychać frytkami ani colą - chcę konkret mięcho!

Opublikowano

potrojny whopper i dorzuc jeszcze ze dwa dodatkowe kawalki miesa.