Skocz do zawartości

Fast food

Featured Replies

Opublikowano

najlepszy kebab na swiecie jest w Zawierciu u turka.

Naprawione.

• Odpowiedzi 7,5 tys.
  • Wyświetleń 523,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość osiol
    Gość osiol

@Yano   Byłem ostatnio w McD. Mam tu na myśli restaurację McDonald's, a więc międzynarodowego potentata restauracji szybkiej obsługi. Lokal, do którego się wybrałem (mowa o McDonald's) mieści się na

• No dobra żarłoki, krótki i selektywny przegląd wybranych fast foodów z południowego zachodu USA. Generalnie wybór jest wręcz porażający, przeróżnych sieci jest od zajebania, zarówno krajowych jak i lo

• Gość _Milan_
    Gość _Milan_

Marze by pewnego dnia zobaczyc wpis :   "witajcie tutaj mama Janusza, Janusz dzisiaj zjadł 10 hamburgerów, tych okrągłych, nie tych podłużnych, bo te podłużne to są zapiekanki, niektorzy mowia zapie

Opublikowano

Najlepsze kebaby jadłem w Niemczech. W Turcji ani Grecji nie byłem

Jeden (pipi) tam tyle Turków więc pewnie czułeś się jak w Turcji.

Opublikowano

najlepszy kebab na swiecie jest w toruniu u turka, kolo pawilonu przy umk.

nie. jadlem jakies 2 miesiace temu i myslalem ,ze sie zwymiotuje - ZA OSTRY!!!

Opublikowano

Masorz, byles w KFS? :potter:

Opublikowano

Jak można zjeść 2 Grandery i mieć jeszcze mało? :o Ważysz 400kg?

Ważę 60kg i 2 grandery to minimum do którego jeszcze muszę dobrać jakieś2 kanapki lub twistery ;/

Opublikowano

Może w różny sposób odczuwacie lub definiujecie sytość. Dla mnie 1 zestaw z normalnymi dodatkami albo jeden mini zestaw + jakiś hamburger czy mini twister, to porcja wystarczająca żeby się najeść. Nie na maksa, że nic już więcej nie wcisnę, tylko że nie będę głodny przez kilka godzin.

Opublikowano

No jak mam jeść tak, by zgłodnieć za pół godziny to wolę nie jeść

Opublikowano

Zazdroszczę przemiany materii, serio. Ja po takim zestawie z granderem, nie dość ze jestem syty na najbliższe kilka godzin to jeszcze tyje od razu 10kg, więc już na starcie się odechciewa jeść ;)

Opublikowano

Z drugiej strony 60kg u faceta to kalectwo prawie takie samo jak wzrost poniżej 1,8m

Opublikowano

Z drugiej strony 60kg u faceta to kalectwo prawie takie samo jak wzrost poniżej 1,8m

1. Tak

2. Nie

Opublikowano

hmm? W którym momencie? Co tam napisałeś przed edytką ?

rozi się nie śmiej, bo waga pow 60 przy 20% tkanki tłuszczowej to także kalectwo.

Edytowane przez asfalt

Opublikowano

hmm? W którym momencie? Co tam napisałeś przed edytką ?

No jak piszesz, że ważysz 60 kg, a potem że 60 kg to kalectwo, to się gubię.

Opublikowano

Waże trochę ponad 60kg, jednak to kalectwo. Sęk w tym, że ja nie przytyje przed 25 rokiem. Ja cokolwiek przytyje, to schudnę to w następny tydzień. Żaden dietetyk, kafarnia nie pomaga, bo jeśli nawet uda mi się przytyć to nigdy na stałe.

Opublikowano

Masz jakiegoś długiego kumpla w organizmie, który lubi zjeść coś z Tobą.

normal_owsik.jpg

Opublikowano

Chodzi o to, że asfalt jest czarny. W tym leży cały problem.

Opublikowano

Jaki masz wzrost asfalt? Może jesteś ektomorfikiem?

Opublikowano

Jadłem ostatnio Whoper Junior w BK. 5zł zapłaciłem, bułeczkę wielkości cheeseburgera z McDonald's. Co prawda smaczną, ale jednak małą. Nie pojadłem sobie ani trochę, tylko zgłodniałem jeszcze :/

Opublikowano

itwist z KFC bardzo spoko. Z serem jak to z serem, z papryką ciekawszy, bo z delikatnie pikantnym sosem i pomarańczowym plackiem. 

Opublikowano

Kolor lekko pomarańczowy. Za to jest iTwist ananasowy, ale nie jadłem.

Natomiast Qurrito mimo wszystko spróbowałem i to mi wystarczy. Niby ok, ale choć forma interesująca, to w smaku nic szczególnego, a najeść się nim też słabo. No i ani warzyw, ani sosu bez dopłaty.

Edytowane przez Wampis

Opublikowano

Jadl ktos Roadhouse Classic? Warto?