Skocz do zawartości

Fast food

Featured Replies

Opublikowano

Tuńczyk z kukurydzą bardzo smaczna rzecz.

• Odpowiedzi 7,5 tys.
  • Wyświetleń 522,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość osiol
    Gość osiol

@Yano   Byłem ostatnio w McD. Mam tu na myśli restaurację McDonald's, a więc międzynarodowego potentata restauracji szybkiej obsługi. Lokal, do którego się wybrałem (mowa o McDonald's) mieści się na

• No dobra żarłoki, krótki i selektywny przegląd wybranych fast foodów z południowego zachodu USA. Generalnie wybór jest wręcz porażający, przeróżnych sieci jest od zajebania, zarówno krajowych jak i lo

• Gość _Milan_
    Gość _Milan_

Marze by pewnego dnia zobaczyc wpis :   "witajcie tutaj mama Janusza, Janusz dzisiaj zjadł 10 hamburgerów, tych okrągłych, nie tych podłużnych, bo te podłużne to są zapiekanki, niektorzy mowia zapie

Opublikowano

Mówie o czasach przeszłych.

Opublikowano

Bartek jak często masz ochote sobie wpier.dolic jakiegoś soczystego stejka? Wiem, że cie to dopada, pytanie tylko ile razy dziennie. Czy myslisz o tym czesciej niz o seksie?

Opublikowano

Pewnie łączy marzenia seksualne z mięsnymi. Np ze jedzie od tylu Scarlett jedząc na jej plecach hot wingsy. Albo ze zapina wieś maka miedzy kotlet a pomidora.

Opublikowano

A co to znaczy? Nie jem mięsa od prawie 4 lat jeśli o to ci chodzi. Figlarz w ogóle nie mam bo nigdy nie przepadalem z tym syfem.

Opublikowano

A co to znaczy? Nie jem mięsa od prawie 4 lat jeśli o to ci chodzi. Figlarz w ogóle nie mam bo nigdy nie przepadalem z tym syfem.

Chodziło mi o to czy jesz ryby, bo zawsze dla mnie było to dziwne jak słyszę od koleżanek że są wegetariankami bo nie jedzą mięsa które zastępują rybami.

Opublikowano

bycie wege, a jedzenie ryb, to (pipi) a nie bycie wege, nie ogarniam takich ludzi, oklamuja siebie i innych

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

Ja nawet myślałem niedawno o przejściu na typowo wege dietę, ale za bardzo lubię ryby, więc nie będę nikogo oszukiwał. Takiego 'normalnego' mięsa jem naprawdę mało, bo też mi jakoś specjalnie nie podchodzi (w sensie, że niezbyt lubię).

Opublikowano

moja znajoma jest wege, ale je ryby, bo przeciez nie mieso. I parowki, bo tam nie ma miesa. I kielbase - bo to tak naprawde nie jest mieso.

Fuck logic

Opublikowano

Mam takiego wujka, który kocha mięso (najbardziej wieprzowinę) i tłuszcz i dla niego ryba to nie mięso. Bluber masz więc błogosławieństwo.

Opublikowano

Mam takiego wujka, który kocha mięso (najbardziej wieprzowinę) i tłuszcz.

w porządku, rodziny się nie wybiera, możesz już pisać do Yano na forum "wujku"

Opublikowano

Chodziło mi o to czy jesz ryby, bo zawsze dla mnie było to dziwne jak słyszę od koleżanek że są wegetariankami bo nie jedzą mięsa które zastępują rybami.

Bo wegetarianie dopuszczaja ryby i jajka. Weganie nie jedza nic co ma jakikolwiek zwiazek z jakimkolwiek zwierzeciem (np. miod tez odpada bo pszczoly).

Tyle, ze ludzie czytajac "wege" mysla - wegetarianin. A wege to weganin.

Bluber koryguj jak cos zle.

Opublikowano

Ja nie mogę. Wegetarianie nie jedzą zwierząt. Ryby to zwierzęta. Gdzie w tym niezwykle skomplikowanym leksykonie można się zgubić po drodze?

Edytowane przez ogqozo

Opublikowano

Wegetarianie nie jedza miesa omnibusie.

Opublikowano

to dlaczego niektorzy "wegetarianie" robią tak jak pisałem? ;) 

Opublikowano

bo nie sa wegetarianami i sie tak tylko nazywaja, zeby byc cool i trendi?

Opublikowano

to dlaczego niektorzy "wegetarianie" robią tak jak pisałem? ;)

Bo nie są wegetarianami?

Opublikowano

Tylko bluer moze mnie osadzic.

Opublikowano

Weganie nie powinni jeść fastfoodów, bo robią je grube świnie w Maku.

A tak poza tym wolę ryby niż ludzi!

Edytowane przez acidizer

Opublikowano

Ej teraz już nie wiem, to jest zgrywa czy faktycznie ktoś na forum się serio zastanawia, czy mięso ryb jest mięsem?

Edytowane przez ogqozo