Opublikowano 7 sierpnia 201410 l Bartek jak często masz ochote sobie wpier.dolic jakiegoś soczystego stejka? Wiem, że cie to dopada, pytanie tylko ile razy dziennie. Czy myslisz o tym czesciej niz o seksie?
Opublikowano 8 sierpnia 201410 l Pewnie łączy marzenia seksualne z mięsnymi. Np ze jedzie od tylu Scarlett jedząc na jej plecach hot wingsy. Albo ze zapina wieś maka miedzy kotlet a pomidora.
Opublikowano 8 sierpnia 201410 l Mówie o czasach przeszłych. To ty jesteś tym prawdziwym wegetarianinem ?
Opublikowano 8 sierpnia 201410 l A co to znaczy? Nie jem mięsa od prawie 4 lat jeśli o to ci chodzi. Figlarz w ogóle nie mam bo nigdy nie przepadalem z tym syfem.
Opublikowano 8 sierpnia 201410 l A co to znaczy? Nie jem mięsa od prawie 4 lat jeśli o to ci chodzi. Figlarz w ogóle nie mam bo nigdy nie przepadalem z tym syfem. Chodziło mi o to czy jesz ryby, bo zawsze dla mnie było to dziwne jak słyszę od koleżanek że są wegetariankami bo nie jedzą mięsa które zastępują rybami.
Opublikowano 8 sierpnia 201410 l bycie wege, a jedzenie ryb, to (pipi) a nie bycie wege, nie ogarniam takich ludzi, oklamuja siebie i innych Edytowane 8 sierpnia 201410 l przez Rayos
Opublikowano 8 sierpnia 201410 l Moja byłal jadła ryby, mimo że żadnego innego mięsa nie dotykała nawet kijem.
Opublikowano 8 sierpnia 201410 l Ja nawet myślałem niedawno o przejściu na typowo wege dietę, ale za bardzo lubię ryby, więc nie będę nikogo oszukiwał. Takiego 'normalnego' mięsa jem naprawdę mało, bo też mi jakoś specjalnie nie podchodzi (w sensie, że niezbyt lubię).
Opublikowano 8 sierpnia 201410 l moja znajoma jest wege, ale je ryby, bo przeciez nie mieso. I parowki, bo tam nie ma miesa. I kielbase - bo to tak naprawde nie jest mieso. Fuck logic
Opublikowano 8 sierpnia 201410 l Znam i takich, którzy uważają, że ryby to nie zwierzęta, więc ten tego.
Opublikowano 8 sierpnia 201410 l Mam takiego wujka, który kocha mięso (najbardziej wieprzowinę) i tłuszcz i dla niego ryba to nie mięso. Bluber masz więc błogosławieństwo.
Opublikowano 8 sierpnia 201410 l Mam takiego wujka, który kocha mięso (najbardziej wieprzowinę) i tłuszcz. w porządku, rodziny się nie wybiera, możesz już pisać do Yano na forum "wujku"
Opublikowano 8 sierpnia 201410 l A co to znaczy? Nie jem mięsa od prawie 4 lat jeśli o to ci chodzi. Figlarz w ogóle nie mam bo nigdy nie przepadalem z tym syfem. Chodziło mi o to czy jesz ryby, bo zawsze dla mnie było to dziwne jak słyszę od koleżanek że są wegetariankami bo nie jedzą mięsa które zastępują rybami. Bo wegetarianie dopuszczaja ryby i jajka. Weganie nie jedza nic co ma jakikolwiek zwiazek z jakimkolwiek zwierzeciem (np. miod tez odpada bo pszczoly). Tyle, ze ludzie czytajac "wege" mysla - wegetarianin. A wege to weganin. Bluber koryguj jak cos zle.
Opublikowano 8 sierpnia 201410 l Ja nie mogę. Wegetarianie nie jedzą zwierząt. Ryby to zwierzęta. Gdzie w tym niezwykle skomplikowanym leksykonie można się zgubić po drodze? Edytowane 8 sierpnia 201410 l przez ogqozo
Opublikowano 8 sierpnia 201410 l bo nie sa wegetarianami i sie tak tylko nazywaja, zeby byc cool i trendi?
Opublikowano 8 sierpnia 201410 l to dlaczego niektorzy "wegetarianie" robią tak jak pisałem? Bo nie są wegetarianami?
Opublikowano 8 sierpnia 201410 l Weganie nie powinni jeść fastfoodów, bo robią je grube świnie w Maku. A tak poza tym wolę ryby niż ludzi! Edytowane 8 sierpnia 201410 l przez acidizer
Opublikowano 8 sierpnia 201410 l Ej teraz już nie wiem, to jest zgrywa czy faktycznie ktoś na forum się serio zastanawia, czy mięso ryb jest mięsem? Edytowane 8 sierpnia 201410 l przez ogqozo