TWISTER1981PL 1 Opublikowano 18 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2009 i nate bedzie mial czapke mikołajawczoraj zauwazyłem jak robiło mi synchronizacje Cytuj Odnośnik do komentarza
rkBrain 28 Opublikowano 18 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2009 Dzisiaj była aktualizacja. Skromne wsparcie dla klanów, zmiany w boosterach. Szczegóły na stronie naughtydog.com. Przy łączeniu z serwerem uzbroicie się w cierpliwość bo synchronizacja trochę trwa. Cytuj Odnośnik do komentarza
TWISTER1981PL 1 Opublikowano 18 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2009 jakie wsparcie dla klanów Cytuj Odnośnik do komentarza
rkBrain 28 Opublikowano 18 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2009 jakie wsparcie dla klanów Można dać czteroliterową nazwę klanu przed nickiem. I to wszystko. Dlatego napisałem "skromne". Cytuj Odnośnik do komentarza
Chaotizz_ 0 Opublikowano 18 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2009 Kto chętny na założenie klanu? Moje propozycje co do wymagań: Level - minimum 40 HS - musi być Trochę czasu i chęci. Cytuj Odnośnik do komentarza
TWISTER1981PL 1 Opublikowano 18 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2009 pierwsze 2 pozycje spelniam a ostatnia to checi sa i to wielkie wszystko zalezy w jakich godzinach u mnie z czasem to roznie po prostu czasem w pracy jestem 4-5 godzin a czasem zdarza sie i 15 godzin.... a po 15 godzinach to tylko ciepła kapiel wyrko:diablo: no i dwojka małych szkrabow biega po domu ale na granie zawsze czas sie skombinuje Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 501 Opublikowano 19 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2009 (edytowane) Nie żebym się chciał przyłączyć, ale lvl to nie jest żaden wyznacznik w umiejętnościach, jedynie pokazuje ile dana osoba gra w multi. Edytowane 19 Grudnia 2009 przez Square Cytuj Odnośnik do komentarza
agst 131 Opublikowano 19 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2009 (edytowane) Kto chętny na założenie klanu? Moje propozycje co do wymagań: Level - minimum 40 HS - musi być Trochę czasu i chęci. Ja w sumie mógłbym być chętny, ale póki co nie mam PS3. HS zresztą na ten moment też, ale myślę, że zanim odzyskam PS3, to i HS kupie w końcu. A level mam 47 chyba albo 48.(nie pamiętam, bo dawno nie grałem) A i co do lvl, to się zgadzam, to nie zawsze jest wyznacznik. Niekiedy ludzie z 40lvl graja o wiele gorzej od mniejszych lvl. Edytowane 19 Grudnia 2009 przez agst Cytuj Odnośnik do komentarza
Chaotizz_ 0 Opublikowano 19 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2009 Owszem - level nie jest wyznacznikiem umiejętności - to jest pewne, ale gość z 40 lvl na pewno ma większe pojęcie o grze i lepiej zna mapy niż ktoś z levelem 14. Cytuj Odnośnik do komentarza
TWISTER1981PL 1 Opublikowano 19 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2009 napewno lepiej zna mape choc przed chwila gralem przeciwko zespolowi tak mniej wiecej kazdy mial 57 lvl i padali jak muchy pod koniec gry 2 z nich miało tylko po 5 kilsow kazda gra jest inna. i nie powiedziane ze taki z pierwszym lvl nie jest w stanie ubic 60 Napewno lepiej gra sie ze zgraną ekipa a nawet jak sie przegrywa to w miłym towarzystwie hehe Cytuj Odnośnik do komentarza
lukaszt_89 141 Opublikowano 19 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2009 Nie wiem czy tak było zawsze, ale grając dzisiaj w trybie kooperacji po skończonym meczu nie wychodziłem z lobby gry i pozostała dwójka graczy też nie wyszła i dosłownie po jakiś 10 sekundach znowu razem zagraliśmy. Taka akcja 3 razy się powtórzyła. Cytuj Odnośnik do komentarza
TWISTER1981PL 1 Opublikowano 19 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2009 W copa juz dawno nie gralem ale taka sytuacja jest tez w zwyklych meczach zmienia sie tylko pare osob na dziesieciu przynajmniej nie trzeba tyle czekac na wyszukiwanie;) Cytuj Odnośnik do komentarza
jar3czek 432 Opublikowano 19 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2009 (edytowane) Łapie Wam konsola zwiechę na mapie z rozbitym pociągiem(w multi)? Mi zdarza się to dosyć często, zarówno przed jak i po patchu, zawsze w tym samym miejscu. I co najśmieszniejsze na replayu z tej gry też się wiesza. Edytowane 19 Grudnia 2009 przez jar3czek Cytuj Odnośnik do komentarza
lukaszt_89 141 Opublikowano 19 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2009 Nie u mnie na razie nie ma żadnych zwiech. Cytuj Odnośnik do komentarza
rkBrain 28 Opublikowano 20 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 (edytowane) Dlaczego Naughty Dog zrezygnowało z rozwijania funkcji żyroskopu? Dlaczego wszyscy twórcy z tego praktycznie zrezygnowali? Nie dość, że w Among Thieves nie dodano nic nowego to jeszcze usunięto balansowanie na krawędzi. Wyłączenie trybu Sixaxis to jak strzał w kolano. Szczególnie w grze online. Tylko dzięki żyroskopowi można w trybie plunder ustawić kąt rzutu skarbu. Dotyczy też to granatów. Dodatkowo odchylając pad do tyłu wisząc na półce mamy pewność, że Drake skoczy do tyłu a nie w bok. Ustawienie kamery nie ma wtedy znaczenia. Niby nic ale często się przydaje. jar3eczek: Zawiesza się pewnie w momencie wybuchu, który powoduje spadek jednego z wagonów w przepaść. Zrób reinstalację. Edytowane 20 Grudnia 2009 przez rkBrain Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kyo Opublikowano 20 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 Wyłączenie trybu Sixaxis to jak strzał w kolano. Szczególnie w grze online. Tylko dzięki żyroskopowi można w trybie plunder ustawić kąt rzutu skarbu. Dotyczy też to granatów. Czy ja o czymś nie wiem? A może Ty że takie rzeczy wypisujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza
rkBrain 28 Opublikowano 20 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 (edytowane) Czy ja o czymś nie wiem? A może Ty że takie rzeczy wypisujesz? W opcjach jest możliwość wyłączenia żyroskopu. Jak masz włączony to wychyleniem pada możesz zmieniać łuk po jakim poleci granat/ skarb. Chodzi o to, że poleci w to samo miejsce ale po innym łuku. Jak zawadzi o sufit to dajesz pada w dół. Najbardziej się przydaje w The Plaza - Plunder. Edytowane 20 Grudnia 2009 przez rkBrain Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kyo Opublikowano 20 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 (edytowane) O fak - o tym nie wiedziałem - thx za hint. Dzisiaj popróbuję. Edytowane 20 Grudnia 2009 przez Kyo Cytuj Odnośnik do komentarza
TWISTER1981PL 1 Opublikowano 20 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 nie tgylko Ty o tym nie wiedziałeś dzisiaj sie tym pobawie:) Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 20 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 Łapie Wam konsola zwiechę na mapie z rozbitym pociągiem(w multi)? Po patchu nie mogę grać w single ponieważ gra niemal za każdym razem się wiesza na ekranie loading, tzn. "nożyk" się kreci, ale muzyka się zacina. Podobnie w multi, też słychać przycięcia muzyki. Nie wiem czy to wina łatki, sprawdzałem inne gry, wszystko ładnie śmiga. Cytuj Odnośnik do komentarza
TWISTER1981PL 1 Opublikowano 20 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 u mnie wszystko ładnie śmiga cał szczęście Cytuj Odnośnik do komentarza
bucky 0 Opublikowano 21 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2009 ja również tnę singla dla platyny i po łatce nie mam żadnego problemu czy to z singlem czy multi, może pomoże usunięcie danych gry i install na nowo?? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mevek Opublikowano 21 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2009 ja również gram w singla. jestem gdzieś na końcu (tak myślę?), przy wejściu do "Shambhal'i" gra jest świetna i jeżeli miałbym oceniać , to dal bym 9,9/10. w ciągła mnie na tyle, ze przestałem grat w T6 czy Barrrdzo... jedyny mój minus to brak fabuły z 1cz, ale i tak to nadrobię, chodź by bez kolejność. polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 21 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2009 Na szczęście nieznajomość pierwszego Uncharted nie jest żadną przeszkodą by w pełni cieszyć się drugą częścią. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 21 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2009 Znajomośc jedynki nie jest niezbędna ale np dla mnie dzięki temu, że poznałem już wcześniej Sullivana lub Elen to o wiele łatwiej mi się z nimi zżyć i polubić (właściwie to jak tylko ich zobaczyłem zaraz mi się miska zaczęła bardziej cieszyć). Powiem tak, ja będę namawiał jednak usilnie ludzi, żeby pierw sprawdzili jedynkę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi