Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Uncharted 2: Among Thieves

Featured Replies

• Odpowiedzi 3,4 tys.
  • Wyświetleń 432,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zaraz po ukończeniu jedynki, wczoraj wziąłem się za U2. Gra wymiotła, tyle mogę powiedzieć. Widoki (szczękopad), zróżnicowane tekstury (czasem mam wrażenie, że konsola ma dodatkowy ukryty RAM gdzieś.

• 300 tysięcy preorderów złożono już w USA. Jak myślicie dużo czy mało?

• Nie moge sie nie zgodzic z Orionem. Sam niedawno zaczalem grac w U2 (rowniez bez uprzedniej znajomosci pierwszej czesci). Poki co doszedlem do misji w pociagu ale wiem jedno. Ta gra to jedna z najlep

Opublikowano

tia zwolennicy chloe niech obejza a odrazu sie nawroca na zeszloroczny model jak im sie bedzie ta geba snila po nocach. ign dont do it again

ps. mowilem ofc o

Edytowane przez Gattz

Opublikowano

Nie wiem wszyscy tak podniecają się tą grą,ale oglądając filmiki nic w niej szczególnego nie widzę.

Edytowane przez lons

Opublikowano

Nie wiem czy ze mna jest coś nie tak, ale zagrałem w demo Uncharted 1 i gra nie zrobiła na mnie żadnego wrażenia Taka nudna troche.Być może dlatego bo to tylko demo.Sam juz nie wiem.......Jakieś rady?

Taaa - jedna: znajdź właściwy temat.

Opublikowano

RPG w forcie jest w dolnej lokacji(tam gdzie jest fontanna), szukaj w pomieszczeniu przybocznym(chyba z sarkofagiem).

Dokładnie. Nie ma jak na początku rundy zdobyć RPG i zdziwić kilka osób już na początku :P

Najlepiej z dopalaczem Termowizjer :diablo:

Opublikowano

Wczoraj do mnie doszła..

Miazga!!

Najlepsza gra akcji według mnie,grafa kat,postacie z ikrą,akcja w walącym sie budynku spowodowała u mnie euforie jak u dzieciaka a najmłodszy już nie jestem:D:D

Pzdr.

Edytowane przez RAGE

Opublikowano

Super gierka, jeszcze lepsza niż jedynka. Kosmos graficzno-grywalno-fabularny. Współczuje wszystkim co nie posiadają PS3. Gra miażdży.

Opublikowano

Mam pytanie, też macie problemy z dołączeniem do drużyny z przyjaciółmi? Ile razy mnie kumpel chciał zaprosić to za nic nie dało się dołączyć.

Wielki dzięki.

Edytowane przez lukaszt_89

Opublikowano

Czasem tak bywa... W takiej sytuacji zazwyczaj pomaga zmiana dowódcy (czy jak to się tam nazwya..).

Opublikowano

Gra przerosła moje oczekiwania, nie żebym jakoś się na nią napalał, ale w koncu slyszalem opinie swietne o niej, i na szczescie nie skonczylo sie tylko na hype'ie. Gra zaskakuje, począwszy od miażdzącej grafiki (Crysis ? suck m dick, technicznie lepszy, ale wrażenia nie robi takiego jak U2) przez Świetny dubbing polski ( co prawda przeszedlem teraz na angielski Dubbing, ale polski nie tyle co nie irytuje, ale sie podoba!), filmowość (akcja z walącym się budynkiem, akcja na pociągu, EPIC) kończąc na ciekawej fabule, świetnych dialogach, intuicyjnym i sterowaniu.

jestem narazie w połowie, ale jeśli bedzie trzymać taki poziom, i ciekawość rozgrywki do końca, to myśle że będzie zasługiwała na 10/10 :)

Opublikowano

Narazie w multi nie pykałem, tzn w tę bete czy co tam kiedyś było jakieś demo, dawało rade, ale szału nie robiło. może w full lepiej, niedlugo sobie zobacze. szkoda tylko że nie ma coop'a w splitscreen, sporo misji jest że jest sie we dwóch ;/

Opublikowano

Daje szansę multi, a powinno cię wciągnąć. Ja np ogólnie nie przepadam za graniem online, a w U2 gram od bety, i jeszcze mi się nie znudziło(według mnie najlepszy online na PS3 ). Także polecam.

Edytowane przez agst

Opublikowano

Co tu dużo mówic gra daje rade w każdym aspekcie.

Istne arcydzieło pod każdym względem.

Opublikowano

Muti w U2 daję radę. Tylko przesadzili z levelami. Mam już 54 i gra mi się gorzej niż na 40. A w rzymskich trzeba jeszcze zdobywać milionowe stawki. Nie zmienia to jednak, że mam przegrane w te grę prawie 200 godzin (łącznie z singlem) i dalej bawi, choć już nie tak intensywnie jak kiedyś. Nowe mapki by się przydały i jakieś bronie, bo te już znam na pamięć. Zresztą nie tylko ja.

Opublikowano

lol nominacja w "najbardziej innowacyjna". gears of indiana raider 2 niby innowacyjny... ciekawe w czym. ale tam pewnie wygra flower so no biggie.

Opublikowano

nie no nomincje w miarę ok za wyjątkiem dwóch przypadków:

-wspomnianego Uncharted2 w kategorii "najbardziej innowacyjna"

-tylko jednej nominacji dla Killzone2,która wg mnie powinna być nominowana w conajmniej jeszcze dwóch kategoriach-za grafikę i design

Opublikowano

Ficus - zle pojmujesz kategorie "Design" tu nie chodzi o design artystyczny - ktory podchodzi oczywiscie pod grafike, tylko o design elementow gameplayowych i fabularnych...a tu akurat Killzone 2 jest zwyklym FPSem...wiec nie ma w nim zadnych porywajacych rozwiazan

Opublikowano

Ficus - zle pojmujesz kategorie "Design" tu nie chodzi o design artystyczny - ktory podchodzi oczywiscie pod grafike, tylko o design elementow gameplayowych i fabularnych...a tu akurat Killzone 2 jest zwyklym FPSem...wiec nie ma w nim zadnych porywajacych rozwiazan

jeśli chodzi o taki desing to masz rację,Killzone2 na to nie zasługuje.Choć mi się zawsze design kojarzy z artystycznymi projektami i tutaj wg mnie planeta Helgastów zasługuje na nominację :P

Opublikowano

Innowacja na płaszczyźnie scenariusza, filmowości, realizacji prac z aktorami jednak jakaś jest, nie wspominając o stronie technicznej

ciezko mi sie z tym zgodzic. scenariusz jest po prostu sciagniety z national treasure i nie widze w nim nic innowacyjnego, typowy schemat filmu akcji.

filmowosc tez byla zrobiona juz wczesniej przez inne gry

realizacji prac z aktorami - tym sie akurat nie interesowalem wiec nie wiem co takiego nowego wymyslili i zrobili inaczej niz zwykly motion capture i nagranie glosow 

a strona techniczna... co w niej jest takiego innowacyjnego? nie wprowadzili nic nowego w stylu hdr, havock, source, jakies fizyki wody itp(o ile mi wiadomo). udoskonalili grafike ale gdzie tu innowacja?