noxious33 71 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza
Guti 2 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 Nikt o tym nie napisał? Gra wygrała tytuł GOTY na IGN. Ale ten prawdziwy IGN, czy jego australijski brat? Zarzuć linka. Ten prawdziwy. http://video.ign.com/dor/articles/1054402/igns-best-of-2009-videos/videos/bestof09_goty.html?show=hi Polecam zobaczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza
Chaciu 0 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 [ http://video.ign.com/dor/articles/1054402/igns-best-of-2009-videos/videos/bestof09_goty.html?show=hi Polecam zobaczyć. Tragedia. A co do nagrody dla U2 to chyba nikt nie jest tym zdziwiony? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gattz 217 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 (edytowane) tia zwolennicy chloe niech obejza a odrazu sie nawroca na zeszloroczny model jak im sie bedzie ta geba snila po nocach. ign dont do it again ps. mowilem ofc o Edytowane 14 Stycznia 2010 przez Gattz Cytuj Odnośnik do komentarza
lons 38 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 (edytowane) Nie wiem wszyscy tak podniecają się tą grą,ale oglądając filmiki nic w niej szczególnego nie widzę. Edytowane 14 Stycznia 2010 przez lons Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kyo Opublikowano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 Nie wiem czy ze mna jest coś nie tak, ale zagrałem w demo Uncharted 1 i gra nie zrobiła na mnie żadnego wrażenia Taka nudna troche.Być może dlatego bo to tylko demo.Sam juz nie wiem.......Jakieś rady? Taaa - jedna: znajdź właściwy temat. Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 079 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 Mi i tak najbardziej podoba się "mina zeszłorocznego modelu" po wbiegnięciu Chloe. Pierwsze spotkanie obu pań w Nepalu. Super po prostu. Ten "Zerk". http://www.youtube.com/watch?v=3vBNjXXxavQ 1:33- 1:35 Cytuj Odnośnik do komentarza
flubin666 0 Opublikowano 15 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2010 RPG w forcie jest w dolnej lokacji(tam gdzie jest fontanna), szukaj w pomieszczeniu przybocznym(chyba z sarkofagiem). Dokładnie. Nie ma jak na początku rundy zdobyć RPG i zdziwić kilka osób już na początku Najlepiej z dopalaczem Termowizjer Cytuj Odnośnik do komentarza
RAGE 1 Opublikowano 15 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2010 (edytowane) Wczoraj do mnie doszła.. Miazga!! Najlepsza gra akcji według mnie,grafa kat,postacie z ikrą,akcja w walącym sie budynku spowodowała u mnie euforie jak u dzieciaka a najmłodszy już nie jestem:D:D Pzdr. Edytowane 15 Stycznia 2010 przez RAGE Cytuj Odnośnik do komentarza
ArturNOW 7 Opublikowano 15 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2010 Super gierka, jeszcze lepsza niż jedynka. Kosmos graficzno-grywalno-fabularny. Współczuje wszystkim co nie posiadają PS3. Gra miażdży. Cytuj Odnośnik do komentarza
lukaszt_89 141 Opublikowano 17 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2010 (edytowane) Mam pytanie, też macie problemy z dołączeniem do drużyny z przyjaciółmi? Ile razy mnie kumpel chciał zaprosić to za nic nie dało się dołączyć. Wielki dzięki. Edytowane 17 Stycznia 2010 przez lukaszt_89 Cytuj Odnośnik do komentarza
Emet 1 072 Opublikowano 17 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2010 Czasem tak bywa... W takiej sytuacji zazwyczaj pomaga zmiana dowódcy (czy jak to się tam nazwya..). Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 17 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2010 Nareszcie naprawili tryb WLG, levele już rosną. Cytuj Odnośnik do komentarza
TWISTER1981PL 1 Opublikowano 17 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2010 no levele rosna ale znowu musiałem jechac od poczatku pierwszego lvl a był juz poinad 30 hmmm Cytuj Odnośnik do komentarza
Pikol 336 Opublikowano 17 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2010 Gra przerosła moje oczekiwania, nie żebym jakoś się na nią napalał, ale w koncu slyszalem opinie swietne o niej, i na szczescie nie skonczylo sie tylko na hype'ie. Gra zaskakuje, począwszy od miażdzącej grafiki (Crysis ? suck m dick, technicznie lepszy, ale wrażenia nie robi takiego jak U2) przez Świetny dubbing polski ( co prawda przeszedlem teraz na angielski Dubbing, ale polski nie tyle co nie irytuje, ale sie podoba!), filmowość (akcja z walącym się budynkiem, akcja na pociągu, EPIC) kończąc na ciekawej fabule, świetnych dialogach, intuicyjnym i sterowaniu. jestem narazie w połowie, ale jeśli bedzie trzymać taki poziom, i ciekawość rozgrywki do końca, to myśle że będzie zasługiwała na 10/10 Cytuj Odnośnik do komentarza
TWISTER1981PL 1 Opublikowano 17 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2010 zasługuje na 10/10 przekonasz sie jeszcze troche pograsz nie idzie sie od niej oderwać a poza tym multi gra kozak Cytuj Odnośnik do komentarza
Pikol 336 Opublikowano 17 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2010 Narazie w multi nie pykałem, tzn w tę bete czy co tam kiedyś było jakieś demo, dawało rade, ale szału nie robiło. może w full lepiej, niedlugo sobie zobacze. szkoda tylko że nie ma coop'a w splitscreen, sporo misji jest że jest sie we dwóch ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
agst 131 Opublikowano 17 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2010 (edytowane) Daje szansę multi, a powinno cię wciągnąć. Ja np ogólnie nie przepadam za graniem online, a w U2 gram od bety, i jeszcze mi się nie znudziło(według mnie najlepszy online na PS3 ). Także polecam. Edytowane 17 Stycznia 2010 przez agst Cytuj Odnośnik do komentarza
MrC 0 Opublikowano 17 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2010 Co tu dużo mówic gra daje rade w każdym aspekcie. Istne arcydzieło pod każdym względem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Chaotizz_ 0 Opublikowano 18 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2010 Muti w U2 daję radę. Tylko przesadzili z levelami. Mam już 54 i gra mi się gorzej niż na 40. A w rzymskich trzeba jeszcze zdobywać milionowe stawki. Nie zmienia to jednak, że mam przegrane w te grę prawie 200 godzin (łącznie z singlem) i dalej bawi, choć już nie tak intensywnie jak kiedyś. Nowe mapki by się przydały i jakieś bronie, bo te już znam na pamięć. Zresztą nie tylko ja. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gattz 217 Opublikowano 20 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2010 lol nominacja w "najbardziej innowacyjna". gears of indiana raider 2 niby innowacyjny... ciekawe w czym. ale tam pewnie wygra flower so no biggie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 20 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2010 nie no nomincje w miarę ok za wyjątkiem dwóch przypadków: -wspomnianego Uncharted2 w kategorii "najbardziej innowacyjna" -tylko jednej nominacji dla Killzone2,która wg mnie powinna być nominowana w conajmniej jeszcze dwóch kategoriach-za grafikę i design Cytuj Odnośnik do komentarza
Xymek 62 Opublikowano 20 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2010 Ficus - zle pojmujesz kategorie "Design" tu nie chodzi o design artystyczny - ktory podchodzi oczywiscie pod grafike, tylko o design elementow gameplayowych i fabularnych...a tu akurat Killzone 2 jest zwyklym FPSem...wiec nie ma w nim zadnych porywajacych rozwiazan Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 20 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2010 Ficus - zle pojmujesz kategorie "Design" tu nie chodzi o design artystyczny - ktory podchodzi oczywiscie pod grafike, tylko o design elementow gameplayowych i fabularnych...a tu akurat Killzone 2 jest zwyklym FPSem...wiec nie ma w nim zadnych porywajacych rozwiazan jeśli chodzi o taki desing to masz rację,Killzone2 na to nie zasługuje.Choć mi się zawsze design kojarzy z artystycznymi projektami i tutaj wg mnie planeta Helgastów zasługuje na nominację Cytuj Odnośnik do komentarza
Gattz 217 Opublikowano 20 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2010 Innowacja na płaszczyźnie scenariusza, filmowości, realizacji prac z aktorami jednak jakaś jest, nie wspominając o stronie technicznej ciezko mi sie z tym zgodzic. scenariusz jest po prostu sciagniety z national treasure i nie widze w nim nic innowacyjnego, typowy schemat filmu akcji. filmowosc tez byla zrobiona juz wczesniej przez inne gry realizacji prac z aktorami - tym sie akurat nie interesowalem wiec nie wiem co takiego nowego wymyslili i zrobili inaczej niz zwykly motion capture i nagranie glosow a strona techniczna... co w niej jest takiego innowacyjnego? nie wprowadzili nic nowego w stylu hdr, havock, source, jakies fizyki wody itp(o ile mi wiadomo). udoskonalili grafike ale gdzie tu innowacja? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi