Opublikowano 14 stycznia 201015 l Nikt o tym nie napisał? Gra wygrała tytuł GOTY na IGN. Ale ten prawdziwy IGN, czy jego australijski brat? Zarzuć linka. Ten prawdziwy. http://video.ign.com/dor/articles/1054402/igns-best-of-2009-videos/videos/bestof09_goty.html?show=hi Polecam zobaczyć.
Opublikowano 14 stycznia 201015 l [ http://video.ign.com/dor/articles/1054402/igns-best-of-2009-videos/videos/bestof09_goty.html?show=hi Polecam zobaczyć. Tragedia. A co do nagrody dla U2 to chyba nikt nie jest tym zdziwiony?
Opublikowano 14 stycznia 201015 l tia zwolennicy chloe niech obejza a odrazu sie nawroca na zeszloroczny model jak im sie bedzie ta geba snila po nocach. ign dont do it again ps. mowilem ofc o Edytowane 14 stycznia 201015 l przez Gattz
Opublikowano 14 stycznia 201015 l Nie wiem wszyscy tak podniecają się tą grą,ale oglądając filmiki nic w niej szczególnego nie widzę. Edytowane 14 stycznia 201015 l przez lons
Opublikowano 14 stycznia 201015 l Nie wiem czy ze mna jest coś nie tak, ale zagrałem w demo Uncharted 1 i gra nie zrobiła na mnie żadnego wrażenia Taka nudna troche.Być może dlatego bo to tylko demo.Sam juz nie wiem.......Jakieś rady? Taaa - jedna: znajdź właściwy temat.
Opublikowano 14 stycznia 201015 l Mi i tak najbardziej podoba się "mina zeszłorocznego modelu" po wbiegnięciu Chloe. Pierwsze spotkanie obu pań w Nepalu. Super po prostu. Ten "Zerk". http://www.youtube.com/watch?v=3vBNjXXxavQ 1:33- 1:35
Opublikowano 15 stycznia 201015 l RPG w forcie jest w dolnej lokacji(tam gdzie jest fontanna), szukaj w pomieszczeniu przybocznym(chyba z sarkofagiem). Dokładnie. Nie ma jak na początku rundy zdobyć RPG i zdziwić kilka osób już na początku Najlepiej z dopalaczem Termowizjer
Opublikowano 15 stycznia 201015 l Wczoraj do mnie doszła.. Miazga!! Najlepsza gra akcji według mnie,grafa kat,postacie z ikrą,akcja w walącym sie budynku spowodowała u mnie euforie jak u dzieciaka a najmłodszy już nie jestem:D:D Pzdr. Edytowane 15 stycznia 201015 l przez RAGE
Opublikowano 15 stycznia 201015 l Super gierka, jeszcze lepsza niż jedynka. Kosmos graficzno-grywalno-fabularny. Współczuje wszystkim co nie posiadają PS3. Gra miażdży.
Opublikowano 17 stycznia 201015 l Mam pytanie, też macie problemy z dołączeniem do drużyny z przyjaciółmi? Ile razy mnie kumpel chciał zaprosić to za nic nie dało się dołączyć. Wielki dzięki. Edytowane 17 stycznia 201015 l przez lukaszt_89
Opublikowano 17 stycznia 201015 l Czasem tak bywa... W takiej sytuacji zazwyczaj pomaga zmiana dowódcy (czy jak to się tam nazwya..).
Opublikowano 17 stycznia 201015 l no levele rosna ale znowu musiałem jechac od poczatku pierwszego lvl a był juz poinad 30 hmmm
Opublikowano 17 stycznia 201015 l Gra przerosła moje oczekiwania, nie żebym jakoś się na nią napalał, ale w koncu slyszalem opinie swietne o niej, i na szczescie nie skonczylo sie tylko na hype'ie. Gra zaskakuje, począwszy od miażdzącej grafiki (Crysis ? suck m dick, technicznie lepszy, ale wrażenia nie robi takiego jak U2) przez Świetny dubbing polski ( co prawda przeszedlem teraz na angielski Dubbing, ale polski nie tyle co nie irytuje, ale sie podoba!), filmowość (akcja z walącym się budynkiem, akcja na pociągu, EPIC) kończąc na ciekawej fabule, świetnych dialogach, intuicyjnym i sterowaniu. jestem narazie w połowie, ale jeśli bedzie trzymać taki poziom, i ciekawość rozgrywki do końca, to myśle że będzie zasługiwała na 10/10
Opublikowano 17 stycznia 201015 l zasługuje na 10/10 przekonasz sie jeszcze troche pograsz nie idzie sie od niej oderwać a poza tym multi gra kozak
Opublikowano 17 stycznia 201015 l Narazie w multi nie pykałem, tzn w tę bete czy co tam kiedyś było jakieś demo, dawało rade, ale szału nie robiło. może w full lepiej, niedlugo sobie zobacze. szkoda tylko że nie ma coop'a w splitscreen, sporo misji jest że jest sie we dwóch ;/
Opublikowano 17 stycznia 201015 l Daje szansę multi, a powinno cię wciągnąć. Ja np ogólnie nie przepadam za graniem online, a w U2 gram od bety, i jeszcze mi się nie znudziło(według mnie najlepszy online na PS3 ). Także polecam. Edytowane 17 stycznia 201015 l przez agst
Opublikowano 17 stycznia 201015 l Co tu dużo mówic gra daje rade w każdym aspekcie. Istne arcydzieło pod każdym względem.
Opublikowano 18 stycznia 201015 l Muti w U2 daję radę. Tylko przesadzili z levelami. Mam już 54 i gra mi się gorzej niż na 40. A w rzymskich trzeba jeszcze zdobywać milionowe stawki. Nie zmienia to jednak, że mam przegrane w te grę prawie 200 godzin (łącznie z singlem) i dalej bawi, choć już nie tak intensywnie jak kiedyś. Nowe mapki by się przydały i jakieś bronie, bo te już znam na pamięć. Zresztą nie tylko ja.
Opublikowano 20 stycznia 201015 l lol nominacja w "najbardziej innowacyjna". gears of indiana raider 2 niby innowacyjny... ciekawe w czym. ale tam pewnie wygra flower so no biggie.
Opublikowano 20 stycznia 201015 l nie no nomincje w miarę ok za wyjątkiem dwóch przypadków: -wspomnianego Uncharted2 w kategorii "najbardziej innowacyjna" -tylko jednej nominacji dla Killzone2,która wg mnie powinna być nominowana w conajmniej jeszcze dwóch kategoriach-za grafikę i design
Opublikowano 20 stycznia 201015 l Ficus - zle pojmujesz kategorie "Design" tu nie chodzi o design artystyczny - ktory podchodzi oczywiscie pod grafike, tylko o design elementow gameplayowych i fabularnych...a tu akurat Killzone 2 jest zwyklym FPSem...wiec nie ma w nim zadnych porywajacych rozwiazan
Opublikowano 20 stycznia 201015 l Ficus - zle pojmujesz kategorie "Design" tu nie chodzi o design artystyczny - ktory podchodzi oczywiscie pod grafike, tylko o design elementow gameplayowych i fabularnych...a tu akurat Killzone 2 jest zwyklym FPSem...wiec nie ma w nim zadnych porywajacych rozwiazan jeśli chodzi o taki desing to masz rację,Killzone2 na to nie zasługuje.Choć mi się zawsze design kojarzy z artystycznymi projektami i tutaj wg mnie planeta Helgastów zasługuje na nominację
Opublikowano 20 stycznia 201015 l Innowacja na płaszczyźnie scenariusza, filmowości, realizacji prac z aktorami jednak jakaś jest, nie wspominając o stronie technicznej ciezko mi sie z tym zgodzic. scenariusz jest po prostu sciagniety z national treasure i nie widze w nim nic innowacyjnego, typowy schemat filmu akcji. filmowosc tez byla zrobiona juz wczesniej przez inne gry realizacji prac z aktorami - tym sie akurat nie interesowalem wiec nie wiem co takiego nowego wymyslili i zrobili inaczej niz zwykly motion capture i nagranie glosow a strona techniczna... co w niej jest takiego innowacyjnego? nie wprowadzili nic nowego w stylu hdr, havock, source, jakies fizyki wody itp(o ile mi wiadomo). udoskonalili grafike ale gdzie tu innowacja?