Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Ranking top 10 forum PE

Featured Replies

Opublikowano
  • Autor
Takie proste krotkie pytanko. Czy nie lepiej bedzie jak srebny pucharek bedzie za 3 punkty?

nie... punktacja odpowiada levelowaniu.

by dojsc do lvl 2

- potrzebujesz 14 bronze trophies

lub

- 7 silver trophies

lub

- 2 gold i 2 bronze (lub 1 silver)

lub

- 1 platinum i 2 bronze (lub 1 silver)

Czyli dajac bronze 1 punkt, srebrnej dajesz 2, gold 6, a platinum 12

• Odpowiedzi 257
  • Wyświetleń 29,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

jak Ty na to wpadłeś :huh: nie no ogółem rzecz biorąc to najdokładniejsza punktacja i najbliższa prawdziwemu punktowaniu wg Sony

Opublikowano

Taka sama puntkacja obowiązuje na playfire i najprawdopodobniej pokrywa się ona z rzeczywistą.

Opublikowano
  • Autor

nie ja na to wpadlem. Dostalem emaila od niejakiego borsooka z taka informacja. Zweryfikowalem ja i zaakceptkowalem :)

Opublikowano

acha :P nom ale masz najlepsza metode punktowania i sony pewnie tez bedzie korzystac z takiej skali. Mam nadzieje ze zrobia te rankingi.

Opublikowano

W sumie wychodzi na to samo. Zamienimy pkt. na %, jezeli tobie bedzie łatwiej to ja nie widze zadnego problemu ;P

Opublikowano

dla mojej osoby juz sie zaczal czas w ktorym aby byc na szczycie trzeba miec nie tylko umiejetnosci ale i kase... ja tego drugiego nie posiadam.pozostalo mi zdobywanie pucharkow nie dla rywalizacji lecz dla zabawy, ale zle mi z tym tak bardzo nie jest ;)

Opublikowano
najprawdopodobniej w nastepny weekend poszerze ranking do 30 osob. Bo sie tlok robi...

Lepiej jak jest wiecej :D

Opublikowano

dobra wiadomosc dla mnie :P ja katuje w eoj ale nie mam setow 2/3 i zbyt duzo pucharkow nie wpada... zreszta slabe karty to czasochlonne wszystko, no ale sie staram i widok pucharku na ekranie wszystko wynagradza!

Opublikowano

i wciągnęła mnie trofeowa choroba-wysłałem invate na trofeapl i czekam na jego zaakceptowanie i do zobaczenia w rankingu :)

Opublikowano
i wciągnęła mnie trofeowa choroba-wysłałem invate na trofeapl i czekam na jego zaakceptowanie i do zobaczenia w rankingu :)

No wreszcie :)

Opublikowano
  • Autor

acha update w sob moze sie pojawic troche pozniej, bo w piatek ide na ostra popijawe... i nie wiem kiedy dojde do siebie.

Opublikowano

A tak mniej więcej to ile trzeba czekać na potwierdzenie FR na trofeapl? Bo wysłałem kilka dni temu i do tej pory nie było żadnej reakcji;)