_Kamaz_ 7 Opublikowano 11 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 Cierpliwosci, kolego:) Cytuj Odnośnik do komentarza
szeni 114 Opublikowano 11 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 Zluzuj poslady Daniel, dokladnie tak jest z tymi kolnierzykami. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yasio da rial madafaka 0 Opublikowano 11 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 Plugawy jakby nie powycierane jeansy wygladalby jak swiadek jehowy, w sumie pozytywna odmiana Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 13 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2008 dzis zimno i ponuro ogółem. soundtrack: Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Grzehoo Opublikowano 13 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2008 K czy m? Cytuj Odnośnik do komentarza
Cegla 8 Opublikowano 13 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2008 Banny, powinienes urodzic sie w wielkiej brytani. Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 262 Opublikowano 14 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2008 No, tam nikt by się nie śmiał :> Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 15 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 banny wyszedłeś jak pankracy jakis czy co ;D a czemu podajesz album jakiego słuchasz bo to sie nijak ma do tematu? Chyba, że po to, żeby bylo "fajnie". Cytuj Odnośnik do komentarza
w07t3k 0 Opublikowano 15 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 No bo banny ma taki zwyczaj, ze do kazdego fita wrzuca jakis soundtrack, pewnie adekwatny do ubioru, albo i nie. Tak czy siak nie wypisal firm ubran jakie mial na sobie, o czym zawsze pamietal, wiec dyshki nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza
szeni 114 Opublikowano 15 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 Ja Bannemu chcialbym doradzic, ze na tym forum takie rzeczy nie przejda i zeby sobie dal spokoj z tym tutaj. A was pragne zawiadomic, ze taki wlasnie wzor (zdjecie/lista/soundtrack) "obowiazuje" na forumach ubraniowych, gdzie ludzie pokazuja, jak sa danego dnia ubrani i jakiego albumu akuratnie dzisiaj sluchali. Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 15 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 Ja Bannemu chcialbym doradzic, ze na tym forum takie rzeczy nie przejda i zeby sobie dal spokoj z tym tutaj. A was pragne zawiadomic, ze taki wlasnie wzor (zdjecie/lista/soundtrack) "obowiazuje" na forumach ubraniowych, gdzie ludzie pokazuja, jak sa danego dnia ubrani i jakiego albumu akuratnie dzisiaj sluchali. to teraz muzy sie słucha pod katem tego jak sie jest ubranym? Cytuj Odnośnik do komentarza
Tori 12 Opublikowano 15 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 A was pragne zawiadomic, ze taki wlasnie wzor (zdjecie/lista/soundtrack) "obowiazuje" na forumach ubraniowych, gdzie ludzie pokazuja, jak sa danego dnia ubrani i jakiego albumu akuratnie dzisiaj sluchali.smutne Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 15 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 Z tym ost dnia jest spoko, mnie nie przeszkadza ale niech nie wypisuje po angielsku nazw ciuchów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość lukasz Opublikowano 15 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 Ja Bannemu chcialbym doradzic, ze na tym forum takie rzeczy nie przejda i zeby sobie dal spokoj z tym tutaj. A was pragne zawiadomic, ze taki wlasnie wzor (zdjecie/lista/soundtrack) "obowiazuje" na forumach ubraniowych, gdzie ludzie pokazuja, jak sa danego dnia ubrani i jakiego albumu akuratnie dzisiaj sluchali. Ludzie na forumach ubraniowych (sneakers) nie umieją się w ogóle ubrać , więc mam ich w d.upie. Soundtrack podaje się , bo to fajnie ma wygląć (dlatego wkleja się okładkę a nie podaję suchy tytuł) chyba ,że ktoś jest na tyle głupi , że ubiera się pod muzykę jaką danego dnia słucha. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yasio da rial madafaka 0 Opublikowano 15 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 Jeszcze jakby mi ktos wyjasnil jak to jest z tym soundtrack of my day, tylko tego sie slucha czy jak? Wystarczy jak sie najwiecej tego slucha zeby na forumie napisac? Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 16 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2008 nie no, co aktualnie w tym dniu Ci sie najbardizje spodobalo, jaki album/wykonawca, badz czasem wklejam poprostu to czego slucham w chwili pisania posta. A was pragne zawiadomic, ze taki wlasnie wzor (zdjecie/lista/soundtrack) "obowiazuje" na forumach ubraniowych, gdzie ludzie pokazuja, jak sa danego dnia ubrani i jakiego albumu akuratnie dzisiaj sluchali. fail, raczej czasem tylko to mzona zauwazyc. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figlarz 1 272 Opublikowano 16 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2008 bez sensu ta Twoja filozofia. (słucham Doda - Dżaga -> jest słitaśśsna !!! ) Cytuj Odnośnik do komentarza
szeni 114 Opublikowano 16 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2008 O o o, napisalem maksymalnie obiektywnego posta i od razu wszyscy, ze smutne, ze fail. To nie moja wina, ja was tylko informuje. A Banny sie chyba obrazil za to, ze probuje go bronic. Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 17 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 nie, cos Ty xD figaro - moz ei bez sensu, ale tak sie juz przyjelo i tka mam w zwyczaju... CZasem mozna wypromowac muzyke (haha xD) albo u kogos innego zoabczyc nowy krazek Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość lukasz Opublikowano 17 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 O o o, napisalem maksymalnie obiektywnego posta i od razu wszyscy, ze smutne, ze fail. To nie moja wina, ja was tylko informuje. A Banny sie chyba obrazil za to, ze probuje go bronic. szeni nikt cie nie atakuje. Po prostu imo ludzie na forum takim jak sneakers generalnie nie potrafią się ubrać , nie ma co , więc wczuwać się i pisać co porabiają chłopaki na forumie ciuchowym i jak zaznaczają swoje outfity. Cytuj Odnośnik do komentarza
mord00k 0 Opublikowano 17 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 (edytowane) Ja Bannemu chcialbym doradzic, ze na tym forum takie rzeczy nie przejda i zeby sobie dal spokoj z tym tutaj. A was pragne zawiadomic, ze taki wlasnie wzor (zdjecie/lista/soundtrack) "obowiazuje" na forumach ubraniowych, gdzie ludzie pokazuja, jak sa danego dnia ubrani i jakiego albumu akuratnie dzisiaj sluchali. Ludzie na forumach ubraniowych (sneakers) nie umieją się w ogóle ubrać , więc mam ich w d.upie. ha. Co to ma do for ubraniowych a? Byłeś kiedyś na 5th Dimension na przykład? Moim zdaniem ludzie min. tam jak najbardziej potrafią się ubrać. Edytowane 17 Września 2008 przez mord00k Cytuj Odnośnik do komentarza
jaszczoor 42 Opublikowano 17 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 Byłeś kiedyś na 5th Dimension na przykład? Moim zdaniem ludzie min. tam jak najbardziej potrafią się ubrać. no nie no joke, to jest ekstremalny przypadek Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość lukasz Opublikowano 17 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 Ja Bannemu chcialbym doradzic, ze na tym forum takie rzeczy nie przejda i zeby sobie dal spokoj z tym tutaj. A was pragne zawiadomic, ze taki wlasnie wzor (zdjecie/lista/soundtrack) "obowiazuje" na forumach ubraniowych, gdzie ludzie pokazuja, jak sa danego dnia ubrani i jakiego albumu akuratnie dzisiaj sluchali. Ludzie na forumach ubraniowych (sneakers) nie umieją się w ogóle ubrać , więc mam ich w d.upie. ha. Co to ma do for ubraniowych a? Byłeś kiedyś na 5th Dimension na przykład? Moim zdaniem ludzie min. tam jak najbardziej potrafią się ubrać. phat fly sneakers to forum tak ? teraz łapiesz ? 5th dimension ? Wszedłem tam teraz i patrzę na ostatnią stronę : Moim zdaniem w ogóle nie umieją się ubrać. Cytuj Odnośnik do komentarza
jaszczoor 42 Opublikowano 17 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 gdyby nie buty pocahontas to imo ok Cytuj Odnośnik do komentarza
mord00k 0 Opublikowano 17 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 (edytowane) Wykopałeś jeden przykład który i mnie się nie podoba (ze względu na shamany, które są mimo wszystko bardzo fajnymi, lecz i drogimi butami). No ale koleś przynajmniej ma swój styl (znam dużo więcej jego fitów) i to się ceni. Poza tym moim zdaniem określenie nie umieją się ubrać jest nie na miejscu. Rozumiem, masz inny gust, więc zaznacz to choćby "imo". Uwierz mi ,że bardzo dużej ilości osób to się podoba. Nie znaczy ,że Tobie musi oczywiście. Edytowane 17 Września 2008 przez mord00k Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi