Opublikowano 10 lipca 201212 l Aaa, to ten zlot xboksiarzy na którym nawet i ja byłem - dobrze, że mnie nie ma na tych zdjęciach BTW, nie wiedziałem, że Bartiz też tam był. Mnie tam nie było
Opublikowano 10 lipca 201212 l Podobny gosc byl w Fallout w miescie ghouli albo bazie super mutantow. Moze Bethesda robi nabór do nowej czesci to kubek powinienes wysylac foto.
Opublikowano 10 lipca 201212 l A ja zawsze miałem kubka za wysokiego, chudego cwaniak w długich włosach lubiącego naśmiewać się ze wszystkiego i wszystkich. A tu taka niespodzianka ;D
Opublikowano 10 lipca 201212 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. przepraszam, nie mogłem się powstrzymać, ale DAT ŁYDY Edytowane 10 lipca 201212 l przez Pelipe
Opublikowano 10 lipca 201212 l A ja zawsze miałem kubka za wysokiego, chudego cwaniak w długich włosach lubiącego naśmiewać się ze wszystkiego i wszystkich. A tu taka niespodzianka ;D Chyba pomyliłeś go ze mną . A co do qbka to niezła beka, bo ostatnio pizgał ze mnie jak wrzuciłem foto do PST gdzie mam okulary że pewnie mam przypałowy ryj i ogólnie kaszalot. A tu taki (pipi)a plot twist xDDDD
Opublikowano 10 lipca 201212 l No właśnie. Nikt by się nie dosrywał teraz gdyby nie permanentna szydera qbka. Karma is a bitch.
Opublikowano 10 lipca 201212 l No właśnie. Nikt by się nie dosrywał teraz gdyby nie permanentna szydera qbka. Karma is a bitch. Czemu? Myślę, że jeśli ktoś ma prawo krytykować czyiś ryj, to właśnie ktoś brzydki.
Opublikowano 10 lipca 201212 l No właśnie. Nikt by się nie dosrywał teraz gdyby nie permanentna szydera qbka. Karma is a bitch. mówimy i myślimy o tych samych łydach ?
Opublikowano 10 lipca 201212 l Kozak w necie, pizda w świecie. Pizda w necie pizda w swiecie :potter: