Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zamierzam nabyć/Właśnie nabyłem

Featured Replies

Opublikowano

myślą też - o ma lacoste, pewnie dał 79,90 na allegro, tak jak ja

oo thx banny - skoczę do lee (obok wrangler i levi's, więc pewnie coś mi w rękę wpadnie). dotąd widziałem tylko w pull&bear czy jakichśtam innych, ale nie mam zaufania do nich

• Odpowiedzi 7,9 tys.
  • Wyświetleń 497 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano
mysle nad

xl_45LXHering1.gif

or vans-herringbone-pack-mt-edition-lx-era-lx-6.jpg

i jeszcze pare innych :)

Ja sie pewnie wypowiadac nie moge bo na bazarze kupuje buty i robie "selfdestruct" tym strasznym czynem, ktoty wiekszosci tutejszych zurnalistow nie miesci sie w glowie ale a'propo twoich butow - to wygladaja jak buty zmienne do szkoly podstawowej; dla mnie lipa. ;\

Opublikowano

w szarych latach 90 mialem takie trampki na zmiane do szkoly :)

Opublikowano

no i o to chodzi :)

prostota przede wszystkim ;]

EDIT

TYLKO CO ZA (pipi) (pipi),ANA WYKUPILA Z ALLEGRO TE NIEBIESKIE?!!

JA P I E R D O L E

:(

Opublikowano

fajne chociaż ja na lato chcę kupić trampki conversa.

Opublikowano

Najlepsze buty jakie wymyslil czlowiek..allstar-y conversa..kocham te buty ..mam 2 pary i na bank kupie sobie jeszcze jedna..w jednym bez problemu przegibalem 3 lata,buty nie do zajechania

Opublikowano

A wygodne te All stary są?

Opublikowano

Kurtke kupilem, Scotch&Soda za niecala stowke (w tym outlecie torunskim), w rzeczywistosci ciemniejsza jest troche ;)

t0nuy0.jpg

Byly tez jakies dobre Levi'sy, naprawde fajnie sie ukladaly, ale kurde, wydawalo mi sie, ze byly zbyt waskie, bede musial tam wrocic niebawem :]

Edit - lekki fail bo jest jeszcze outletowa 'przypinka', ale robilem zdjecie zaraz po tym jak wrocilem do domu i bylem baaardzo zmeczony, wiec mam nadzieje, ze wybaczycie.

Edytowane przez Sztajniec

Opublikowano
To pomysla ' ale lamus, mysli ,ze jak ma lacoste, to kozak'

;D

takie reakcje najczesciej slysze na gosci z krokodylkiem na polowce

to ja przewrotnie akurat dzisiaj sobie sprawiłem butki Lacosty :) Nie powiem, sporo w tym zasługi i namów dziewczyny <pantofel>, ale fakt faktem, że mi się spodobały, pomimo rzep i płaskiej podeszwy, której długo omijałem, ale w końcu ze mną wygrała.

Tak szczerze to jestem raczej skromny chłopak i wolałbym, żeby nie było w bardzo widocznym miejscu znaku krokodylka, bo nie zależy mi na lansie, ale też imo Lacoste to nie jest jakaś bardzo ąę marka. Teraz pełno luda można w tej marce spotkać. Nie wiem jaka jest oryginalna cena tych butów, w Factory nabyłem je za 298 zyla, więc imo cena do przełknięcia.

mi080929-05-r3.jpg tutaj wyglądają, jakby miały niebieskawy odcień, w rzeczywistości całe czarne.

jeszcze nabyłem zaj.ebistą bluzę z kapturem za 25 zł, bo była w uszkodzonych towarach, a ma małą dziurkę z tyłu, którą bez problemu można zaszyć.

Opublikowano

Nie lubie takich butów, wygladają indentiko jak nike court tradition.

Opublikowano

Jak popatrzyłem na kurtke sztajnca to się zdziwiłem trochę. Rok temu kupiłem bluzę z identycznym wzorkiem w totalnie innym sklepie o__O.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Stern - hm, dziwne.

Anyway, kupilem wreszcie, legit, jak mowili goscie na PFS ;)

2itr1p3.jpg

Opublikowano

199, z Alledrogo, moglem w sumie zamowic z DrJays'a i zyskac jakies 30 zlotych, ale na przesylke bym czekal miesiac + musialbym zebrac ludzi zeby podzielic to, wiec juz olalem i zamowilem z Allegro ;) Najciezej bylo w sumie znalezc jakis legit towar, wiekszosc tych bluz na Allegro to fejki ale chyba dalem rade :)

Opublikowano

Kolorystyka pasków kojarzy mi się z barwami homoseksualistów.

Opublikowano

nie podoba mi sie. niedawno sie napalalem na oldskulowe bluzy adika, ale teraz juz 500 miliardow osob w polsce w tym chodzi, wiec olalem sprawe

Opublikowano

mi taki dekolt troszke nie podchodzi :(

a jaki kolor chcesz zamowic ?

sky blue, gray i black sa w miare, tylko pink'a nie bierz hehe :)