Skocz do zawartości

Zamierzam nabyć/Właśnie nabyłem

Featured Replies

• Odpowiedzi 7,9 tys.
  • Wyświetleń 468,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

dsc00403hwc.jpg

Kupiłem se dzisiaj, c'nie ^_^

100zł, C&A

Ładne ?

Opublikowano

...calkiem niezle. Zamiast motywu roslinnego dalbym zwykle plamy, a same spodnie mogly byc w dlugosci 3/4, ale ogolem spoko.

Opublikowano

dzis w MH czytalem ,by spodnie w palmy, kwiaty i w ogole kwiatki zostawić na plaze, mezczyzna winien nosic proste spodenki, w leciutka kratke, linie lub czyste.

Na fotach ubrani kolezkowie byli fajnie, mieli na sobie wlasnie takie spodnie :)

Edytowane przez banny

Opublikowano
dzis w MH czytalem ,by spodnie w palmy, kwiaty i w ogole kwiatki zostawić na plaze, mezczyzna winien nosic proste spodenki, w leciutka kratke, linie lub czyste.

Prawda. Ja pasiastych nie lubię, więc z krótkich to czyste albo w kratę(na plażę do japonek też ujdą).

Opublikowano

polećcie więc jakiś sklep, gdzie takie klasyczne spodenki można kupić, bo właśnie czegoś takiego szukam, ew. chino. szorty.

Opublikowano

5010114.jpg

kupiłem 169 złota. Lubie ten oldschoolowy look.

Opublikowano

nie podobaja mi sie. chyba, ze do tego biala koszulka i praca na budowie, wtedy ok.

Opublikowano

Teraz jest modne to co 10 lat temu ludzie nosili na budowie : koszule w krate + zwykłe dżinsy.Tyle,że wtedy to kosztowało grosze,a teraz za takie spodnie sobie 170 zł śpiewają bo to vintage by matju jakiś tam.

Opublikowano

chu.jowe zdeka te spodnie - w lumpei mozesz znalezc levisy 501 dokladnie takie same za 10 zł ;p

Opublikowano

i tak wszyscy wiemy, ze bartezo kupil te spodnie bo byly tanie i tylko w takim kolorze byl rozmiar ktory wejdzie mu na dupe

Opublikowano

xD

501 sa fajne, sam mam pare, lecz podoboaja mi sie troszke bardziej luzne spodnie, jak jestescie takimi zainteresowani to obadajcie levis'y 503.

Opublikowano

najlepsze czwórki.

xD

501 sa fajne, sam mam pare, lecz podoboaja mi sie troszke bardziej luzne spodnie, jak jestescie takimi zainteresowani to obadajcie levis'y 503.

501 średnio mi podchodzą. zbyt proste jednak są, wolę takie, które od łydek w dół będą węższe. 517 mają fajny krój.

Opublikowano

dresiarska