Opublikowano 7 kwietnia 201015 l Fakt, tanio w Zarze nie jest. Ale jakość i wygląd cicuhów są warte swej ceny imo.
Opublikowano 8 kwietnia 201015 l Ja tam nie wiem co wy za Zary macie. U mnie koszulki po cztery, pinć dych kupuję, a spodnie nawet za osiem wziąłem. Dla mnie to najlepszy sklep w tych całych je.banych galeriach.
Opublikowano 8 kwietnia 201015 l gekon daj mie linka do twojej opinii xD No mówię, że skasowali, bo facecik się obruszył i zgłosił to po 2 godzinach odkąd to napisałem do moderacji (a na odpowiedż na moj email czekałem 2 tygodnie:), a na walkę na rapy nie miałem ochoty :potter: Dostałem jakąs notkę "Twoja opinia została zakwestionowana przez sklep. Wejdz w link *** i podejmij dyskusję ze sprzedawcą. Wasza rozmowa będzie moderowana", a że w tej opinii nawymyślałem tyle, że chyba nie dodałem jedynie, że sprzedawcy z TKspor zgwałcili mi zonę i 3 letnią córkę, no to nie podjałem wyzwania;] Tera piszę wszedzie gdzie mogę jaki to dziadowski bazar ten tksport. Za głupia ściereczkę! Taki jestem wredny. zobaczymy kto lepiej na tym wyjdzie. Ja nie mam nic do stracenia, a oni mają moja ściereczkę. Edytowane 8 kwietnia 201015 l przez gekon
Opublikowano 8 kwietnia 201015 l Ja tam nie wiem co wy za Zary macie. U mnie koszulki po cztery, pinć dych kupuję, a spodnie nawet za osiem wziąłem. Dla mnie to najlepszy sklep w tych całych je.banych galeriach. Są koszulki i "koszulki" :biggrin:
Opublikowano 8 kwietnia 201015 l Imo też nie ma co przesadzać. Czasem "koszulki" sprzedają w galeriach i za sto złotych, a na allegro, albo tydzień później z przeceny tę samą można zakupić za 15 zł
Opublikowano 8 kwietnia 201015 l jak bede mial wene i wolne to skrobne cos na ten temat, bo to co ostatnio widzialem w galeriach to przesada. i nie mam tu na mysli galerianków i innych smerfów
Opublikowano 8 kwietnia 201015 l niestety musze tak w ogole to pewnie nic nie napsize, ale to wtedy sie tak strasznie podiytowalem tym calym syfem chcialem kupic jedna koszulke, patrze, a kolejka pizd malolatow 30 osob ;O no ku;rwa
Opublikowano 8 kwietnia 201015 l nie bede sie wiecej rozpisywal, ale mialem an mysli to, ze by kupic gupia szmatke w sklepie popularnym musisz sie niezle nastac w kolejkach, bo duzo bydla jest. ale bardziej mnie wkurzyl fakt, ze w wiekszosci sklepow jest wsyztsko za drogie jak na jego standardy jakosciowe - no (pipi) teraz house czy cos podobnego zyczy sobie 39 w góre zł za zwykla koszulke? prosze was... albo z Zary 99 zł <- za tyle kasy mozna miec juz na wyspasie koszulke dobrych, zagranicznych brandow, zreszta malo kto kupuje teesy za taka kase. albo ja po prostu za biedny an zakupy jestem
Opublikowano 8 kwietnia 201015 l Jeśli mam byc szczery to nie uważam, że 99 zeta za koszulką to tak bardzo dużo. Jeśli mi się spodoba i będzie dobra jakościowo to mogę bez problemu tyle dać. A co do kolejek, jak ostatnio byłem w H&M nie było prawie kolejki do kasy (2-3 osoby) za to do przebieralni stałem 15 minut w kolejce. To jest dopiero patologia, jak gówniary wchodzą z masą ciuchów, siedzą 30 minut i walą sobie foty na nk, no (pipi)a. Edytowane 8 kwietnia 201015 l przez Gość
Opublikowano 8 kwietnia 201015 l Ja kupuje po przecenach głównie. Biedny nie jestem, ale sto zeta za koszulke (tylgo dlatego, że to kolekcja wiosna/lato 2010) nie dam. Za jeden sezon za tę koszulkę zapłacę 10 zeta.
Opublikowano 12 kwietnia 201015 l chyba się skusze , w hmie widzialem fajne za 80 zł, na lato bedą ideolo.
Opublikowano 12 kwietnia 201015 l Podwinięcia na nogawkach robią wrażenie. Spodnie a'la Al Bundy. Ale zakładam, że chodzi Ci o buty. Mogą być. Edytowane 12 kwietnia 201015 l przez Kazuo
Opublikowano 13 kwietnia 201015 l chyba się skusze , w hmie widzialem fajne za 80 zł, na lato bedą ideolo. fajne skarpetki
Opublikowano 13 kwietnia 201015 l Jeśli banny mówiłeś o spodniach, to mam takie na sobie właśnie Polecam jak huu szczególnie za te 8 dyszek.
Opublikowano 13 kwietnia 201015 l ojc, zapomnialem chodzi o spodnie. a [podwijanie nogawek to tylko dla wtajemniczonych
Opublikowano 13 kwietnia 201015 l Ja czasem podwijam nogawkę. Bo nie mam osłony na zębatkę w rowerze. One tak podwinięte mają w standardzie?
Opublikowano 13 kwietnia 201015 l do takich spodni to trzeba miec kształtną dupe, bo patrząc na ich lekko workowate kształty musza sie na czyms opinac, zresztą..
Opublikowano 13 kwietnia 201015 l Ja czasem podwijam nogawkę. Bo nie mam osłony na zębatkę w rowerze. One tak podwinięte mają w standardzie? nie wierze, ze to pisze, ale punkt dla ciebie - podwiniecie nogawki jest czesciowo elementem grup fixed gear, czyli 'rowerarzy ;p
Opublikowano 14 kwietnia 201015 l Ja czasem podwijam nogawkę. Bo nie mam osłony na zębatkę w rowerze. One tak podwinięte mają w standardzie? nie wierze, ze to pisze, ale punkt dla ciebie - podwiniecie nogawki jest czesciowo elementem grup fixed gear, czyli 'rowerarzy ;p No to to wiem, miejscowa ziomalia miała też przez jakiś czas epizod że bez powodu tak podwijali jedną nogawkę. Myślę nad którymś z tych spodniów. http://allegro.pl/item996227180_big_star_matt_jeansy_vintage_30_32_pas_82cm_okazja.html http://allegro.pl/item984048226_spodnie_levi_s_527_r_30_32_lee_wrangler_levis.html http://allegro.pl/item997351050_wrangler_sharkey_spodnie_vintage_dark_blue_w30_l32.html http://allegro.pl/item997344080_lee_clark_flaps_unikat_spodnie_vintage_new_w30_l32.html
Opublikowano 14 kwietnia 201015 l ostatnie wranglery i lee pojda za gruba forse, okolo 100 zł w gore, wiec jak nie amsz tyle, to te levi;'sy sa dobre