Opublikowano 27 listopada 200816 l No to niezłą okazję żeś wyczaił . Obie pary fajne całkiem, drugie bardziej mi pasują.
Opublikowano 27 listopada 200816 l Na angielskim eBayu, polecam sprzedawce dumpdump1966. Jako, że mam rozmiar angielską 12stke to trafiłem na buty ze zniżką, widocznie nie schodziły.
Opublikowano 27 listopada 200816 l Te Etniesy są za(pipi)iste. Jak w ogóle wygląda sprawa sprowadzania ciuchów z zagranicy? Czy przy spadku wartości złotego jest to nadal opłacalny biznes?
Opublikowano 27 listopada 200816 l Jak widać, mi się opłacało. Wystarczy tylko poświęcić trochę czasu i dobrze poszukać. Cena funta jest w miarę dobra i stabilna, z dolarem już gorzej.
Opublikowano 9 grudnia 200816 l lacoste taka sama jakosc jak nike adidas puma czy reebok a to dlatego ze sa szyta w tych samych fabrykach w chinach czy tajlandi. naprawde ciezko mi znalezc roznice w tych markach, moge powiedziec tylko ze nike ktore ja kupuje jakos wolniej sie rozwalaja od innych, reeboki mi sie szybciej rozwalily ale moze dlatego ze od niedawna zaczynam dbac o obuwie za ktore zaplacilem pieniedzmi ciezko zarobionymi ps: nie wiem czy na allegro znajdziesz orginalne lacosty, wszystkie te w cenach 2XXzl to fake radzilbym poszukac na zagranicznych serwisach, albo sklepeach internetowych.
Opublikowano 9 grudnia 200816 l nie znam sie na lacostach ;/ zamowilem sobie nike af1 czarne niskie. Poka jakie, jestem fanem AF1 :-)
Opublikowano 9 grudnia 200816 l a ja takie tylko sznurowki sobie zmienilem na czarne i so idealne olszamn te twoje najeczki troche jak na obcasie wygladaja, duza ta podeszwa strasznie ;/ Edytowane 9 grudnia 200816 l przez puszkin
Opublikowano 9 grudnia 200816 l http://www.hypenike.com/images/150307637564602737.jpg takie Dobre sa, szanuje je na rowni z allwhite. Jako ze AF sie nawet, nawet nadaja na zime, to rozkminiam zeby kupic jakies high.
Opublikowano 9 grudnia 200816 l a ja takie tylko sznurowki sobie zmienilem na czarne i so idealne Imo wtedy brzydko to wygląda, zero kontrastu czegokolwiek zwykle czarne buty. Ja zawsze jak czarne buty to białe szunrówki i na odwrót.
Opublikowano 9 grudnia 200816 l bandit, to tylko tak na fotce wyglada, twoje adio maja niewiele mniejsza. na zywo wyglada to normalnie
Opublikowano 9 grudnia 200816 l no skoro Michau tak mwisz to tak pewnie jest Imo wtedy brzydko to wygląda, zero kontrastu czegokolwiek zwykle czarne buty. Ja zawsze jak czarne buty to białe szunrówki i na odwrót. ja tam wole, jak jest ladny jednolity kolor, biala podeszwa dla kontrastu wystarczy
Opublikowano 9 grudnia 200816 l Rajts z podeszwą, ale i tak wole z kontrastowymi sznurówkami. Co do AF1 widziałem pjękne w galerii ale za 379zl nie daje wiecej niz 250zl za buty przynajmniej do tej pory tak było. Ale się szarpne też kiedyś ;]
Opublikowano 10 grudnia 200816 l tez af1 kupiłem, mid, czarne z białym swooshem Ja sie wlasnie nad nimi zastanawiam
Opublikowano 10 grudnia 200816 l a nie orinetuje sie ktos gdzie w okolicach katowicow mozna zobaczyc/przymierzyc obuwie lacoste ? w scc ostatnio nie bylo ;[
Opublikowano 11 grudnia 200816 l w heavy duty w scc zazwyczaj są, spróbuj innym razem. w royal collection mają ciuchy lacoste, może buty też?
Opublikowano 11 grudnia 200816 l w HD nie bylem, w royalu wlasnie nie mili, same ciuchy ;/ jak mi ktos znajdzie te buty za podobna cene rozmiar 44 to bedzie mial u mnie piwo. http://allegro.pl/item500467119_nike_court..._cm_i_inne.html Edytowane 11 grudnia 200816 l przez Mati
Opublikowano 11 grudnia 200816 l http://allegro.pl/item497000898_nike_court..._ego_sport.html Tylko takie znalazłem
Opublikowano 12 grudnia 200816 l Czy ktos wie czy w Polandzie znajde takie butki (badz tez podobne do tych)? Jak narazie to tylko na jednej aukcji allegro je widzialem ale nie moj rozmiar.
Opublikowano 12 grudnia 200816 l Swego czasu mialem chrapke na inne Osirisy, ale tez sie smakiem obszedlem http://allegro.pl/item497000898_nike_court..._ego_sport.html Tylko takie znalazłem
Opublikowano 12 grudnia 200816 l Osiris robi chyba najlepsze mid-topy tylko wlasnie slabo dostepne w Polsce.