Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Odpowiedzi 10,2 tys.
  • Wyświetleń 774,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Przy okazji pobytu na Ojczyźnie nabyłem sobie o takie z nowej kolekcji...   ADIDAS TERREX SWIFT SOLO   http://sklep.sizeer.com/adidas-terrex-swift-solo-meskie-buty-buty-outdoor,plec,MM,B,BO,2915

• Dalem sobie spokoj z maxami i dobrze. Kumpel mowi - karva maxy? To nie twoj styl. I ma racje, popelnilbym taki sam blad jak z Jordanami na ktore teraz nie moge patrzec. Ale jestem mega zadowolony, bo

Opublikowano

No więc wziąłem te HSU Emerici :D Niby o rozmiar za duże ale przeżyje bo podobają mi się. Chciałem z supersklepu bo sobie decki nowe kupowałem do fingerboardu (fajna sprawa) a, że moje najki jakoś się małe zrobiły to w buty też zainwestuje, wyślą mi jedną paczką wszystko na urodzinki i gites. Dzięki za pomoc ;)

Opublikowano
http://www.allegro.pl/item559392491_wyprze...ier_gratis.html Co sądzicie ?

Szukam jakieś butki na wiosnę coś w tym stylu ^.Nie chce żadnych skejtowskich buciorów które wyglądają jak klocki na moich przeszczepach.

Całkiem fajne imo. Mimo, że reeboki to tylko do kosza uznaję, to są nawet smukłe ;) Może dla mnie za wąskie ale trampki rulez!

Opublikowano

Nom, Leo są za(pipi)iste, tez chciałem sobie kiedyś kupić, ale w innej kolorystyce. W koncu stanęło na czymś innym, ale kiedyś może sobie jeszcze sprawie.

Opublikowano

fajne ale bez szalu :)

co do tych lacostow to wcalnie nie kierowalem sie znaczkiem krokodyla : ja zawsze unikam kupowania odziewzy i obuwia z mega wy(pipi)anym logo.

Opublikowano

no, court tradition są uber oklepane

Opublikowano

Panowie , doradzi mi ktoś butki w stylu tamtych reeboków ?

Opublikowano
Mój ideał, bez zbędnych bajerów. Fallen Ripper.

FLRIBW.jpg

Oj wpis.

Opublikowano

Takie skrzyżowanie trampek z halówkami też mi się nie widzi.

Opublikowano

Nie zaprzeczam ale te Falleny wyżej to mają dół (gumę, podeszwe) od trampek i górę od 'skejtowkich butów' których kapell nie chciał podobno ;) Chociaż te rippery mi się podobają.

Edytowane przez tomsecret1993

Opublikowano

Te Falleny byłby idealne w kolorystyce zielonej lub fioletowej ;)

Opublikowano

no jaaa zachorowałem na te Emerica Leo zielone/czarne/białe :< i oczywiście NIGDZIE nie ma w moim rozmiarze...

ew. HSU wciągłbym tez, ale to samo - albo brak mojego rozmiaru albo cena 270 zł (bo z 'kolekcji' na 08 juz nie ma)...

a takie fajne butki . jakies inne w tych klimatach moze ? tylko nie z super sklepu bo tam wszystko chyba ogranałem (prócz wybiórczych emerica i Es to tam sam szmelc sie pałęta)

Opublikowano

o fajne ;D

<zapisuje w notatniku>

i w ogóle :

"Do każdej pary butów dodatkowa para sznurowadeł oraz dla pierwszych 100 Klientów katalog LANDO 2008 GRATIS"

to mnie przekonuje !

---

ale juz czarne z tego modelu tak fajnie nie wyglądają : http://allegro.pl/item541870283_buty_lando..._43_9_2008.html

Opublikowano

Kiedyś tutaj pokazywałem moje Lando, Tori stawiał że po 5 miesiącach padną. Nie miał racji, ale brzydkie się dośc zrobiły to je teraz używam wiadomo gdzie.

edit.ale za tą cene nie polecam.

Edytowane przez _Be_