Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano
...no wolę to niż durnowato kolorowe trampki/płaskie halówki, jakieś mokasyny, czy inne sandały do skarpet :spox:

to chyba jednak wole to co wypisales..

• Odpowiedzi 10,2 tys.
  • Wyświetleń 774,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Przy okazji pobytu na Ojczyźnie nabyłem sobie o takie z nowej kolekcji...   ADIDAS TERREX SWIFT SOLO   http://sklep.sizeer.com/adidas-terrex-swift-solo-meskie-buty-buty-outdoor,plec,MM,B,BO,2915

• Dalem sobie spokoj z maxami i dobrze. Kumpel mowi - karva maxy? To nie twoj styl. I ma racje, popelnilbym taki sam blad jak z Jordanami na ktore teraz nie moge patrzec. Ale jestem mega zadowolony, bo

Opublikowano

...gheheh...to poczekajta az wam nadepnę przypadkowo na nogę w tłumie :D :D

Kura - nie w mojej opinii.

Edytowane przez Siara_iwj

Opublikowano

kazdy ma styl taki jaki lubi, jak lubisz glany to nic do nich nie mam poprostu uwazam je za niechigieniczne, i nie wyobrazam sobie isc do kogos do domu i zdjac u niego glana z przepocona skarpeta :) jak jest goraco jak sku.rwysyn to laze w japonkach i wali mnie to ze mysla ludzie ze to pedlaskie ale sa za to mega wygodne.

Edytowane przez wielad

Opublikowano

...eee...ale w japonkach to dziadostwo od paska włazi między palce, uwiera i wnerwia, w każdym razie mnie...nad wodą wole zwykłe klapki...

Opublikowano
kazdy ma styl taki jaki lubi, jak lubisz glany to nic do nich nie mam poprostu uwazam je za niechigieniczne, i nie wyobrazam sobie isc do kogos do domu i zdjac u niego glana z przepocona skarpeta :) jak jest goraco jak sku.rwysyn to laze w japonkach i wali mnie to ze mysla ludzie ze to pedlaskie ale sa za to mega wygodne.

Osoby chodzące w glanach latem wchodzą zazwyczaj do domów kolegów/koleżanek też noszących glany, więc wszyscy są przyzwyczajeni ;) Też noszę glany ale już rzadziej niż częściej i nie są niewygodne, można się przyzwyczaić.

Opublikowano

hehe, banny aproves ! :D

to biore :P

pozdro :D

Opublikowano

kumpel ma takie w innej kolorystyce - fajne są ;)

btw - mój kumpel pracuje w tym sklepie co to aukcje zapodałeś ;]

Opublikowano

nie no serio fajne buciki

jakbym mial wolna kase, a takiej nigdy nie mam niestetym, to tez bym wzial :)

Opublikowano

Mój kumpel też ma, indetyczne, prezentują się bardzo ok tylko, że on nosi jedną sznurówkę białą a drugą tą alternatywną (niebieska) i to wygląda c(pipi) :ali_g: ale tak to ok :)

Opublikowano

fajne sa :) juz mi sie przejadly te wasze air xxx i wszystkie high za koste wstawiane tu przez was :P

Opublikowano

nie, wole klasyczne. te z bajerami zostawiam brudasom, punkom i emo.

Opublikowano

Chucki Taylory zawsze za(pipi)iste :)

Opublikowano

Wiadomo, klasyka. Fajne buciki, lecz nie w moim stylu.

Opublikowano

...fajny, zwykły trampol. Przewaznie dla panczurów, i nirwanowców. Jedyna wada - noga poci się pod tą gumą bardziej niż w glanie.