Opublikowano 8 kwietnia 200916 l ...fajny, zwykły trampol. Przewaznie dla panczurów, i nirwanowców. NO fajny ale mi sie tak samo kojarzy - z gimbusami (emo, nirwana i reszta gówna).
Opublikowano 8 kwietnia 200916 l Przewaznie dla panczurów, i nirwanowców. Kto to jest panczur? Punk chyba
Opublikowano 9 kwietnia 200916 l http://aukcjewp.wp.pl/show_item.php?item=601419049 to nie sa jakies chinskie podroby?
Opublikowano 9 kwietnia 200916 l Nie wiem ale fajne są. Edytowane 10 kwietnia 200916 l przez tomsecret1993
Opublikowano 9 kwietnia 200916 l http://aukcjewp.wp.pl/show_item.php?item=601419049 to nie sa jakies chinskie podroby? nie, stan smith'ów podrobionych nie widziałem
Opublikowano 12 kwietnia 200916 l Niedługo mam zamiar kupić? Polecacie, może jakiś inny wzór lub po prostu zwykłe czarne?
Opublikowano 13 kwietnia 200916 l to sa z serii the who? jeszcze jeden jest fajny z taka duza flaga bryt. no i seria pink floyd jest spoczko, jesli lubisz
Opublikowano 13 kwietnia 200916 l ...fajny, zwykły trampol. Przewaznie dla panczurów, i nirwanowców. NO fajny ale mi sie tak samo kojarzy - z gimbusami (emo, nirwana i reszta gówna). prawdziwe debile. Edytowane 13 kwietnia 200916 l przez _Be_
Opublikowano 13 kwietnia 200916 l Ty gupi jesteś serio. NIe było u Ciebie na wsi tam fali 'czarnych metali z gimnazjmum' ubranych we flanele, koszulki nirwany i popierdalających w trampkach ? Stad moje skojarzenie, a bucisze to klasyk sie wie, ino m sie kojarzy tak a nie inaczej. ;]
Opublikowano 13 kwietnia 200916 l Ty gupi jesteś serio. NIe było u Ciebie na wsi tam fali 'czarnych metali z gimnazjmum' ubranych we flanele, koszulki nirwany i popierdalających w trampkach ? Stad moje skojarzenie, a bucisze to klasyk sie wie, ino m sie kojarzy tak a nie inaczej. ;] U mnie w klasie tacy są, śmierdzą
Opublikowano 13 kwietnia 200916 l to sa z serii the who? jeszcze jeden jest fajny z taka duza flaga bryt. no i seria pink floyd jest spoczko, jesli lubisz no właśnie te z flagą są też spoko, dlatego też zastanawiam się jakie wziąść a te Pink Floyd mi się nie podobają zbytnio
Opublikowano 13 kwietnia 200916 l 1 2 Raczej oryginały co? A wracając do trampów to mi sie juz przejadly nawet te z płomieniami jedynie Converse Concert HI mi teraz podchodzą, ale tylko w wersji skórzanej, która jest niestety zbyt droga jak dla mnie
Opublikowano 13 kwietnia 200916 l A w związku z trampkami pojawia się pytanie: czy podwinąć nogawki i jakie spodnie do tego nosic?
Opublikowano 13 kwietnia 200916 l na znak protestu przeciwko wsi zrobmy sobie wszyscy avatary z gry final fantasy!
Opublikowano 13 kwietnia 200916 l 1 2 Raczej oryginały co? A wracając do trampów to mi sie juz przejadly nawet te z płomieniami jedynie Converse Concert HI mi teraz podchodzą, ale tylko w wersji skórzanej, która jest niestety zbyt droga jak dla mnie chyba nie chcesz ich kupić, co...?
Opublikowano 13 kwietnia 200916 l Te Pumki są na pewno lepsze od tych wszystkich trampek i innych konwersów itd, itp. Ale zależy, co kto lubi ;]
Opublikowano 13 kwietnia 200916 l No wieś wieś, ale dla mnie akurat większym obciachem jest założenie kolorowych trampek czy innych takich wynalazków.
Opublikowano 13 kwietnia 200916 l kolorowe trampki sa czesto spotykane u brudasek takich w stylu grunge. tez mi sie nie podobaja. niedlugo stuknie mi rok jak pracuje w obuwniczym i widze jacy ludzie kupuja i mierza puma ferrari.