Opublikowano 11 maja 200915 l te adio brazowe ok, tylko bez logo i tych paseczkow na dole bylyy calkeim zayebiste
Opublikowano 11 maja 200915 l Bartek, ale teraz jesli schudles to lepiej bedziesz wygladal w normalnych, smuklych butach. AF1 sobie kup. Powaznie
Opublikowano 11 maja 200915 l fajne Widze tori, ze biale trepy lubisz - polec ziom jak mozesz jakies fajne buciory do 2,5 stowy biale, firma niewazna - maja wygladac za.j.e.b.i.scie do szerokich ciemno granatowych spodni. :idea:
Opublikowano 11 maja 200915 l te Reebok'i to najlepsze buty tutaj od dłuższego czasu, co też nie oznacza, że są zbyt dobre
Opublikowano 11 maja 200915 l te Reebok'i to najlepsze buty tutaj od dłuższego czasu, co też nie oznacza, że są zbyt dobre hehe. @Tomek AF1 smukłe? Bleee Jak mozna wyzywac kogos od gejow i pokazywac buty w takim kolorze? My się z Luckiem bardzo kochamy i czasem lubimy się tak podroczyć. Zielone są całkiem zaje'biste i już od dawna chciałem takie buty (znaczy się takiego koloru) mam dośc białych i czarnych. Edytowane 11 maja 200915 l przez _Be_
Opublikowano 11 maja 200915 l Brązowy dla gejów? Tomasz, na EP masz w mordę! Zielony też? (pipi)a, to akurat moje ulubione kolory ubrań. W sensie, że koszulki i bluzy zielone, a buty brązowe. Panie doktorze, czy jestem gejem?
Opublikowano 11 maja 200915 l widziałem w sklepie buty, chyba te w każdym razie zaje.biste były, a te raczej nie są, więc albo to wina koloru, albo to nie te
Opublikowano 11 maja 200915 l No dobra brazowy i zielony to nie sa kolory gejowskie, ale pedalskie jak najbardziej (oczywiscie jesli chodzi o buty)
Opublikowano 11 maja 200915 l brazowy i zielony to nie sa kolory gejowskie, ale pedalskie jak najbardziej ?
Opublikowano 11 maja 200915 l No dobra brazowy i zielony to nie sa kolory gejowskie, ale pedalskie jak najbardziej (oczywiscie jesli chodzi o buty) :ASD umrzyj
Opublikowano 11 maja 200915 l brazowy i zielony to nie sa kolory gejowskie, ale pedalskie jak najbardziej ? chyba chodzi o to,ze na rower dobre.
Opublikowano 11 maja 200915 l brazowy i zielony to nie sa kolory gejowskie, ale pedalskie jak najbardziej ? chyba chodzi o to,ze na rower dobre. XD Kolesiowi od tego boksu chyba się w głowie po przestawiało.
Opublikowano 11 maja 200915 l Polećcie mi jakieś buty, nie za drogie, nie za ekstrawaganckie, wygodne i jakieś takie stylowe i nie gejowskie.
Opublikowano 12 maja 200915 l brazowy i zielony to nie sa kolory gejowskie, ale pedalskie jak najbardziej ? chyba chodzi o to,ze na rower dobre. XD Kolesiowi od tego boksu chyba się w głowie po przestawiało. widze ze sie chlopaki troche spinacie, nawet pozartowac nie mozna, no coz wazna rzecz co nie
Opublikowano 12 maja 200915 l Zdrowo gadasz, pedalskie i tyle. Te białe powyżej w miarę ok, ale IMO z deka babskie.
Opublikowano 12 maja 200915 l Projektanci z GLOBE to jakieś beztalencia. Całe te lata mojego zainteresowania deskowymi firmami nie znalazłem ani jednego, dosłownie ANI jednego modelu butów z ich marki, który byłby ładny.
Opublikowano 12 maja 200915 l Projektanci z GLOBE to jakieś beztalencia. Całe te lata mojego zainteresowania deskowymi firmami nie znalazłem ani jednego, dosłownie ANI jednego modelu butów z ich marki, który byłby ładny. Taa ale te juz fajne...
Opublikowano 12 maja 200915 l Pare fajych nowych bucikow z supersklepu: no, spoko są jeszcze te, skuszę się może na któreś: chociaż w tych pierwszych trójkąty trochę odrzucają Edytowane 12 maja 200915 l przez Qra
Opublikowano 12 maja 200915 l Te granatowe Esy mają identyczny krój jak te moje, które niedawno kupiłem. Dodam, że jest spoko I kolor też ok. Te pierwsze suck.