Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

jeśli ktoś kupuje buty po to by rzucały się w oczy to powodzenia, te co wysłales są jednak zbyt drogie i odpowiedź brzmi - nie warto

• Odpowiedzi 10,2 tys.
  • Wyświetleń 723,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Przy okazji pobytu na Ojczyźnie nabyłem sobie o takie z nowej kolekcji...   ADIDAS TERREX SWIFT SOLO   http://sklep.sizeer.com/adidas-terrex-swift-solo-meskie-buty-buty-outdoor,plec,MM,B,BO,2915

• Dalem sobie spokoj z maxami i dobrze. Kumpel mowi - karva maxy? To nie twoj styl. I ma racje, popelnilbym taki sam blad jak z Jordanami na ktore teraz nie moge patrzec. Ale jestem mega zadowolony, bo

Opublikowano

poszkuje butow dla siebie na wiosne/lato. jak bylem w norwegii to w sklepie diesla widzialem trampki ze skory w takim dieslowskim stylu. taki mocny vintage, podniszczone itd.

interesuje mnie cos w ten desen, widzial ktos cos takiego? banny? xD

Opublikowano

Na allegro są te trampki diesla, jakbyś chciał je, a nie coś podobnego:)

jeśli ktoś kupuje buty po to by rzucały się w oczy to powodzenia, te co wysłales są jednak zbyt drogie i odpowiedź brzmi - nie warto

rzucające się w oczy = warte uwagi

Opublikowano

to sobie wciagnij czerwone kalosze i zrób w nich wycięcia na palce. Też będziesz rzucał się w oczy.

jajebiee..

Opublikowano

Co wy macie z tymi ząbkowanymi podeszwami? brzydkie to naprawdę, już dunki nawet lepsze, to wygląda jak takie fajne elo tenisówki dla ośmiolatków

Opublikowano

to sobie wciagnij czerwone kalosze i zrób w nich wycięcia na palce. Też będziesz rzucał się w oczy.

jajebiee..

ja(pipi)ie, wolałbym czerwone gumiaki niż buty w ktorych łazi każdy gimber. Z resztą napisałem wyraznie, ze chodziło o ja(pipi)ie buty warte uwagi rzucające się w oczy = ciekawe i oryginalne stylistycznie, a nie w sensie, że pstrokate

Tak całkiem inną drogą to to rzucanie w oczy jest chyba celem pozytywnego ubioru? No chyba, że wolisz łazić jak klaka/ksero jakiegoś małolata? To oczywiście pytanie na ktore znam odpowiedź, bo od jakiegoś czasu w tym temacie oglada się jedne i te same buty:)

Edytowane przez gekon

Opublikowano

fuck, skad i za ile??

Distance w Poznaniu za 250zł

myślałem jeszcze nad zielonymi Bruinami SB, słyszałem, że limitowane, ale te Cortezy lepiej wyglądały na nodze

Opublikowano

fallenloafblksu.JPG

Na lato zamiast tzw,, jezuskow,, i innych klapek ;]

Opublikowano

Co to za materiał? wygląda jak rzepa :P

Opublikowano

Ten znaczek helghastów/swastyka psuje wszystko.

Opublikowano

Lepszy od lyzwy z boku

Edytowane przez BieŃ

Opublikowano

Te falleny wyglądają jak dywan z podeszwą.

Opublikowano

Skąd tyś wziął te falleny jak od dwóch lat takich nie produkują :D

49 zeta jakis pseudo skateshop w gliwicach lol fpyte wygodne som :smile:

Opublikowano

clarks-wallabee-dessert-boot-grey.jpg

wie ktoś gdzie można tanio dostać? i w ogóle gdzie pomierzyć? wiem, że w krakowie jest sklep; na śląsku coś może?

Opublikowano

Nie (pipi) Figlarz, bo na żywo fajnie wyglądają z dobrze dobranym fitem.Qra, Jeśli chcesz koniecznie oryginalne Clarks to tanio raczej nie znajdziesz :confused:

Opublikowano

nike-cortez-multipack-3a.jpg

takie kupiłem

Nie wiem co się tak jaracie tymi pantoflami naprawde i te ząbkowate podeszwy, czubek jakiś taki dziwaczny. Ogólny wygląd przypomina mi jak by były one przeznaczone dla dzieci z płaskostopiem, ale o gustach się nie dyskutuje.

Edytowane przez Spyker