Opublikowano 22 marca 201015 l jeśli ktoś kupuje buty po to by rzucały się w oczy to powodzenia, te co wysłales są jednak zbyt drogie i odpowiedź brzmi - nie warto
Opublikowano 22 marca 201015 l poszkuje butow dla siebie na wiosne/lato. jak bylem w norwegii to w sklepie diesla widzialem trampki ze skory w takim dieslowskim stylu. taki mocny vintage, podniszczone itd. interesuje mnie cos w ten desen, widzial ktos cos takiego? banny? xD
Opublikowano 22 marca 201015 l Na allegro są te trampki diesla, jakbyś chciał je, a nie coś podobnego:) jeśli ktoś kupuje buty po to by rzucały się w oczy to powodzenia, te co wysłales są jednak zbyt drogie i odpowiedź brzmi - nie warto rzucające się w oczy = warte uwagi
Opublikowano 22 marca 201015 l to sobie wciagnij czerwone kalosze i zrób w nich wycięcia na palce. Też będziesz rzucał się w oczy. jajebiee..
Opublikowano 22 marca 201015 l Co wy macie z tymi ząbkowanymi podeszwami? brzydkie to naprawdę, już dunki nawet lepsze, to wygląda jak takie fajne elo tenisówki dla ośmiolatków
Opublikowano 22 marca 201015 l to sobie wciagnij czerwone kalosze i zrób w nich wycięcia na palce. Też będziesz rzucał się w oczy. jajebiee.. ja(pipi)ie, wolałbym czerwone gumiaki niż buty w ktorych łazi każdy gimber. Z resztą napisałem wyraznie, ze chodziło o ja(pipi)ie buty warte uwagi rzucające się w oczy = ciekawe i oryginalne stylistycznie, a nie w sensie, że pstrokate Tak całkiem inną drogą to to rzucanie w oczy jest chyba celem pozytywnego ubioru? No chyba, że wolisz łazić jak klaka/ksero jakiegoś małolata? To oczywiście pytanie na ktore znam odpowiedź, bo od jakiegoś czasu w tym temacie oglada się jedne i te same buty:) Edytowane 22 marca 201015 l przez gekon
Opublikowano 22 marca 201015 l fuck, skad i za ile?? Distance w Poznaniu za 250zł myślałem jeszcze nad zielonymi Bruinami SB, słyszałem, że limitowane, ale te Cortezy lepiej wyglądały na nodze
Opublikowano 25 marca 201015 l A propos: http://allegro.pl/item970896650_nike_main_draw_wyprzedaz_nr44_od_top.html Przymierzam się do kupna i chyba w końcu je wezmę <ok>
Opublikowano 26 marca 201015 l Skąd tyś wziął te falleny jak od dwóch lat takich nie produkują 49 zeta jakis pseudo skateshop w gliwicach lol fpyte wygodne som :smile:
Opublikowano 28 marca 201015 l wie ktoś gdzie można tanio dostać? i w ogóle gdzie pomierzyć? wiem, że w krakowie jest sklep; na śląsku coś może?
Opublikowano 29 marca 201015 l Nie (pipi) Figlarz, bo na żywo fajnie wyglądają z dobrze dobranym fitem.Qra, Jeśli chcesz koniecznie oryginalne Clarks to tanio raczej nie znajdziesz :confused:
Opublikowano 29 marca 201015 l takie kupiłem Nie wiem co się tak jaracie tymi pantoflami naprawde i te ząbkowate podeszwy, czubek jakiś taki dziwaczny. Ogólny wygląd przypomina mi jak by były one przeznaczone dla dzieci z płaskostopiem, ale o gustach się nie dyskutuje. Edytowane 29 marca 201015 l przez Spyker