Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Kojarzycie jakiś sklep, w którym można kupić zimowe sneakersy? Wiecie, takie z futerkiem w środku. Nie lubię typowych zimowych butów, a chciałbym coś wciągnąć na zbliżające się chłody.

• Odpowiedzi 10,2 tys.
  • Wyświetleń 723,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Przy okazji pobytu na Ojczyźnie nabyłem sobie o takie z nowej kolekcji...   ADIDAS TERREX SWIFT SOLO   http://sklep.sizeer.com/adidas-terrex-swift-solo-meskie-buty-buty-outdoor,plec,MM,B,BO,2915

• Dalem sobie spokoj z maxami i dobrze. Kumpel mowi - karva maxy? To nie twoj styl. I ma racje, popelnilbym taki sam blad jak z Jordanami na ktore teraz nie moge patrzec. Ale jestem mega zadowolony, bo

Opublikowano

Ja chyba sobie sprawie na jesień te:

246822423_1.jpg

Mam już jedną parę tej firmy i nie narzekam.

Opublikowano

Te najki by były całkiem spoko gdyby nie kilometrowa grubosc podeszwy :/.

Te ostanie też fajne, ale na mnie gruba biała podeszwa działa odstraszająco.

Opublikowano

Też mnie to już powoli wkurza. Supry nie cierpią na " chorobę białej podeszwy", ale są drogie i nie mają modeli zimowych...

Opublikowano

Co do AM, to chętnie bym przygarnął parkę, w jakimś stonowanym CW, ale 4 stówki za buty nie dam, bo nie mam. Jednak buty dobre i nie ogarniam, jak ktoś może je porównywać do adidaso-halówek.

Jeśli chodzi o mnie, to mam teraz takie:

DYp0S.jpg

i takie:

cD7l0.jpg

Moje pierwsze i na stówę nie ostatnie vansy <3

+ pytanie - używal ktoś z was farby/renowatora do zamszu? Działa to? Bo mam jedne najeczki (na grubej, białej podeszwie) i po praniu w ogóle nie wyglądają (farba się sprała w juch), a sam but niezniszczony, nadałby się jeszcze do chodzenia.

Opublikowano

W airmaxa nie da sie grac w kosza. Raz sobie kostke skrecilem. Ale do biegania sa idealne

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Kozackie, bierz.

Opublikowano

Szukam fajnych bucików na zimniejszy okres (jesień-zima). Fajnie by było jakbyście mi polecili coś markowego w fajnej cenie.

Edytowane przez winner

Opublikowano

doradzcie mi jakies fajne niskie/srednie skate-buty, najlepiej w kolorystyce czarno-białej... przegladalem na necie i nic mnie nie zachwyca....

Opublikowano

Szukam fajnych bucików na zimniejszy okres (jesień-zima). Fajnie by było jakbyście mi polecili coś markowego w fajnej cenie.

W zeszłym roku kupiłem buty zimowe Salomona. Nie miałem okazji testować ich za długo, ale rzeczywiście nie zmarzłem przez godzinę stania w miejscu na dworze przy -15 (koncert), a także do wnętrza nigdy nie przedostała się woda. Tylko nie wiem czy cena fajna szczególnie, wynalazki od Nike czy Adi są tańsze.

Edytowane przez Wampis

Opublikowano

W kategorii trampki:

Siara > Bień

Opublikowano

Trampki Bienia wyglądają jak nogi jakiegoś bohatera z kreskówki.

Opublikowano

To moze jeszcze ciekawostka:

Soul ma 2 pary airmaxow :F

W tym momencie już 4ry :f Lighty, 90, Skyline i LTDki.

Opublikowano

90stki ;)

Opublikowano

20110829001.th.jpg

20110829003.th.jpg

20110829005.th.jpg

20110829004.th.jpg

Opublikowano

xD