Opublikowano 2 lipca 201212 l Wystarczy, że buty mam kreatywne. fit postaram się zapodać później. czy, jutro/pojutrze. Edytowane 2 lipca 201212 l przez Soul
Opublikowano 2 lipca 201212 l Pasuje do wszystkiego jesli masz w du.pie to, w co się ubierasz. fix'd Nie rozmawiamy teraz o vansach ani butach po dziadku. Serio nie rozumiem jaki problem niektorzy maja z amami bo jednak na calym swiecie uwazane sa za spoko buty. No ale wiadomo, na tym forumku jak ktos nie ubiera sie jak 50letni biznesmen to gimbaza Dlaczego od razu ze skrajności w skrajność? Można się ubierać kolorowo i młodzieżowo i nie zahaczać o gimberskie albo pedalskie motywy. Z tymi butami to gwarantowane, że przy kupnie browara w kerfurze kasjera poprosi o dowód.
Opublikowano 2 lipca 201212 l Soul, pokaż fita z tymi butami. czapka z napisem prosto tshirt z napisem prosto spodnie z napisem prosto buty z napisen nike zapewne tak
Opublikowano 2 lipca 201212 l Ja jako fan militariów aktualnie chodzę w czymś takim Klasyczne Jungle Boots z wojny Wietnamskiej. Na letnie upały bardzo komfortowe. Pewnie wszystkim wydadzą się okropne
Opublikowano 2 lipca 201212 l stopa Ci się nie stopiła ? Wbrew pozorom są bardziej komfortowe w wysokich temperaturach niż większość 'adidasów'. Mogę w nich chodzić cały dzień i noga się nie spoci tak bardzo jak w innych butach. W końcu buty zaprojektowane specjalnie do tropikalnych dżungli :ph34r:
Opublikowano 3 lipca 201212 l Potwierdzam. Miałem kiedyś takie same, miałem i desert bootsy. Te drugie chyba nawet lepsze na upał.
Opublikowano 3 lipca 201212 l w sklepach polskich w necie ni ma wiec pewnie ibej. Ile dałeś? Super są.
Opublikowano 3 lipca 201212 l kupione najlepszy buty we wszechswiecie, kiedys szukalem tego modelu w zagranicznych sklepach(ten model albo bardzo podobny) ile dales z przesylka?
Opublikowano 3 lipca 201212 l Tak się składa że znajomy przyjeżdża do polandy z juesej to go poprosiłem by tam mi zakupił. Gdzieś 75$ chyba.
Opublikowano 3 lipca 201212 l kupione zrób real fotki i wrzuć ciekawe czy wyglądają tak dobrze jak na zdjęciu
Opublikowano 4 lipca 201212 l Tak się składa że znajomy przyjeżdża do polandy z juesej to go poprosiłem by tam mi zakupił. Gdzieś 75$ chyba. Jak wyglada sprawa z rozmiarem? to ta sama rozmiarowka co zwyczajne allstary? Mialem kilka okazji na ibeju zeby je zakupic ale nie moge sie przekonac do kupowania butow bez przymierzania..ale jesli siedza tak samo jak zwyczajne trampki to moge zaryzykowac ten jeden raz
Opublikowano 4 lipca 201212 l jednak chodzilo mi o te zdjecie z 2010 i oczywiscie w z(pipi)anej pl nigdy sie nie pojawily. ale ku.rwa puma ferrari to w kazdym sklepie ;/
Opublikowano 4 lipca 201212 l Tak się składa że znajomy przyjeżdża do polandy z juesej to go poprosiłem by tam mi zakupił. Gdzieś 75$ chyba. Jak wyglada sprawa z rozmiarem? to ta sama rozmiarowka co zwyczajne allstary? Mialem kilka okazji na ibeju zeby je zakupic ale nie moge sie przekonac do kupowania butow bez przymierzania..ale jesli siedza tak samo jak zwyczajne trampki to moge zaryzykowac ten jeden raz Nie wiem bo tych butów na oczy jeszcze nie widziałem. Mam dwie pary innych utów, również ze stanów, 9tki i pasują na noge tak samo jak te kupione u nas (które też wg rozmiarówki amerykańskiej są 9tkami).
Opublikowano 4 lipca 201212 l Ja mam jedną zasadę, że jak kupuję buty przez neta to muszę mieć prócz rozmiaru podaną długość wkładki, bo z tymi rozmiarami to nigdy nie wiadomo..