Opublikowano 5 sierpnia 201212 l Myślę i myślę, i sam nie wiem.. Co forumowi znawcy myślą ? A może: Hmm ?
Opublikowano 5 sierpnia 201212 l Kozackie, ale raczej do postawienia na półkę, a nie chodzenia w nich. Zdjęcia z Chmielnej?
Opublikowano 5 sierpnia 201212 l Kozackie, ale raczej do postawienia na półkę, a nie chodzenia w nich. Zdjęcia z Chmielnej? Czemu do postawienia na półkę ? Tak z Chmielnej
Opublikowano 5 sierpnia 201212 l Bardzo kolekcjonerskie takie. Jedyne, które centralnie położyłbym na półce to XI Concordy <3 szkoda w tym chodzić i nie przez to ile trzeba za nie dać.
Opublikowano 5 sierpnia 201212 l Bardzo kolekcjonerskie takie. Jedyne, które centralnie położyłbym na półce to XI Concordy <3 szkoda w tym chodzić i nie przez to ile trzeba za nie dać. Od 10 lat wisi u mnie plakat Jordana w Concordach Zacne buty
Opublikowano 5 sierpnia 201212 l Skłonny jestem powiedzieć, że to jeden za najbardziej kultowych i rozchwytywanych buciszy ever - o ile nie najbardziej. W grudniu wypuszczają Bredy Retro ale to nie to samo co Concordy imo. Edytowane 5 sierpnia 201212 l przez butch.stein
Opublikowano 6 sierpnia 201212 l Prał ktoś kiedyś Conversy? Moje się troche przybrudziły i szukam jakiegoś sposobu wyczyszczenia ich, jednocześnie przy zachowaniu ich w całości .
Opublikowano 6 sierpnia 201212 l Pisałem już o tym kilkk razy tu: daj mamie, niech wpier.doli do pralki. Można dorzucić jakieś ręczniki, żeby za bardzo się nie obijały o bęben.
Opublikowano 6 sierpnia 201212 l Ja raz wyprałem 3 pary butów w pralce, nigdy więcej tego nie zrobię...
Opublikowano 7 sierpnia 201212 l Pewnie, że tak. Ja pakuje buty do worków do prania bielizny, po jednym do każdego i wio do pralki. Wychodzą jak nówki
Opublikowano 9 sierpnia 201212 l konwersy sie porwaly(o ironio losu) i szukam czegos nowego http://www.butsklep.pl/6072/buty_nike_twilight_low_se dobre nawet, co
Opublikowano 10 sierpnia 201212 l Miałem nie wklejać nowo zakupionych buciszy. Zdaję sobie sprawę, że hejt, który na mnie spadnie będzie przeogromny no, ale nic... hantlujcie z tym! Filmik wklejam z prostego powodu, na nodze wyglądają o niebo lepiej niż na zdjęciach. Niedługo atakuję Pokaż jak się nosisz więc stay tuned <OK> a teraz czekam na flame
Opublikowano 10 sierpnia 201212 l Nie no z kształtu niezłe i w ogóle, ale za dużo na(pipi).anych tych wzorków kolorków itp. jak dla mnie
Opublikowano 10 sierpnia 201212 l Niedawno zakupione, co o nich sądzicie? Edytowane 10 sierpnia 201212 l przez Carbonite
Opublikowano 11 sierpnia 201212 l Authentic i Era zawsze na propsie Łap plusa. Edytowane 11 sierpnia 201212 l przez MYSZa7
Opublikowano 11 sierpnia 201212 l hipstersy chyba nie wiesz co to słowo znaczy. Vansy Ery za nic świecie nie są "hipsterskie" - gejowe może i tak.