Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano
W dniu 5.04.2019 o 11:07, milan napisał:

Mozi,  z tego linka co mi  wysłaleś, to tylko te mi leżą

Komfortowe-buty-Berkemann-Denise.JPG

Ale nie mają czarrnych

500_500_productGfx_ace619ab7ef756bd5a55c

Też :sick:

• Odpowiedzi 10,2 tys.
  • Wyświetleń 771,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Przy okazji pobytu na Ojczyźnie nabyłem sobie o takie z nowej kolekcji...   ADIDAS TERREX SWIFT SOLO   http://sklep.sizeer.com/adidas-terrex-swift-solo-meskie-buty-buty-outdoor,plec,MM,B,BO,2915

• Dalem sobie spokoj z maxami i dobrze. Kumpel mowi - karva maxy? To nie twoj styl. I ma racje, popelnilbym taki sam blad jak z Jordanami na ktore teraz nie moge patrzec. Ale jestem mega zadowolony, bo

Opublikowano
9 godzin temu, blantman napisał:

lista yebanych 42 par butow

czy ten post to jakis trolling w slusznej sprawie?

Opublikowano

Czekaj jak blant będzie kupował zegarek.

A mógł  dac fotki

Opublikowano
28 minut temu, -Q- napisał:

czy ten post to jakis trolling w slusznej sprawie?

O co Ci chodzi człowieku? Ja od 11 siedzę i wybieram mu te buty. @blantman, daj mi jeszcze godzinkę.

Opublikowano

Dzięki koledzy za doradzanie ale już wybrałem buty na ten sezon. Mam adidasy teraz i dobrze mi się w nich pracuje i chodzi. Nie będę zmieniał czegoś co działa :)

0000200867168_01_wj.jpg

Opublikowano

Eeeeee jednak ich nie kupię bo mimo tego że zrobiłem selekcje i miał mi sklep pokazywać 47 + to tych butów nie ma w rozmiarze większym niż 45 obecnie na stanie.

Myślę teraz o tych air jordanach podobno mega wygodne 

0000201302453_01_dd.jpg

Swoją drogą (pipi)owo to rozwiązali w eobuwie że pokazują buty których w danym rozmiarze nie mają ale mieli kiedyś... 

Edytowane przez blantman

Opublikowano

To nie wolisz jakichś retro? Na sklepkoszykarza.pl masz duży wybór w dużych rozmiarach.

Opublikowano
54 minuty temu, krupek napisał:

To nie wolisz jakichś retro? Na sklepkoszykarza.pl masz duży wybór w dużych rozmiarach.

albo coś źle szukam albo w tym sklepie prawie nie ma 47 + :) tutaj wybór się naprawdę kurczy i nie ma nic ciekawego

Dobra kupiłem i zapłaciłem za te nie ma tematu. 

47,5 wg eobuwie 98 % zgodności. Zobaczymy

0000201111949_02_ki.jpg

Edytowane przez blantman

Opublikowano

200w.webp?cid=790b76115caef521746c437041

Opublikowano

Typowe biegówki będziesz do jeansów nosił? Blantman, jak wuefista? :yao:

Opublikowano
W dniu 10.04.2019 o 09:56, szejdj napisał:

Najwygodniejsze buty na co dzień jakie miałem to Nike Air Max 90 i mogę je polecić. 

a to prawda akurat, jeszcze te techno 180, które tu wrzucałem wcześniej są równie wygodne

Opublikowano

mają być wygodne i kupiłem dwie pary jeszcze jedne bardziej stonowane (zdjęcie w spoilerze)  :)   Wykorzystałem zniżkę na eobuwie i zapłaciłem mniej o 30 % więc why not 

Spoiler

0000201273036_01_pp.jpg

A teraz w pracy mam 

Spoiler

56656126_2421318261241367_26107515765994

Lubię kolorowe buty i jak tylko pogoda pozwala od później wiosny chodzę w krótkich spodenkach do pracy. Przywilej informatyczka piwniczaka że nie mam dress code a liczy się wygoda. Do niedawna nosiłem tylko czarne i brązowe buty. Nudne to było. A białych nie lubię bo szybko brudzą się 

Edytowane przez blantman

Opublikowano

Zmiana wydawcy w gazecie to dobry moment, by zrobili kącik mody dla graczy, którzy zagubili się gdzies w tym świecie :usmiech:

Opublikowano
5 godzin temu, blantman napisał:

Do niedawna nosiłem tylko czarne i brązowe buty. Nudne to było.

I dlatego dla odmiany kupiłeś brązowe najki?

Opublikowano

Blant ty tylko jedną parę butów sportowych masz? To się nie dziw, że ci po paru miesiącach się rozpadają jak nosisz je codziennie w różnych warunkach

Opublikowano
3 godziny temu, _Be_ napisał:

Blant ty tylko jedną parę butów sportowych masz? To się nie dziw, że ci po paru miesiącach się rozpadają jak nosisz je codziennie w różnych warunkach

Mam drugą czarną ale do pracy w sumie chodzę w tych bo strasznie wygodne. Między innymi dlatego teraz 2 pary kupiłem. 

Opublikowano

Zależy jak dużo chodzisz i w jakich warunkach ale 2-3 pary powinny pozwolić spać spokojnie. Sam mam w tym momencie jakieś 8-9 par, z czego na codzień chodzę w 3-4 i tak na rok stykają. 

Opublikowano
8 godzin temu, Lucek napisał:

Zależy jak dużo chodzisz i w jakich warunkach ale 2-3 pary powinny pozwolić spać spokojnie. Sam mam w tym momencie jakieś 8-9 par, z czego na codzień chodzę w 3-4 i tak na rok stykają. 

tylko mi zawsze żal hajsu na to. Teraz postanowiłem kupić dodatkową parę. Niby mam jeszcze 2 pary bardziej wyjściowych butów do marynarki czy na miasto (skórzane) ale niewygodne do pracy. Jednak jak 7 h siedzisz na dupie w jednym miejscu to fajnie mieć coś lekkiego na nogach. Dlatego tak mi się podobają buty dla biegaczy :)

Opublikowano
12 minut temu, blantman napisał:

Jednak jak 7 h siedzisz na dupie w jednym miejscu to fajnie mieć coś lekkiego na nogach. Dlatego tak mi się podobają buty dla biegaczy :)

Na lato sandały będą jak znalazł.

Opublikowano

Za ciemne, a Ty przecież lubisz kolorowe buty. No i pytanie, czy nie będą za ciężkie do siedzenia 7h na dupie.