Opublikowano 10 kwietnia 20196 l W dniu 5.04.2019 o 11:07, milan napisał: Mozi, z tego linka co mi wysłaleś, to tylko te mi leżą Ale nie mają czarrnych Są Też
Opublikowano 10 kwietnia 20196 l 9 godzin temu, blantman napisał: lista yebanych 42 par butow czy ten post to jakis trolling w slusznej sprawie?
Opublikowano 10 kwietnia 20196 l 28 minut temu, -Q- napisał: czy ten post to jakis trolling w slusznej sprawie? O co Ci chodzi człowieku? Ja od 11 siedzę i wybieram mu te buty. @blantman, daj mi jeszcze godzinkę.
Opublikowano 11 kwietnia 20196 l Dzięki koledzy za doradzanie ale już wybrałem buty na ten sezon. Mam adidasy teraz i dobrze mi się w nich pracuje i chodzi. Nie będę zmieniał czegoś co działa
Opublikowano 11 kwietnia 20196 l Eeeeee jednak ich nie kupię bo mimo tego że zrobiłem selekcje i miał mi sklep pokazywać 47 + to tych butów nie ma w rozmiarze większym niż 45 obecnie na stanie. Myślę teraz o tych air jordanach podobno mega wygodne Swoją drogą (pipi)owo to rozwiązali w eobuwie że pokazują buty których w danym rozmiarze nie mają ale mieli kiedyś... Edytowane 11 kwietnia 20196 l przez blantman
Opublikowano 11 kwietnia 20196 l To nie wolisz jakichś retro? Na sklepkoszykarza.pl masz duży wybór w dużych rozmiarach.
Opublikowano 11 kwietnia 20196 l 54 minuty temu, krupek napisał: To nie wolisz jakichś retro? Na sklepkoszykarza.pl masz duży wybór w dużych rozmiarach. albo coś źle szukam albo w tym sklepie prawie nie ma 47 + tutaj wybór się naprawdę kurczy i nie ma nic ciekawego Dobra kupiłem i zapłaciłem za te nie ma tematu. 47,5 wg eobuwie 98 % zgodności. Zobaczymy Edytowane 11 kwietnia 20196 l przez blantman
Opublikowano 11 kwietnia 20196 l W dniu 10.04.2019 o 09:56, szejdj napisał: Najwygodniejsze buty na co dzień jakie miałem to Nike Air Max 90 i mogę je polecić. a to prawda akurat, jeszcze te techno 180, które tu wrzucałem wcześniej są równie wygodne
Opublikowano 11 kwietnia 20196 l mają być wygodne i kupiłem dwie pary jeszcze jedne bardziej stonowane (zdjęcie w spoilerze) Wykorzystałem zniżkę na eobuwie i zapłaciłem mniej o 30 % więc why not Spoiler A teraz w pracy mam Spoiler Lubię kolorowe buty i jak tylko pogoda pozwala od później wiosny chodzę w krótkich spodenkach do pracy. Przywilej informatyczka piwniczaka że nie mam dress code a liczy się wygoda. Do niedawna nosiłem tylko czarne i brązowe buty. Nudne to było. A białych nie lubię bo szybko brudzą się Edytowane 11 kwietnia 20196 l przez blantman
Opublikowano 11 kwietnia 20196 l Zmiana wydawcy w gazecie to dobry moment, by zrobili kącik mody dla graczy, którzy zagubili się gdzies w tym świecie
Opublikowano 11 kwietnia 20196 l 5 godzin temu, blantman napisał: Do niedawna nosiłem tylko czarne i brązowe buty. Nudne to było. I dlatego dla odmiany kupiłeś brązowe najki?
Opublikowano 11 kwietnia 20196 l Blant ty tylko jedną parę butów sportowych masz? To się nie dziw, że ci po paru miesiącach się rozpadają jak nosisz je codziennie w różnych warunkach
Opublikowano 11 kwietnia 20196 l 3 godziny temu, _Be_ napisał: Blant ty tylko jedną parę butów sportowych masz? To się nie dziw, że ci po paru miesiącach się rozpadają jak nosisz je codziennie w różnych warunkach Mam drugą czarną ale do pracy w sumie chodzę w tych bo strasznie wygodne. Między innymi dlatego teraz 2 pary kupiłem.
Opublikowano 11 kwietnia 20196 l Zależy jak dużo chodzisz i w jakich warunkach ale 2-3 pary powinny pozwolić spać spokojnie. Sam mam w tym momencie jakieś 8-9 par, z czego na codzień chodzę w 3-4 i tak na rok stykają.
Opublikowano 12 kwietnia 20196 l 8 godzin temu, Lucek napisał: Zależy jak dużo chodzisz i w jakich warunkach ale 2-3 pary powinny pozwolić spać spokojnie. Sam mam w tym momencie jakieś 8-9 par, z czego na codzień chodzę w 3-4 i tak na rok stykają. tylko mi zawsze żal hajsu na to. Teraz postanowiłem kupić dodatkową parę. Niby mam jeszcze 2 pary bardziej wyjściowych butów do marynarki czy na miasto (skórzane) ale niewygodne do pracy. Jednak jak 7 h siedzisz na dupie w jednym miejscu to fajnie mieć coś lekkiego na nogach. Dlatego tak mi się podobają buty dla biegaczy
Opublikowano 12 kwietnia 20196 l 12 minut temu, blantman napisał: Jednak jak 7 h siedzisz na dupie w jednym miejscu to fajnie mieć coś lekkiego na nogach. Dlatego tak mi się podobają buty dla biegaczy Na lato sandały będą jak znalazł.
Opublikowano 12 kwietnia 20196 l 4 minuty temu, milan napisał: Praca siedzaca? Tylko kuboty Takie idealne?
Opublikowano 12 kwietnia 20196 l Za ciemne, a Ty przecież lubisz kolorowe buty. No i pytanie, czy nie będą za ciężkie do siedzenia 7h na dupie.