Opublikowano 27 kwietnia 20168 l Uff, całe szczęście, że nie podobają się tym, którzy mają (pipi)owy gust.
Opublikowano 27 kwietnia 20168 l Uff, całe szczęście, że nie podobają się tym, którzy mają (pipi)owy gust. To nie jest wytłumaczenie te buty serio są ciulowe.
Opublikowano 27 kwietnia 20168 l One tu wyglądają na ortopedyczne, bo to mały rozmiar. U mnie będą długie jak sam skur.wesyn. Nie to, że bym się tłunaczył, bo one mi się mają podobać, ale tak wyjaśniam tylko, bo na żywo wyglądają o wiele lepiej.
Opublikowano 27 kwietnia 20168 l Krój jak krój, ale kolory są obrzydliwe, są takie...tatusiowate. Nie najlepiej się zachowałeś w sklepie, krupek .
Opublikowano 27 kwietnia 20168 l One tu wyglądają na ortopedyczne, bo to mały rozmiar. U mnie będą długie jak sam skur.wesyn. Nie to, że bym się tłunaczył, bo one mi się mają podobać, ale tak wyjaśniam tylko, bo na żywo wyglądają o wiele lepiej. ładną tapicerkę mają, przy butach była wywieszka z różnymi wzorami?
Opublikowano 27 kwietnia 20168 l Spoko są. Tylo ta prześwitująca podeszwa jakaś dziwna. Ale generalnie si. Na wyjscie na brunch idealne Edytowane 27 kwietnia 20168 l przez _Be_
Opublikowano 27 kwietnia 20168 l Bez prześwitującej podeszwy są ładniejsze. Za Gazelle tak czy inaczej dam plusa, piękne buty <3
Opublikowano 27 kwietnia 20168 l Rozmiarówki mają poje.bane teraz widzę XD Jak kiedyś brałem 45, to teroz 47 i 1/3 XD
Opublikowano 27 kwietnia 20168 l No adidasowe 45 jest większe. Nike i inne zawszę biorę 45 czyli 11US, tak w przypadku adidasa 44 i 2/3 - 10,5US. Testowane na kilku parach i zawsze było ok z rozmiarem.
Opublikowano 27 kwietnia 20168 l Krój jak krój, ale kolory są obrzydliwe, są takie...tatusiowate. Nie najlepiej się zachowałeś w sklepie, krupek . A to dobrze, bo takie kolory miały być.
Opublikowano 27 kwietnia 20168 l Do biegania moga byc , ale zeby w nich chodzic na co dzien, to wiocha na calego.
Opublikowano 27 kwietnia 20168 l A te ok? Nie. Kup sobie pure boosty normalnie (do dostania juz za okolo 300 zl), a nie taka biedacko wiesniacką wersję. Nie wspominając w ogole o wygodzie, bo oba te buty dzieli w tym aspekcie przepaść. Pzdr.