Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Rozmowy ogólne o modzie

Featured Replies

Opublikowano

Byłem obczaić tą koszulkę z logiem HL i stwierdzam że najgorsza ze wszystkich :( na fotach lepiej wygląda niż w rzeczywistości

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Wyświetleń 79,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

Panowie,   podsumowując cały kącik Szmaty z ostatniego roku wyglądacie wszyscy dokładnie tak:         Generalnie rzecz ujmując wyglądacie tak samo. Bezkształtna masa hopsiup manów, w czapeczka

• A ja tego 'hejtu' kompletnie nie rozumiem. Ja nie muszę być na siłę oryginalny. Chodzę w tym, w czym czuję się dobrze i co mi się podoba, a nie w tym co specjalnie odróżni mnie od kogokolwiek innego.

• Gość Mr. Blue
    Gość Mr. Blue

Ja bardzo lubię Bannego. Czasami jego fity są naprawdę oryginalne i można się trochę z nich nauczyć, ale gdy np. słyszę obowiązkowe podwinięte nogawki, skrócone spodnie to mną rzuca jak Kobuszewskim w

Opublikowano

Opublikowano

dziwne to wszystko. Lucek pewnie szczęśliwy bo buty do biegania do marynarki i "o co Ci chodzi noszę to na co mam ochotę" ale nie wiem, jakoś to tak wygląda jakby wstał o 05 rano jak jeszcze było ciemno i włożył to co było pod ręką:

tomasz-kin-i-karolina-korwin-piotrowska-

Opublikowano

wypraszam sobie, tragicznie to wygląda

buty też paskudne

Opublikowano

dziwne to wszystko. Lucek pewnie szczęśliwy bo buty do biegania do marynarki i "o co Ci chodzi noszę to na co mam ochotę" ale nie wiem, jakoś to tak wygląda jakby wstał o 05 rano jak jeszcze było ciemno i włożył to co było pod ręką:

Polski czerwony dywan xD

Opublikowano

giphy.gif

Opublikowano

zarabiają duże pieniądze krytykując wszystko i wszystkich z branży a sami wyglądają jak para wieśniaków na czerwonym dywanie.

Opublikowano

Witaj w showbiznesie.

Swoją drogą, Musiał zapyerdala jak karakan w gajerze i adidasach, a styliści modowi o mało co gruzu w galoty nie nawalą z zachwytu nad jego stylem.

Opublikowano

Mialem takie jeansy z paskami na gornych czesciach 9 lat temu, pierwsze jakie kupilem w UK, na kuchnie bo mi szkoda bylo starych. :D

Opublikowano

Te sztuczne wytarcia to najgorsze co spotkalo dzinsy w calej ich historii.

Masakra.

Opublikowano

tumblr_n5itj0BhXN1qfd1w5o1_400.jpg

Dyskutujmy!

Kanabis widze poprawe stylu.

Opublikowano

No nareszcie skarpetki naciągnięte na kolana są w modzie. Jeszcze tylko poczekać, aż combo sandały+skarpety zostanie wprowadzone na salony przez dyktatorów mody i już nikt nie powie na mnie Janusz.

Opublikowano

Prawilnie przypominam, ze Vistula znów odpala rabat 50% dla stałych klientów. Co prawda teraz kwota minimalna to 6000 złotych, czyli 3000 po rabacie. My zrzucamy sie z reguły w minimum 10 osób i mozna wyrwać garniak za 500 ziko.

Opublikowano

Na serio, zeby kanabisa nie poznac.

Opublikowano

Prawilnie przypominam, ze Vistula znów odpala rabat 50% dla stałych klientów. Co prawda teraz kwota minimalna to 6000 złotych, czyli 3000 po rabacie. My zrzucamy sie z reguły w minimum 10 osób i mozna wyrwać garniak za 500 ziko.

Jakosciowo firma sie poprawila czy dalej pralnie przyjmuja garniaki na odpowiedzialnosc klienta? Mama pracowala w pralni do konca zeszlego roku i osobiscie przekonalem sie o jakosci takich firm jak vistula, zara, campinus i kilku innych. Chociaz do PIER KARDĘ im daleko, jesli chodzi o szmaty;)

Opublikowano

dalej ch,ujnia - jak jest wszystko minus 50% i za garniak dajesz 600zł a za koszulę 80zł to wtedy stosunek jakość/cena jest całkiem w porządku. 

Opublikowano

no koń koniem, ale potrzebuję wiedzieć co to za sukienka :D