Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Halo 3: ODST

Featured Replies

Opublikowano

Mam pytanko co do jednego etapu, mianowicie jak lata się takim pojazdem i walczy z mechanicznym krabem(robalem, pająkiem? w każdym razie wielkie i ma chyba 6 nóg...) i powiedziałby ktoś co zrobić by go zatłuc? bo 10 minut w niego nawalam, ale to nic nie daje...

Strzelaj w nogi, najlepiej ciągle w jedną, a jak "kucnie" to wyląduj na nim, znajdź z tyłu wejście i rozwal tarczę energetyczną i to co, za nią jest, a potem zwiewaj

• Odpowiedzi 413
  • Wyświetleń 45,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Maiden
    Gość Maiden

Sęk w tym, że ty nawet nie starasz się gry krytykować. Po prostu pie.rdoli.sz straszne bzdury. I nawet by mi to nie przeszkadzało, bylebyś tylko ich nie stawiał w formie osądów, jak sam mówisz "faktów

• Ja mam tylko nadzieję że po premierze ODST więcej osób zacznie grać na mapach które w H3 są płatne. Bo co z tego że mam wszystkie mapy skoro i tak gra się tylko na tych podstawowych (bo nie wszyscy ma

• Gość Maiden
    Gość Maiden

Trailer jest rzeczywiście fenomenalny i udowadnia tylko jedną rzecz: dobry film na podstawie Halo można zrobić. Ciekawe czy coś  w końcu z tego będzie. Mam nadzieję, że tak.

Opublikowano

To jest Scarab, trzeba strzelac w jego tyl, po jakims czasie jak dobrze pamietam mozna lot kontynuowac, nawet go nie niszczac.

Opublikowano

Pilna sprawa ma ktoś ochote na firefighta w niedzielny poranek? O 10 lub jedenastej zaczynamy. Na razie są dwie osoby, potrzebne jeszcze dwie.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Jak to jest z Beta Halo Reach ? :)

Kupilem halo 3 ODST, w pudelku jest jakas kartka z grafika z Halo Reach, ale nie ma zadnego kodu. :)

Edytowane przez saptis

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Warto inwestować w ODST ? głównie zależy mi na multi H3 z tego co wiem w ODST sa 2 dvd jedno z kampanią drugie z multi z H3 + wszystkie DLC tak ?

Opublikowano
  • Autor

Tak dokładnie i tak, warto. Szczególnie w naszym kraju, gdzie ceny ODST są naprawdę baaardzo niskie.

Opublikowano

Warto, warto. Tym bardziej, że kampania w ODST jest bardzo dobra + kapitalne Firefight.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

słuchajcie z jednym ziomkiem chcemy porobić trochę Firefightów ale brakuje osób. Przydałaby się z jedna albo dwie.

Jak ktoś by był chętny to niech da znać na PW. Nie wysyłajcie od razu friend info na XBL bo potrafię z miejsca te wiadomości usuwać.

• 3 tygodnie później...
  • 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Wczoraj skończyłem - mocno średnio to Halo; 7-.