Opublikowano 19 kwietnia 201015 l Mam pytanko co do jednego etapu, mianowicie jak lata się takim pojazdem i walczy z mechanicznym krabem(robalem, pająkiem? w każdym razie wielkie i ma chyba 6 nóg...) i powiedziałby ktoś co zrobić by go zatłuc? bo 10 minut w niego nawalam, ale to nic nie daje... Strzelaj w nogi, najlepiej ciągle w jedną, a jak "kucnie" to wyląduj na nim, znajdź z tyłu wejście i rozwal tarczę energetyczną i to co, za nią jest, a potem zwiewaj
Opublikowano 19 kwietnia 201015 l To jest Scarab, trzeba strzelac w jego tyl, po jakims czasie jak dobrze pamietam mozna lot kontynuowac, nawet go nie niszczac.
Opublikowano 20 kwietnia 201015 l Ja w Halo na Scarabach zawsze lądowałem, by zejść na dół i zniszczyć szybko jego rdzeń, potem spiertalałem
Opublikowano 20 kwietnia 201015 l Dokladnie to samo co MaZZeo . Zniszczenie go w taki sposob zawsze bylo od mnie silniejsze .
Opublikowano 25 kwietnia 201015 l Pilna sprawa ma ktoś ochote na firefighta w niedzielny poranek? O 10 lub jedenastej zaczynamy. Na razie są dwie osoby, potrzebne jeszcze dwie.
Opublikowano 14 czerwca 201014 l Jak to jest z Beta Halo Reach ? Kupilem halo 3 ODST, w pudelku jest jakas kartka z grafika z Halo Reach, ale nie ma zadnego kodu. Edytowane 14 czerwca 201014 l przez saptis
Opublikowano 26 lipca 201014 l Warto inwestować w ODST ? głównie zależy mi na multi H3 z tego co wiem w ODST sa 2 dvd jedno z kampanią drugie z multi z H3 + wszystkie DLC tak ?
Opublikowano 26 lipca 201014 l Autor Tak dokładnie i tak, warto. Szczególnie w naszym kraju, gdzie ceny ODST są naprawdę baaardzo niskie.
Opublikowano 26 lipca 201014 l Warto, warto. Tym bardziej, że kampania w ODST jest bardzo dobra + kapitalne Firefight.
Opublikowano 20 sierpnia 201014 l słuchajcie z jednym ziomkiem chcemy porobić trochę Firefightów ale brakuje osób. Przydałaby się z jedna albo dwie. Jak ktoś by był chętny to niech da znać na PW. Nie wysyłajcie od razu friend info na XBL bo potrafię z miejsca te wiadomości usuwać.