Skocz do zawartości

Halo 3: ODST

Featured Replies

Opublikowano

Mam pytanko co do jednego etapu, mianowicie jak lata się takim pojazdem i walczy z mechanicznym krabem(robalem, pająkiem? w każdym razie wielkie i ma chyba 6 nóg...) i powiedziałby ktoś co zrobić by go zatłuc? bo 10 minut w niego nawalam, ale to nic nie daje...

Strzelaj w nogi, najlepiej ciągle w jedną, a jak "kucnie" to wyląduj na nim, znajdź z tyłu wejście i rozwal tarczę energetyczną i to co, za nią jest, a potem zwiewaj

• Odpowiedzi 413
  • Wyświetleń 44,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Maiden
    Gość Maiden

Sęk w tym, że ty nawet nie starasz się gry krytykować. Po prostu pie.rdoli.sz straszne bzdury. I nawet by mi to nie przeszkadzało, bylebyś tylko ich nie stawiał w formie osądów, jak sam mówisz "faktów

• Ja mam tylko nadzieję że po premierze ODST więcej osób zacznie grać na mapach które w H3 są płatne. Bo co z tego że mam wszystkie mapy skoro i tak gra się tylko na tych podstawowych (bo nie wszyscy ma

• Gość Maiden
    Gość Maiden

Trailer jest rzeczywiście fenomenalny i udowadnia tylko jedną rzecz: dobry film na podstawie Halo można zrobić. Ciekawe czy coś  w końcu z tego będzie. Mam nadzieję, że tak.

Opublikowano

To jest Scarab, trzeba strzelac w jego tyl, po jakims czasie jak dobrze pamietam mozna lot kontynuowac, nawet go nie niszczac.

Opublikowano

Pilna sprawa ma ktoś ochote na firefighta w niedzielny poranek? O 10 lub jedenastej zaczynamy. Na razie są dwie osoby, potrzebne jeszcze dwie.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Jak to jest z Beta Halo Reach ? :)

Kupilem halo 3 ODST, w pudelku jest jakas kartka z grafika z Halo Reach, ale nie ma zadnego kodu. :)

Edytowane przez saptis

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Warto inwestować w ODST ? głównie zależy mi na multi H3 z tego co wiem w ODST sa 2 dvd jedno z kampanią drugie z multi z H3 + wszystkie DLC tak ?

Opublikowano
  • Autor

Tak dokładnie i tak, warto. Szczególnie w naszym kraju, gdzie ceny ODST są naprawdę baaardzo niskie.

Opublikowano

Warto, warto. Tym bardziej, że kampania w ODST jest bardzo dobra + kapitalne Firefight.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

słuchajcie z jednym ziomkiem chcemy porobić trochę Firefightów ale brakuje osób. Przydałaby się z jedna albo dwie.

Jak ktoś by był chętny to niech da znać na PW. Nie wysyłajcie od razu friend info na XBL bo potrafię z miejsca te wiadomości usuwać.

• 3 tygodnie później...
  • 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Wczoraj skończyłem - mocno średnio to Halo; 7-.